Kaksplus.fi

perjantai 20. marraskuuta 2015

Kun Aino valitsi äidin vaatteet + ensilumi

Anna lapsesi pukea sinut -päivän kunniaksi meidän Aino pääsi valitsemaan äidille vaatteet. Hieman minua jännitti, mutta turhaan. Ainon valinta oli oikein kiva. Pidän nykyään paljon imetyspaitoja ja niinpä Aino valitsi kuin sattumalta sellaisen (johtuikohan se siitä kun oli päälimmäisenä) ja mustan hameen, jota en ole käyttänyt aikoihin. Jalkaan sain vielä isin villasukat. Kokonaisuus oli oikein kiva ja viihdyin siinä niin kauan kunnes alkoi palella ja oli pakko laittaa farkut ja toinen villapaita päälle, heh. Aino oli innoissaan siitä kun äiti puki hänen valitsemat vaatteet päälle ja samalla koitteli usein jalkojani. Pitihän se nyt tarkistaa että onko äidillä ne sukkahousut vai ei. No ei ollut ja se oli Ainosta hyvä juttu.


Tänään meille satoi myös vihdoin lunta. Voi mikä riemu siitä syntyikään kun lunta vain satoi ja satoi. Maa on ihanan valkoinen ja heti, kuin sormien napsaisusta, oma mielikin virkistyi. J lähti lasten kanssa ulos rakentamaan lumiukkoja ja kaivamaan kaikki talvikamppeet esille. Aina kun ensilumi sataa, palaa omaan mieleen se riemu omasta lapsuudesta. Kuinka vain muutaman hiutaleen osuessa maahan oltiin siskon kanssa sukkana pihalla. Hiutaleita napattiin suuhun, pulkat ja liukurit kaivettiin esille ja heti siitä pienestäkin määrästä pyöriteltiin lumiukko joka oli osittain aika vihreäkin vielä. Silloin tosin ensilumi satoi usein jo lokakuussa ja talvi oli muutenkin aikaisemmassa. Mutta on niin mahtava nähdä se omien lasten uskomaton riemu lumesta ja varsinkin ne hetket kun pääsevät ulos siihen temmeltämään.

Hugo oli eilisen päivän rokotteiden vuoksi todella itkuinen, aristi selvästi jalkoja ja kuumekkin nousi illasta. Tämä päivä on onneksi sujunut jo paremmin, mutta sylissä viihtyy parhaiten. 

Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille.

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos.♥
   Vielä on muutama kilo jäljellä, mutta lähtee kun lähtee. Ootan sitä että pääsen tekemään kunnolla vatsoja ja kiinteyttämään. :)

   Poista
 2. Sä olet kyllä sellanen ilmestys että! ♡ Meilläkin satoi lunta ja lapset oli mahdottoman innoissaan :) Saisi tulla kunnon talvi tälle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nea.♥ Kyllä lumi piristää kummasti ja etenkin lapset tykkää. :) Mä jo ootan että pääsen kolaan pihaa, näyttää ainakin lupaavalta kun täällä sataa edelleen. :)

   Poista
 3. Sä olet kyllä upean timmissä kunnossa! :)

  VastaaPoista
 4. Hauska tuo anna lapsesi pukea itsesi-päivä. Milloin sellainen on? On mennyt multa ihan ohi.

  VastaaPoista
 5. Meillekin satoi eilen ensilumi ja näyttäisi olevan vieläkin maassa, ihanaa!

  Voi Hugoa, toivottavasti olo helpottaa pienellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä heti niin valoisaa. :)
   Tänään ollut Hugolla jo normi olot. :)

   Poista
 6. Nää lasten valinnat on kyllä hauskoja :) välillä näkee ihan hullunkurisia yhdistelmiä, mutta Ainon valintahan oli oikein käyttökelpoinen! Ja ihanaa kun tuli ensilumi, siinä on vaan aina se oma fiiliksensä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, yllätyin kyllä kuinka kivat valitsi. :) Taisi vaan ottaa ne päälimmäiset. Lopputulos olis kyllä voinut olla myös jotain ihan muuta. :D
   Kyllä. Ja lumen mukana tuli ihana valoisuus. :)

   Poista
 7. Uuu...mikä mama! <3

  Missä lunta?? Ei täällä lännessä ole :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liina. ♡

   Täällä on jo niin paljon et vois osan lahjoittaa jo sinne. :) Ja jatkuvasti pyryttää lisää.

   Poista
 8. Meillä on myös kuulunut riemunkiljahduksia pisin päivää. :D Sääli, ettei lumi tainnut tulla jäädäkseen kuitenkaan. Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihanaa kun lapset on lumesta niin innoissaan.♥ Juu siltä näyttää ettei tämä varmaan jää ja kauhulla odotan kun nämä kahden päivän aikana sataneet lumet alkaa sulaa..se loska on niin ärsyttävää..

   Poista
 9. Upea olet <3 Ja hyvä muotisilmä Ainolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja.♥
   Yllätyin kyllä kuinka kivat Aino valkkas. Sieltä ois voinut tulla jotain ihan muutakin. :)

   Poista
 10. Kyllä niin ihanaa, kun maa on valkoinen!! <3 Voi että mikä riemu täällä on myös siitä syntynyt. Meidän nuorin vaan on potenut angiinaa jo useamman viikon ja nyt jo toinen kuuri päällä, niin ihan täysillä ei päässyt, mutta eilen sai olla ihan pienen hetken nauttimassa lumesta, kun itkuhan siitä silmään tuli, kun asian toinen tajus. Ehtona oli, että yhtään ei saa juosta. Eikä kyllä ainuttakaan juoksu askelta ottanut. Kun on koko viikon ollut pois koulusta ja sisällä, niin kyllä oli poika riemuissaan. <3
  Ihanaa viikonloppua teille!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, pikaisia paranemisia sinne ♥ on kurjaa kun pienet sairastaa.
   On kyllä ihanaa kun satoi lunta. Meille sitä tuli huimat 33cm. :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...