Kaksplus.fi

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ristiäislahjat

Vielä viimeinen postaus joka liittyy ristiäisiin. Minua itseäni nimittäin aina kiinnostaa se mitä toisten pikkuiset ovat saaneet lahjaksi, joten ajattelin että näytän teille mitä meidän Hugo sai. 

Kummien kanssa sovittiin että toinen hommaa lusikan ja toinen säästöpankin. Siten varmistettiin ettei ainakaan kummit osta samoja lahjoja.  Toinen kummeista osti traktori säästölippaan ja voi että kuinka siihen ihastuin. Siinä pyörii jopa pyörät ja rattikin. Se lähtee kaiverrukseen kunhan on menoa siihen suuntaan. Itse asiassa siskoni koitti jo sitä kaiverruttaa mutta siihen tarvitaan joku erikoisterä jota heillä ei silloin ollut. No viemme sen nyt joku päivä kaiverrukseen ja sitten Hugon rahoja saadaan sinne. Hugo sai vielä toisenkin säästölippaan. Tuo on tuollainen hauskan mallinen "munapoika". Siihenkin saisi kaiverrutukset, joten pitää siihenkin ne sitten hakea.


Kummilusikka on mun mielestä hyvä ja käytännöllinen lahja. Pitäisikin kaivaa Lumin ja Ainonkin lusikat kaapista ja ottaa käyttöön. Turhaan niiden antaa tuolla kaapissa tummua. Pidän kovasti tästä lusikasta jonka poikamme sai. Kiva juttu on myös se että kenelläkään ei ole samanlaista lusikkaa keskenään. Hugon lusikka lähtee vielä kaiverrukseen lähi päivinä ja kunhan poika kasvaa otetaan se kyllä käyttöön. Onko teillä kummilusikat päässeet käyttöön vai ovatko kaapissa jemmassa?

Hugo sai myös ihanan Muumin aterinsetin. Nuo ovatkin aivan huippuja ja meillä on samanlaisia käytössä, eri kuvilla vain, ja ovat kyllä hyviä. Lisäksi nuo kuvat ovat pysyneet todella hyvin vaikka niitä pestään päivittäin astianpesukoneessa. Hauska juttu tuossa on se että tuosta paketista syntyy pienellä muokkauksella valokuvakehys, joten ei mene pakettikaan hukkaan. :)


Lahjaksi tuli myös kasa vaatteita ja niitähän tarvitsee aina. Vaatteet olivat koossa 62-68cm. Noita kokoja mulla onkin vielä vähän kaapissa. Oli kivan kun vaatteet olivat setteinä, että oli sekä body ja niihin mätsäävät housut. Muutama oli myös pyöritellyt käsissään samanlaista settiä mutta syystä tai toisesta oli toinen päätynyt toiseen. Mikä oli ihan kiva juttu niin kaikki setit ovat erilaisia. :)


Tykkään myös erityisen paljon lahjojen mukana tulevista korteista. Säilöän ne sitten vauvakirjan väliin ja kirjoitan yleensä kortin säsäpuolelle sen mitä paketista paljastui. Lasten on sitten kiva vanhempina niitä katsella ja samalla lukea mitä saivatkaan lahjaksi. 

Tälläkin kertaa tuli kauniita kortteja, eikä yhtään samanlaista, mikä oli ihme. Yleensä niitä samanlaisia tulee väkisinkin. Siskoni oli väkertänyt itse kortin ja se oli kyllä todella kaunis. Musta on ihanaa kun kortteja kyhäillään itse, silloin se on ainakin ihan uniikki.


Sellaisia lahjoja meidän pikkuinen sai. Kaikki olivat mieleisiä ja pääsevät varmasti käyttöön.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

14 kommenttia:

 1. Niin ihania lahjoja! Mun tarvis hamstrata meille lisää noita muumiaterimia, huippuja mun (ja lasten) mielestä kans:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi muumiaterimet on kyllä niin ihania. :) Meillä on noita pikkulusikoitakin vaikka millä kuvilla.

   Poista
 2. Oi ihania lahjoja <3 Ja nuo Muumi-aterimet on kyllä huiput lapsille :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ja käytännöllisiä lahjoja. <3
  Onko sulla mun kortti tallessa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki. :) Sekin pääsee vauvakirjan väliin. Tuossa kuvassa on ne kortit jotka Hugo sai ristiäisissä. :)

   Poista
 4. Ihania lahjoja Hugo saanut!
  Meillä Sennin kummilusikka piti ottaa käyttöön, ajatuksena oli että tyttö käyttäisi sitä syntymäpäivinään. Jotenkin se vain on jäänyt, johtuu varmaankin siitä että juhlat on pidetty aina mummulassa ja lusikka on kotona. No ehtiihän sen vielä ottaa käyttöön. :)

  Nuo muumiaterimet on kyllä ihan huippuja, ei tosiaan mene astiksessakaan miksikään.

  Oi mitä vaatteita! Olen itsekin hypistellyt tuota mustavalkoista muumikuosia Sennille paidaksi mutta en ole raaskinut ostaa.
  Tähtikuosi näyttäisi olevan nyt suosittu ja sitä näkyy olevan noissa Hugonkin saamissa söpöissä vaatteissa. :)

  Ihana idea tuo, että kirjoitat aina korttiin mitä paketista on tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ajatus käyttää lusikkaa aina syntymäpäivänä. Ja kerkeehän sitä vielä, onhan niitä on vielä monta edessä.♥

   Tuo mustavalkoinen body on kyllä aivan ihana. Itse en näihin ollut vielä edes törmännyt, mutta jos olisin niin varmasti olis tarttunut mukaan. :) Tähtikuosi uppoaa aina.♥

   Musta on kiva kirjoittaa jos kortin mukana tulee jotain, ei niitä muuten muista. :) Teiltäkin tulleen kortin sisälle raapustin mitä mukana tuli ja laitoin kirjeen sinne väliin.

   Poista
 5. Kauniita lahjoja!
  Meilläkin on noita Muumi-aterimia ja ovat kyllä käytännöllisiä. Niissä on tosiaan sekin hyvä puoli, että kuvat pysyvät jatkuvasta pesusta huolimatta.
  Jos meille tulisi tänne maatilalle vielä joskus poika, niin traktorisäästölipas olisi kyllä ensimmäisenä toivelistalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on kyllä pysynyt ne kuvat todella hyvin vaikka päivittäin käyvät koneessa. :)
   Tuo traktori on kyllä aivan ihana! Sopii niin hyvin meidänkin pojalle kun täällä maalla asutaan. :)

   Poista
 6. Isovelikin sai aikanaan ristiäislahjaksi muumiaterimia. Ne on kyllä ihan huippuja, tosin meillä on vasta pikkulusikka päässyt käyttöön. Pitäisköhän toivoa joululahjaksi lisää muumiaiheisia pikkulusikoita? ;) Kiitos, Terhi, vielä postin tuomasta kirjeestä. Se tuli jo viime viikolla perille, en oo vain muistanut ilmottaa asiasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ilman muuta kannattaa, on ne sen verran ihania. :)
   Hyvä juttu että löysi perille.♥

   Poista
 7. Aivan ihania lahjoja! <3
  Tuo säästöpossu on todella kiva kastelahjaidea, itselle ei aiemmin ole tullut vastaan. Kiva kun saitte lahjoja jotka ovat mieluisia ja pääsevät käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo säästöpossut on kyllä ihan parhaita. :) Kenelläkään muulla meidän lapsista ei sellaista vielä ollutkaan. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...