Kaksplus.fi

torstai 12. maaliskuuta 2015

Taaperon välikausi

Niin se kevät lähestyy hurjaa vauhtia ja välikausivaatteet on kaivettu käyttöön. Millaiselta näyttää meidän taaperon välikausi?

Meiltä löytyy yksi Reiman haalari joka on ostettu tytölle jo aikaisemmin. Se on kokoa 86 ja menee vielä tämän kevään, syksyllä tuskin enää mahtuu päälle, mutta ajattelin sitten aleista metsästää sopivan kokoisen haalarin. Haalari on tämän ikäisellä kyllä vielä ihan huippu.


Lisäksi meille on kotiutettu Kappahlista mustia kuorihousuja (jotka on ihan älyttömän hyviä ja joihin olen ollut ihan super tyytyväinen) ja H&M alesta löysin tytölle pari kivaa takkia. Kaikki nämä ovat kokoa 92 ja menee varmasti vielä syksylläkin päälle. :) Toinen noista takeista on softshell takki ja toinen kuoritakki. En osannut päättää kumman haluan niin päätin ottaa molemmat. Tuo vaaleampi takki jää varmaan sellaiseksi siistimmäksi takiksi.

Kengistä on kokona nyt 24 ja meillä on yhdet kokoa isommatkin (ylemmässä kuvassa vilahtavat ruskeat). Jotkut tennarit vielä haluaisin, mutta täytyy olla tytön jalka mukana kun menee niitä ostamaan. :)


Pipoja pitää katsella vielä, sillä haluaisin vielä yhden hieman tummemman. Samoin rukkasia on jossain paikassa jemma lisää, ne pitää vain kaivaa esiin. :)

Lisäksi viileämmillä keleillä alle voidaan pukea alle vähän lämpöistäkin. Tämän Jonathanin setin löysin kerran alesta ja se on kokoa 92. Halusin aikoinaan kaksiosaisen, koska välillä pelkkä takki riittää alle. Meillä taitaa olla kaapin perukoilla harmaa haalrikin joko koossa 92 tai 98 mutta vielä en ole sitä kaivannut käyttöön.


Kurahousutkin meillä on jos kelit jatkuu pitkään tämmöisenä että piha muistuttaa suurta kuralammikkoa. Ennemmin sitten vetää ne vielä vaatteiden päälle niin ulkovaatteita ei tarvii pestä niin usein ja vedenpitävyyskin säilyy silloin paremmin.

Nyt on nuorimmaisen (ja on isompienkin) välikausi kunnossa ja kevät saa jatkaa tuloaan. :)


Mukavaa torstaita!

10 kommenttia:

 1. Kivoja vk-vaatteita!
  Tykkäsin erityisestu tuosta haalarista ja piposta jossa on turkoosia ja vaaleanpunaista. :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin mennään pinkillä tää vk :) Tänään viimein sain myös kengät hommattua ja vielä puuttuu ainakin yksi kevyempi pipo, niin alkaa olla myös meillä kaikki kasassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on kiva väri. :)
   Kenkien hommaaminen ja etsiminen on aina omasta mielestäni se vaikein osuus.

   Poista
 3. Ihanan pinkkiä :) Meillä on vielä kengät vähän hakusessa. Kumppari on, muttei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä välikausi on aika pinkki. :)
   Kumppareilla täällä on nyt alkuun menty, pihan kuivumista odotellessa niin saadaan vk lenkkarit käyttöön. :)

   Poista
 4. Ihanan vaaleanpunaista ja pinkkiä kaikki <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...