Kaksplus.fi

torstai 9. huhtikuuta 2015

Äiti, se voisi olla vaikka Pedro?

Kun kerroimme sisaruksille että äidin masussa köllöttelee pieni poika, alkoi lapsilla sekä meillä aikuisilla pienimuotoinen nimen pohdinta. Lapsilta on tullut aikamoisia ehdotuksia, joista osa on ihan hyvän kuuloisia, mutta osa ei ole edes nimeksi kelpaavia. Matias on innostunut paljonkin keksimään nimiä ja ehdotteleekin niitä lähes päivittäin. :)

Meidän lapsethan esiintyvät täällä blogissa bloginimillä, mutta oikeasti heidän nimet alkavat niin että Iidan E:llä, Lumin S:llä, Matiaksen E:llä ja Ainon S:llä. Tuo E,S,E,S järjestys on tullut ihan vahingossa ja nyt varmasti moni odottaakin että tämän seuraavan nimi alkaa E:llä. :) Toki se olisi ihan kiva jatkumo, mutta ei nimeä sillä perusteella valita. Musta pojalle on muutenkin todella vaikeaa keksiä nimi, tytöille löytyy paljon helpommalla ja jos tämä olisi ollut tyttö olisi hänelle ollut nimi jo aika lailla valmiina ja se olisi alkanut S:llä. Tuo nimi kun on kuulunut lemppareihin jo pisemmän aikaa.


Haluamme että nimi kuitenkin on saman tyylinen kuin muillakin sisaruksilla. Suomalainen ja vielä olisi plussaa jos se olisi vanha. Ei siis mikään vääntämällä väännetty. :) Aikaahan tässä on vaikka kuinka (onneksi) keksiä pojalle nimi, mutta kun saadaan täytettäväksi Ipana lomake joka sisältää myös hätäkastenimi kohdan niin en halua siihen vain pistää jotakin, vaan haluan että jos sitä joudutaan käyttämään en katuisi sitä hetkeäkään. Lisäksi näitä nimiasioita on todella kiva pyöritellä mielessä. Ollaan myös vähän katseltu että jos suvussa pyörisi jotakin nimeä jonka haluaisimme käyttää.

Muutama nimi ehdotus löytyy jo puhelimen syövereistä. Oikeastaan toinen ja kolmas nimi on ollut nyt helpompi keksiä kuin sitä varsinaista etunimeä. Se on siis ainakin varma että poika tulee saamaan kolme nimeä kuten sisaruksillaankin on. Saa nähdä tuleeko pienelle jokin jo mietityistä nimistä vai muuttuuko se vielä joksikin ihan muuksi. Tähän mennessä ollaan onneksi J:n kanssa tykätty molemmat niistä nimistä joka toisaalta helpottaa tätä pähkäilyä. Itseasiassa aika paljonkin. :) Nyt vauvaa on kutsuttu Muruksi tai Miniksi.

15 kommenttia:

 1. Haha ai sulla noin päin. Mä en taas keksi tytölle millään nimeä, mutta pojalle mulla olisi ollut vaikka mitä ehdotuksia ja yksi nimistä oli ihan suosikki nimittäin Elian ! Olis ollut sit Evelynin kanssa hieman samanlainen.

  Nyt kun tyttö on tulossa niin saa taas miettiä päänsä puhki nimeä varsinkin kun haluan sen olevan vähän erikoisempi niinkuin isommankin neidin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää nimien pohtiminen aina niin kauheen vaikee asia. :)
   Mulla olis tosiaan tytölle ollut kasapäin, mutta yksi sellainen joka oli ehdoton suosikki. Jos tämä meidän Mini paljastuukin tytöksi (mitä epäilen) niin nimi on ainakin valmiina. :)

   Tuo Elian olisi kyllä sopinut Evelynin kanssa, mutta onneksi teilläkin on aikaa pohtia tytölle nimeä :)

   Poista
  2. Se oli sellanen ihan ennakko suosikki Noan lisäksi :) Tytölle toinen nimi olisi jo valmiina mutta ensimmäistä nimeä en kyllä keksi millään :D

   Poista
  3. Tuo Noa on ihana nimi. :) Meidän koira on Nooa. :)
   Miten se onkin että se toinen ja kolmas nimi on helpompi keksiä kuin se ensimmäinen. :)

   Poista
 2. Saanko ehdottaa?

  Seeti
  Eljas
  Eero
  Sulevi
  Sulho
  Simi
  Eskil

  t. Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki ehdottaa. :)
   Noista ehdotuksistasi yksilöytyi meidän listalta. ;) Eljas ♥ Mutta ystävällä ja J:n serkulla on Elias niin siksi tarkan mietinnän alla. :)

   Poista
 3. Hih, tuo Tittelintuure on paras. Mä satuja rakastavana ihmisenä voisin sellaisen antaakkin, jos pappi sallis. :) Mut tuo Einohan on vanhanaikainen ja kaunis nimi, jos näin vakavasti ajatellaan. Kaaposta tulee heti se lastenkirja sarja ja ohjelma mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pikkuisen alkoi naurattamaan kun Matias sitä tosissaan ehdotti tuota Tittelintuurea. :)
   Eino on listoillamme ja on minusta kiva pojan nimi.♥ Kaaposta tulee aina se lastenohjelma mieleen. On meillä lasten lemppari ohjelma niin yllättäen nimen sieltä nappasivat. :D

   Poista
 4. Hihii, ääni Pedrolle, ainakin sukulaiset yllättyisivät. :D

  VastaaPoista
 5. Pedro Suklaa Tittelintuure! <3
  Eino on kyllä ihana, jos meille olisi tullut poika olisi siitä tullut toinen nimi :)

  Me väänneltiin ja käänneltiin nimiä jonkun aikaa, pojalle taisi olla melko nopeasti nimi kasassa, mutta tytön nimi on jo pariin otteeseen vaihtunut, vaikka olin aina niin varma ;D Mun mielestä on todella vaikeaa keksiä toiselle nimi, hirveät paineet kun joutuu kuitenkin elämään sen kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuskin tulis ainakaan toista saman nimistä vastaan. :D
   Eino on kyllä ihana nimi.♥

   Nimen keksiminen on aina niin vaikeeta. Siellä sit juuri päin vastoin kun meillä. Tytölle olis ollut heti nimi, mutta nyt tämä pojan nimi tuottaa vaikeuksia. Mutta eiköhän se oikea löydy teidän pienelle tytölle ja meidän pojallekkin. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...