Kaksplus.fi

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Uusi taito


Tätä hetkeä oltiin odotettu. Tilanne oli ollut jo sellainen, että se olisi voinut tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Nimittäin selältä masulle kääntyminen. Jo pisemmän aikaa Hugo on kääntynyt kyljelleen, muttei ole kuitenkaan mennyt masulleen. Sitten meno alkoi näyttää siltä että pian se tapahtuu joten pidin puhelintani koko ajan lähellä. Jos Hugo päättäisi kääntyä kerkeisin luultavammin kuvaamaan sen, jotta olisin voinut näyttää sen J:lle ja ehkä muutamalle muullekkin.  No aina se oli melkein, muttei kuitenkaan. 

Sitten keskiviikkona 27.1. lähdin viemään Iidan jumppaan ja menin itse lenkille. Kun sitten tulin kotio odotti täällä J niin ylpeä ilme naamallaan ja kehui kuinka Hugo oli kääntynyt. Ensimmäiset sanani taisivat olla "eikä, ja mä en ollut näkemässä." Sen jälkeen tuli kuitenkin valtavan ylpeä olo. Pieni poikamme on oppinut jälleen uuden taidon. Illalla siinä pojan ollessa lattialla odotin jos taito näytettiin äidillekkin, mutta ei. Sillä Hugo kääntyi vain kyljelleen ja taas selälleen ja väläytteli niitä ihania hymyjä. 

Seuraavana aamuna pääsin sitten itsekkin todistamaan kun Hugo päätti yhtäkkiä kääntyä. Hienosti se sujui ja tapahtui niin nopeasti. Niin mahtavaa että pieni oppii uutta ja samalla niin kamalan haikeaa kun toinen kasvaa hurjaa kyytiä.


Hugohan ei ole koskaan viihtynyt masullaan ja sama meno jatkuu edelleen. Kun hän tajusi että aina kääntymisen jälkeen joutuu masulleen, eipä ollakkaan enää kääntyilty. Uusi taito siis opittiin ja todettiin ilmeisesti sitten huonoksi, heh. Hugo seuraa kehityksessään aika lailla sisaruksiaan. Meillä on kaikki olleen aika myöhäisiä liikkeelle lähtijöitä, joten olisin ollut todella ihmeissäni jos kääntyminen oltaisiin opittu aikaisemmin. Saa nähdä jatkuuko kääntyily, vai päättikö Hugo että se saa nyt jäädä kun joutuu siihen huonoon asentoon. Jännityksellä odotan mikä taito opitaan seuraavaksi.

Se olisi nyt tammikuu sitten paketissa ja huomenna on jo helmikuu. Helmikuulle onkin kaikkea kivaa tiedossa mm. viikonloppuna juhlitaan meidän Ainon synttäreitä.

28 kommenttia:

 1. Voi rakkaus, ihana uusi taito ♡

  VastaaPoista
 2. Oi miten söpö poju! <3 Mä en vaan kestä kun on niin suloinen!!

  VastaaPoista
 3. Niin suloinen poika, ettei voi muuta kuin tuijottaa tuota alinta kuvaa. Ihana!<3

  VastaaPoista
 4. Ihana poitsu<3 Se on jännää aikaa vanhemmillekin odottaa, kun toinen on ihan hilkulla oppia jotain uutta. Joko...entäs nyt? Ja se hetki, kun toinen silmät loistaen onnistuu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on.♡
   On tämä jännää aikaa kun pieni oppii uutta koko ajan. Ja juuri se silmien loiste kun uusi juttu onnistuu. Hämmästyksestä riemuun. :)

   Poista
 5. Hyvä Hugo! :) Nuo uudet taidot tuntuu kyllä aina niin ihmeellisiltä! <3

  VastaaPoista
 6. Taitava pienimies!
  On se vaan niin ihana seurata kun lasten taidot karttuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin on.♡
   Ja kyllä on ihana päästä näkemään kun pieni oppii uutta.♡

   Poista
 7. Onnea uudesta taidosta :) Kohta sitä mennään jo eteenpäin ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea pienelle uudesta taidosta! <3 Hän on niin suloinen tapaus<3

  VastaaPoista
 9. oi niin ne pienet vaan oppii, tuossa alle vuoden iässä noita uusia taitoja tulee niin valtavan nopeasti lisää!! ihana söpöliini<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä vuotena tapahtuu kyllä niin paljon uusia taitoja. :) Hugo kyllä on oikea söpöläinen.♥

   Poista
 10. Onnea uudesta :) Meillä odotetaan yhä sitä pyörähdystä. Kyljellään makoilee kovasti muttei meinaa päästä eteenpäin muutakun siskon avustamana :D
  Kuitenkin se kääntyy ensi viikonloppuna kun lapset lähtee isin kanssa mummalaan ja äiti jää kotiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta varmasti mennään jo ympäri sielläkin. :) Meillä köllittiin pitkään kyljellään ennen kuin sitten lopulta käännyttiin.
   Toivotaan että ei käänny juuri silloin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...