Kaksplus.fi

perjantai 8. toukokuuta 2015

Raskausviikko 25+0: Yksi vuosi lisää

Niin se vain viikko vierähti ja raskaudessa alkoi viikko 26!!! 
Jos vauva syntyisi jo nyt, olisi hänellä jo suuret mahdollisuudet selviytyä. Ja jos Mini päättäisi syntyä niin nyt kaikki apukeinot otettaisiin käyttöön. Toivotaan kuitenkin että pikkuinen Minimme viihtyy yksiössään vielä pitkään.

Ihanaa kun pieni Mini kasvaa vatsan sisällä ja myllää nykyään niin usein, että juuri kun kerkiää miettimään että eipä ole liikkunut aikoihin, niin johan alkaa sellainen myllääminen ettei äidin tarvii enää mietiskellä. Silloin on ihanaa laittaa käsi vatsan päälle ja tuntea pienet liikkeet. Olen huomannut että Mini on iltaisin oikein virkeä tapaus. Kun olen syönyt iltapalan ja lysähdän sohvalle, herää Mini ja silloin on paras myös isin tuntea pienen liikkeet.


Tänään myös tämä äiti kartutti ikäänsä lisää taas yhdellä vuodella. Ei sillä, ei näissä vuosissa nyt niin mitään juhlimista ole. :) Aamusta sain ihanan yllätyksen kun lapset ja J antoi minulle pienen lahjan. En todellakaan odottanut mitään, joten yllätyin todella. Kyllä sitä nousi tippa linssiin kun lapset niin hienosti lauloivat. Sen jälkeen halattiin kaikki ja Matias kysyi että koskas sitä kakkua saa. :D Suunnitelmissa ei nyt kuitenkaan ollut tehdä mitään kakkua, herkuteltiin sitten porukalla suklaalla ja otettiin pakkasesta pullaa. 

Tuntuu vaan niin uskomattomalta, että kymmenen vuotta sitten odotin esikoistani ja nyt odotan kuopusta. :) Minulla ei silloin ollut näillä viikoilla mahaa oikeastaan yhtään ja ei pahemmin mitään vaivojakaan. Tällä viikolla on nimittäin nyt ilmaantuneet ensimmäiset liitoskivut tässä odotuksessa. Aurinkoisina päivinä ollaan oltu pihalla pitkät ajat ja kun sitten sisälle tullessa istuu hetkeksi ja pitäisi lähteä liikkeelle, niin silloin saattaa hieman vihlaista. Onneksi ei kuitenkaan vielä pahasti. :)

Nämä ihanuudet sain aamulla lapsilta ja J:ltä. :)

Sain tänään myös ihanan yllätyksen postin mukana, kun siskoni lähetti minulle kaksi lippua Sami Hedbergin 10-vuotis juhlakiertueelle kesäkuussa. Pääsemme sinne J:n kanssa kahdestaan. Oli kyllä niin täydellinen ja ihana yllätys ja tulee niin tarpeeseen. Meillä kun ei pahemmin ole sitä yhteistä aikaa. Kiitokset siis ihanalle siskolle.Lisäksi J:n vanhemmat toivat minulle fazerin sinistä sekä kukkasia. Myöhemmin äitini ja siskoni poikkesivat vielä kahville ja toivat mukanaan palasen Nomination rannekoruuni.

Taas on mittarissa siis yksi vuosi lisää eikä mitään ikäkriisiä ole. Olenhan tähän ikään mennessä saanut jo ihanan miehen, oman kodin, neljä ihanaa lasta ja viides kasvaa kovaa vauhtia masussa. Elämä on aika ihanaa just nyt.

Mukavaa alkanutta viikonloppua!

30 kommenttia:

 1. Onnea! Oleta saanut ihania lahjoja. Selvästi rakkaudella tehtyjä ja valittuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Oli kyllä ihania lahjoja.♥ En tosiaan odottanut saavani mitään. :)

   Poista
 2. Paljon onnea!:) Ihana tuo vauvamasusi, tulee kyllä vauvamasukuume ja ikävä sitä omaakin vauvamasua mikä oli odottaessa.. :D Muistan omasta raskaudestani, kun nämä olivat niitä viikkoja, kun raskaudesta nautti täysin siemauksin, olo oli hyvin virkeä ja energiaa piisasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Mäkin niin rakastan vauvamasua. Ja tämä aika on siitä ihanaa kun ei pahemmin väsytä, ei ole pahoinvointia ja kolotuksiakaan. :) Toivotaan että näin jatkuu loppuun asti. :)

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut ja kivoja lahjoja olet saanut. Etenkin tuo hamahelmityö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Lumi teki minulle tuon hamahelmityön ja se on kyllä aivan ihana. :)

   Poista
 4. Onnittelut! <3 Ihania lahjoja :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että pääsette viettämään aikaa aikuisten kesken. Mekin aiotaan mun siskon kanssa ostaa liput Hedbergin keikalle, joka on marraskuussa :)

  Paljon onnea ikääntymisen johdosta :D ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   On kyllä ihanaa päästä viettämään aikaa kahdestaan. Sitä kun ei muuten ihan kamalasti ole. :D

   Poista
 6. Paljon onnea! ♡

  Ihanat lahjat olet saanut, itse askarreltu kortti ja kaikki! :)
  Lahjoissa on selkeästi ajateltu sinua: sinä olet varmaan tuo prinsessa ja muumimuki sopii sinulle koska pidät muumeista. Suklaata tietenkään unohtamatta! En yhtään ihmettele jos olet herkistynyt. :)

  Sami Hedberg on kyllä hauska heppu! Kiva että saatte kahdenkeskistä aikaa, se tekee vanhemmille hyvää ja toki lapsillekin. :)

  Sinun masusi on kyllä söpö ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Lahjat osui kyllä ihan nappiin ja oli ajatuksella hommattu. Iida oli kortin sisään kirjoittanut kauniin itse keksimän runonkin.♥
   On kyllä ihanaa päästä viettämään aikaa kahdestaan ja Samin juttuja olen aikaisemmin netistä katsonut ja nauranut itseni kipeäksi. On kiva päästä näkemään ihan livenä. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Lahjat oli kyllä ihania ja oikea yllätys, kun mitään en odottanut. :)

   Poista
 8. Oi, oikein paljon onnea! Ihania lahjoja olet saanut. :)

  Ja oih ja voih teidän Miniä, jolla on niin söpö yksiö! Meidän Mini nousi tänään tukea vasten seisomaan ja mä ihmettelen, minne tämä aika oikein hujahtaa. Oot kyllä oikeassa siinä, että just nyt on aika tosi ihanaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Niin ne pienet kasvaa hurjaa vauhtia.♥ Samalla niin ihanaa ja samalla hieman haikeaakin.

   Poista
 9. Voi että mä olen kade tuosta sinun söpöstä yksiöstä <3 Mulla oma mielikuva mahastani muistuttaa lähinnä ryhävalasta :D Onnea synttärisankarille vähän myöhässä! Toivottelee toinen synttärisankari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmiina.♥
   Minusta jokainen odottava äiti on kaunis. :) Itsellä on myös lopussa ollut sellainen olo kuin rantaan juuttuneella valaalla.:D
   Hih, kiitos ja oikein paljon onnea sinne myös.♥

   Poista
 10. Myöhästyneet onnittelut!
  Sulla on niin sievä masu! :)

  VastaaPoista
 11. Synttärionnittelut!! :)

  Ja paljon lisää turvallisia masuviikkoja sekä pienelle että äidille <3 (Sniif, nuo viikot.)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...