Kaksplus.fi

torstai 1. syyskuuta 2016

Joko tunnet Putiikki Pietamon? Sis. alekoodin
Nyt kaikki katseet tänne päin, sillä minulla on kivaa kerrottavaa yhdestä ihanasta yrityksestä, jonka kaksi serkusta perustivat ihan hiljattain Tampereelle. Putiikki Pietamo syntyi kahden serkuksen yhteisestä intohimosta kankaita ja ompelua kohtaan. Heidän tuotteisiin kuuluu ihania printtejä joustokankaissa, yksiväriset trikoot ja resorit, ompelutarvikkeet, vaatteet sekä korut. He suunnittelevat sekä valmistavat itse malliston vaatteet, pipot, korut sekä muut asusteet. Kankaissa he taas pyrkivät suosimaan suomalaista suunnittelua ja valmistuksessa mahdollisimman egologisesti ja eettisesti tuotettuja kankaita.

Putiikki Pietamon valikoimasta löytyy kyllä vaikka mitä ihanaa. Kivoja kankaita niille, jotka tykkäävät tehdä itse ja valmiita tuotteita meille, joilla ei yhteistyö suju niin hyvin ompelukoneen kanssa. Tai taidot eivät (ihan vielä ainakaan) riitä. Syksy lähestyy kovaa vauhtia ja asusteille alkaa olla käyttöä. Mikä olisikaan ihanampi piriste kuin kaunis pipo päähän. Pipo on myös oiva lahjaidea, sillä saa varmasti ilahdutettua ystävää tai muuta läheistä. Pipoille kun on aina käyttöä. Joskus lapsilla tosin on vaikeuksia laittaa pipoa päähän, mutta kun pipo on kaunis ulkoapäin sujahtaa se myös helpommin pieneen päähän.

Itse ihastuin erityisesti heidän ihastuttaviin rusettipipoihin joita löytyykin heidän valikoimastaan kiva määrä. Jokainen väriyhdistelmä on niin herkullinen, että voisin kotiuttaa niistä jokaisen. Sain yhteistyönä heidän valikoimastaan harmaan pipon valkoisella rusetilla ja olen rakastunut. Pipo on kyllä todella hyvä päähän ja arvatkaa vaan asuuko täällä nyt kolme pientä tyttöä, joista jokainen haluaisi myös tuollaisen pipon. Tarvitsee kyllä varmasti jokaiselle vielä sellainen hankkia. Lasten kanssa on välillä kiva samistella. Näitä ihastuttavia rusettipipoja voit käydä kurkkimassa täällä.
Syyskuun aikana nettikauppaan ilmestyy naisten vaatemallisto sekä pipoihin mätsääviä tuubihuiveja. Tarkkailkaa siis välillä Pietamon nettisivuja. Heidät löytää myös Facebookista sekä Instagramista.


Teidän lukijoiden iloksi Putiikki Pietamo antoi minulle käyttöön alekoodin, jolla saat -20 % näistä ihanista rusettipipoista käyttäessäsi koodia: rusettipipo. Koodi on voimassa tästä päivästä tämän viikon loppuun asti eli 1.9.-4.9.. Nyt siis kaikki äkkiä ihastelemaan Putiikki Pietamon sivuille heidän ihania rusettipipoja ja tietty muitakin ihanuuksia. Pääset sinne  t ä s t ä.


Postaus toteutettu yhteistyössä Putiikki Pietamon kanssa.
En hyödy linkkien klikkaamisesta.
*Rusettipipo saatu


14 kommenttia:

 1. Oi ihana pipo ja ihana putiikki! Ja vielä Tampereella o'ou, eli ihan lähellä meitä, täytyy varmasti kyllä käydä katsomassa!:) Syksypipoa olisin kyllä myös vailla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vain sitten. :) Itsellänikin suht lyhyt matka (70km) niin on pakko mennä joku kerta käymään. :)

   Poista
 2. Ihana pipo. En oo ihan varma, sopisiko mulle, mutta ihana silti. :)

  VastaaPoista
 3. Oi onneksi tulee taas syksy ja ottaa kaikki ihanat pipot ja huivit käyttöön♡♡ on kyllä super hieno toi pipo joka sulla on,pakko käydä kurkkaamassa putiikin sivut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeeessä kurkkaamassa heidän sivut. Sieltä löytyy kaikkea ihanaa. :)
   Kiitos, tykkään tästä itsekin paljon. :)

   Poista
 4. Ihana pipo! Rusettipipot on hauskoja, aikuisillakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania ja mustakin sopivat myös aikuiselle hyvin. :)

   Poista
 5. Ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...