Kaksplus.fi

perjantai 21. elokuuta 2015

Kotona!

Ihan ensimmäisenä oikein iso kiitos kaikille onnittelijoille!  Niitä tulikin tänne blogin puolelle aivan mielettömän paljon ja niitä oli aivan ihana lukea. Mahtavaa kun niin moni jännitti mukana Minin saapumista. Tänään pääsimme sairaalasta kotio kun Minillä ja minulla oli kaikki hyvin (kirjoittelen sairaala ajasta oman postauksen samoin kuin synnytyksestäkin).


Kotona olikin vastassa innokas joukko hoitajia. Kaikki halusivat pitää pientä sylissä, suukottelivat otsalle, katsoivat pieniä sormia ja varpaita. Ollaan kyllä koko perhe niin tuon pienen pojan pauloissa. Itsellä nousi tunteet pintaan kun nelikko juoksi halaamaan kun tulin kotio, oli äidilläkin ollut aika ikävä. Nyt ollaan kuitenkin koko perhe kasassa ja uuden arjen opettelu voi alkaa. Tää on ihan parhautta!!

41 kommenttia:

 1. Apua kuinka suloinen hän onkaan! ♡♡♡
  Kiva kuulla, että olette päässeet jo kotiin. :)
  Ihan tässä vauvakuume alkaa uhkaavasti lähestyä. Nautti pikkuvauva-ajasta, se kun menee hujauksessa ohi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin, ollaan niin pienen pauloissa.♥
   Oli kyllä ihanaa päästä kotiin ja päästä aloittamaan uusi arki. :) Ja kyllä täällä nautitaan nyt aivan täysillä tästä ajasta, on ne niin pienen hetken näin pikkuisia.♥

   Poista
 2. SIIS MITÄ kuinka mulla on voinut mennä ohi toi edellinen postaus!
  Mutta siis ihan mielettömästi onnitteluja Ministä!!! <3 Voi kun toinen on pieni ja ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Hän on kyllä aivan hurmaava tapaus ja oikea äidin sylivauva.♥

   Poista
 3. Siis voi ei mikä ihanuus!!! Täällä tuli ihan tippa silmäkulmaan ja kylmät väreet menee... Tuo on niin suurin onni mitä voi kokea..Ei osaa sanoiksi pukea..Mutta nauttikaa nyt vain =) Onnea vielä kerran =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä niin suloinen että päivät kuluukin lähinnä häntä ihaillessa ja ihmetellessä kuinka ollaan saatu aikaan jotakin noin ihanaa!♥ Kiitos vielä ja täällä kyllä nautitaan. :)

   Poista
 4. Ihan sun näköinen poika! Todella suloinen♡

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Voi miten suloinen :) onnea koko perheelle<3 jännä, että vaikka vasta vähän aikaa oon sun blogia silleen säännöllisemmin lukenut niin tuli heti tosi onnellinen ja aikaisemmin just jännittynyt ja odottava fiilis teidän puolesta! Ehkä se on vaan niin, että kun ihana bloggaaja jakaa elämänsä hienot asiat niin äitinä niihin samaistuu :) oon kotonakin hehkuttanut miehelle, että nyt se syntyi:D <3

   Poista
  2. Ihana Noora.♥
   Kyllä se varmaan on juuri stä kun tietää kuinka upea asia se oman lapsen saaminen on niin sitä elää täysillä toisen mukana. :)

   Poista
 6. Onpas hän suloinen! Nauttikaa uudesta tulokkaasta <3

  VastaaPoista
 7. Voi ei miten suloinen pikkuinen siellä! <3 Ihan tässä iskee itsellekin taas vauvakuume, kun eihän tuo reilu 2 kk ole enää mikään vastasyntynyt... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä on jotain niin suloista.♥
   Niin ne pienet kasvaa ihan liian lujaa tahtia.

   Poista
 8. Onnea koko perheelle! Pieni nöpönenä. <3

  VastaaPoista
 9. Voi mikä ihana söpöläinen hän on! <3 Varmasti ihana palata kotiin muiden lasten luo, kyllä äitillä ehtii äkkiä tulla ikävä lapsiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on.♥ Kyllä se ikävä vain iskee ja kun lasten kanssa viettää niin paljon aikaa on todella outoa olla ilman heitä. :)

   Poista
 10. Ihana pikkuinen!<3 Vauvakuume kasvaa ;)

  VastaaPoista
 11. Vauvat vaan on jotain niin ihanaa ja täällä on ainakin nuuhkuteltu tuota ihanuutta silmät onnen kyynelistä kostuneena.♥

  VastaaPoista
 12. Lämpimät Onnittelut koko perheelle <3 Aivan ihana pieni!!

  VastaaPoista
 13. Miten mulla on mennyt tämä ihan ohi! Voi miten ihana toinen on <3 onnea tosi paljon täältä koko perheeltä sinne koko perheelle!!

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
 14. Pieni ja suloinen <3 Onnea koko perheelle <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...