Kaksplus.fi

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Tänään vietetään isänpäivää ja voi kuinka lapset ovat tätä päivää odottaneet. Lahjat ovat poltelleet kaapeissa jo pitkään ja joka päivä on kyselty, että koska ne päästään isille antamaan. Tänään tuo odotus sitten palkitaan kun lapset saavat antaa lahjansa isille. Iida halusi ostaa ihan omilla rahoilla isille jotain ja päädyimme suihkusaippuaan, Lumi taas oli leiponut esikoulussa isille keksejä, jotka muodostavat isin nimikirjaimet ja Matias teki kerhossa isille hyrrän. Ihania lahjoja isi saa lapsilta.

Eilen askarreltiin isille, vaarille, papalle ja isopapalle lasten kanssa kortit. Olen tähän ideaan törmännyt jo aikaisemmin, mutta eilen instagramissa tupsahti kuva esiin jossa oli tuo idea, joten päätettiin heti aamupalan jälkeen tehdä kortit. Tehtiin kortit niin että Iida ja Matias olivat pari ja Lumi ja Aino toinen pari. Sitten levitettiin sormiväriä käsiin ja painettiin norsut pahviin. Keskelle tehtiin sydän, johon kirjoitettiin kenelle kortti on.


Hugo ei näihin kortteihin nyt osallistunut muuta kuin nimellään. Mutta kun maalit siinä olivat niin sivelin sitä pojan jalkapohjaan ja painoin pahviin kuvan, joka päätyy sitten vauvakirjan väliin.

Meillä isänpäivään kuuluu yhdessä olemista, hyvää ruokaa, herkkuja ja aamusta isille aamupalan valmistus. Päivällä menemme naapuriin miehen vanhemmille kakkukahveille. Omaa isää en tänään valitettavasti nää, mutta keskiviikkona ajelen sitten mummulaan lasten kanssa. Tänään hemmotellaan isiä hieman enemmän ja ainakin haleja tulee varmasti normaalia enemmän.

Ajetaan autoilla,
tehdään rata,
legoista rakennetaan,
torneja sata.
Mut isi, muistathan aina sen
tärkeimmän?
Et susta mä aina välitän.


Oikein ihanaa isänpäivää kaikille ihanille iseille ja sellaisiksi tuleville. Viettäkäähän oikein ihana päivä.

21 kommenttia:

 1. Suloiset kortit. Tuo Pinterest on sitten jännä paikka. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Kerran olen tuolla pinterestissä käynyt kurkkaan (joskus aikoja sitten). Pitäisi ehkä tutustua siihen paremmin. :)

   Poista
 2. Kiitos. :)
  Näitä ideoita on vaikkapa kuinka. Mä näin näitä norsuja jokunen aika sitten jossain ja eilen instagramissa ja olihan se nyt pakko toteuttaa. :)
  Pitääkö myöntää että en ole kuin kerran käyttänyt tuota pintrestiä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kortit!! :) Mekin tosiaan askarreltiin Milan kanssa autokortit isille ja papoille <3 Ja päätin kirjoittaa blogiin isille kirjeen näin isänpäivän kunniaks <3

  VastaaPoista
 4. Ompas hauska kortti-idea! Täytyy painaa mieleen tulevien merkkipäivien varalle :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kortteja olette askarrelleet! Tykkään tosi paljon näistä kädenjälki-/jalanjälki-korteista ja pitänee laittaa tämäkin idea jonnekin talteen myöhempää käyttöä varten. Meillä taiteiltiin tänä vuonna jalanjälkikortti. Käyhän kurkkaamassa sitten,kun ehdit: http://maalaishiirenelamaa.blogspot.com. Ehkä joskus hyödynnetään toistemme ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ja aivan ihana oli tuo teidän askartelema kortti, pitää pistää idea muistiin. :)

   Poista
 6. Ihastelin sun instagramissa jo noita kortteja, niin suloiset! ♡ Mukavalta kuulostaa teidän isänpäivä :) Me vaan oltiin, syötiin ja möllötettiin mummolassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli ihan kivat ja saajat tykkäs. :)
   Lasten kanssa aamusta sohlattiin keittiössä aamupalaa. Oli välillä vähän liikaa käsiä tekemässä samaa hommaa. :D
   Musta teidän päivä kuulostaa oikein kivalta. Rentoa menoa. :)

   Poista
 7. Ihania nuo kortit! Kannattaa todellakin tutustua Pinterestiin, siellä on noita kädenjälkikorttejakin vaikka minkälaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ystävä sitä kerran mulle esitteli, mutta oon jo unohtanutkin koko jutun ja nyt aikaa ei tunnu piisaavan. Mutta kunhan aikaa löytyy niin pitää tutustua. :)

   Poista
 8. Ihana kortti idea. En edes aluksi huomannut, että siinä on käden kuvat ennenkuin mainitsit asiasta. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kortti-idea! Pitääpä muistaa vuoden päästä... :)

  VastaaPoista
 10. Suloiset kortit ja ihanan kuuloinen isänpäivä! :)
  Meilläkin on tehty noita norsukortteja kädenjäljestä, mutta ei isänpäiväksi. Lasten kädenjäljistä saakin aikaan monenlaisia suloisia kortteja ja niihin on pientenkin lasten helppo osallistua. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...