Kaksplus.fi

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Haaste: Mitä postasit vuosi sitten?

Sain Kun äiti kelaa -blogin Selinalta todella kivan haasteen ja päätin toteuttaa sen pikimmiten. Tässä haasteessa kurkataan siis vuosi taaksepäin, mistä silloin postasit, onko jokin asia muuttunut vuoden takaisesta postauksesta tai mitä tunteita se herättää? Lopuksi tietenkin haastetaan muutama muu bloggaaja kurkkaamaan vuosi taaksepäin.Mua alkoi oikeastaan jopa naurattamaan kun kurkkasin että mitä tuli vuosi sitten höpistyä. Miten sattuikin että juuri tämä postaus sieltä tuli, heh. Olimme nimittäin matkalla ystäväni kanssa ostoksille ideaparkkiin kun kesken matkan autoni levisi. Siinä vilkkui kaikki mahdolliset valot ja siihen me jäimme keskelle motaria ja ystäväni vielä kaiken lisäksi raskaana. Ensin tietenkin soitin J:lle että auto levisi, sitten äidille että kai saan hakea auton lainaan ja sitten vasta hinaamolle. No perille päästiin ja isäntä vielä kävi korjaamassa autoni, joten sillä huristeltiin sitten kotiin.

Postaus herätti kyllä oikein kivoja muistoja. Tuolla reissulla kävin ostamaan myös apteekista raskaustestejä, jotka sitten parin viikon päästä tehtiin ja niissä näkyi selvästi kaksi viivaa. Nousi ihan kyyneleet silmiin. Lisäksi nuo ostosreissut ystävän kanssa on vaan aina olleet ihan parhaita ja niin meidän kahden yhteinen juttu. Näitä on harrastettu jo monen vuoden ajan ja tullaan jatkossakin varmasti harrastamaan. Itse asiassa olemme viikon kuluttua lähdössä ideaparkkiin ja vielä tuolla samaisella autolla. Tällä kertaa takapenkillä on kyydissä myös tuo rakas plussa eli Hugo. Ystäväni silloinen masuasukki Hippu, jää kotiin isin ja veljien kanssa. Nyt toivotaan ettei auto tee uudestaan samaa temppua.Koko postauksen pääset lukemaan t ä s t ä.


Itse blogissa on muuttunut ainakin kuvien merkkaamis tyyli, teksti ei ole enää keskitetty kuin joskus harvoin ja lapsilla on eri bloginimet. Olen kyllä tyytyväinen että nuo nimet aikoinaan tänne vaihdoin, niin pysyvät lukijatkin paremmin kärryillä, eikä mun tarvii montaa kertaa tarkistaa että merkkasinko nyt varmasti oikein.

Sitten laitetaan haaste eteenpäin seuraaville


18 kommenttia:

 1. Aika hauskaa aikamatkailua :) Piti käydä itsekin kurkkaamassa aikaa vuosi takaperin. Meillä oli näköjään juuri oppinut kuopus (vajaa 4kk silloin) kääntymään mahalleen. Tänään tuo oppi kiipeämään pinniksestä pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kurkata ajassa taaksepäin ja kiva että tämä innosti sinuakin kurkistamaan. :)

   Poista
 2. Olipas hauska haaste. :) Mä muistankin tuon postauksen ja auton rikkoontumisen, kiva kuitenkin että ostosreissu silloin onnistui. Ja ihana tapa muutenkin tuo ystävän kanssa shoppailemaan lähteminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva haaste. :)
   Heh, toivotaan että tällä kertaa ei käy samoin.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, ne on aina kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta, täytyypä toteuttaa :) Kiva haaste!
  Toivottavasti auto pysyy tällä kertaa teillä ehjänä reissun ajan :D

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva haaste:)
  Ja kiitos kun laitoit mullekin <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! ♡
  Haha, muistankin tuon sinun vuoden takaisen postauksesi. Toivottavasti tänä vuonna auto ei leviä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Ninni.♡
   Nauratti kyllä kun tuo postaus pomppasi esiin..Toivotaan että tällä kertaa parempi onni. :)

   Poista
 7. Kiva kun toteutit! Ihana blogimuisto, varsinkin se plussatesti osa! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...