Kaksplus.fi

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kastetaulu ja kauniit kortit

Tiedättehän kastetaulun? Se on taulu jossa lukee lapsen nimi, syntymäpaino, pituus ja aika. Se on taulu jossa voi olla yllämainittujen lisäksi myös lapsen kuva tai jokin muu kuvio. Se on taulu, jota varmasti jokainen vanhempi haluaa pitää seinällä. Onko sinulle syntymässä kummilapsi? Kastetaulu on nimittäin myös oiva kaste/nimiäislahja kummilta.

Jo Hugon odotusaikana katselin noita tauluja, päätin että kunhan poika syntyy niin sellainen meille jossakin vaiheessa kotiutuu. Parin ensimmäisen viikon aikana räpsin ihan järkyttävän määrän kuvia ja niistä löytyikin muutama hyvä juuri tuohon *kastetauluun. Halusin taulun niin että siinä on ehdottomasti kuva pojasta ja kuva olisi mustavalkoinen. Taulussa pitäisi kuitenkin olla hieman väriä ja tehosteeksi monista valikoimista tuli vaaleansininen. Tuo meidän kastetaulu on kokoa A4, joka on mielestäni juuri sopiva kun siihen osti isommat kehykset. Nuo kehykset puolestaan ovat kooltansa 30x40. Olen aivan rakastunut tuohon tauluun ja olen ihastellut sitä moneen kertaan.


Meidän kastetaulu tuli walldesign nimiseltä firmalta. Siellä on todella ihana valikoima erilaisia kastetauluja. Koko vaihtoehtoina on tuo A4 mikä meilläkin on, mutta kooksi voi valita myös A3. Sivuilta löytyy myös paljon kaikkea muuta ihanaa. Erilaisia julisteita niin lastenhuoneeseen kuin muuallekkin. Ihana lahjaidea vaikka ystävälle, omaan kotiin muuttavalle, hääparille, vastasyntyneelle tai ihan muuten vain ystävää tai rakasta ihmistä muistettaessa.

Itse ihastuin vielä A6 kokoisiin mustavalkoisiin *postikortteihin. Mielessä oli heti pari ideaa miten niitä voisi käyttää. Postikortilla olisi ihana yllättää ystävä ja niitä on kiva laittaa kehyksiin, jolloin ne toimivat mukavasti osana sisustusta. Esimerkiksi yksi tauluista oli kuin tehty meidän lastenhuoneeseen ja pääsikin heti hyllylle. 


Mielestäni nuo kortit sopivat myös hauskasti vaikka osaksi valokuvaa. Mielessä on vielä muutama idea joita voisi toteuttaa kun siihen löytyy aikaa. Hugon kanssa otettiinkin muutama kuva parin kortin kanssa ja niistä tulikin ihan kivoja. Luulenkin että nämä kortit pääsevät aina silloin tällöin mukaan meidän kuvauksiin. 


Tuli mieleen että tuo kastetaulu olisi sopinut ristiäisissäkin siihen pöytään tarjottavien kanssa. Löytyykö teiltä kastetaulua/tauluja? Olisi kyllä kiva jos hommaisi kaikille lapsille omansa. Harmi vaan että kaikki Iidasta otetut vauvakuvat on melkein vain paperiversiona.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


Yhteistyössä walldesign.fi 
* kastetaulu ja kortit saatu walldesign.fi

14 kommenttia:

 1. Ihana kuva tuli kastetauluun :) Mullaki on tuollaiset kastetaulut tytöistä :) Pitäisi hankkia nyt pojallekkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuo kuva on niin ihana.♥
   Ilman muuta kun tytöistäkin on. :)

   Poista
 2. http://helmissa.blogspot.fi/2014/11/kastetaulut.html :)

  VastaaPoista
 3. ihana mini <3 ja tuo kastetaulu on tosi ihana <3

  VastaaPoista
 4. okei täytyy nyt kyllä tunnustaa,että en oo koskaan kuullutkaan näistä??!!! aukko sivistyksessä?!=) Mutta siis aivan ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi ihania. Mä näitä odotusaikana jo ihailin moneen kertaan. :)

   Poista
 5. Meillä ei ole lapsista kastetauluja. Mutta hauska idea! Jotenkin tuntuu että on jo muutenkin seinät ja hyllyt täynnä kaikkea :) meillä on lapsista 1v kuvat esillä, siinä näyttävät jo vähän enempi itseltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana idea ja kiva kun mitatkin näkee samalla. :)
   Meilläkin on 1v kuvat seinillä ja sitten jokaisesta vauvakuvat.

   Poista
 6. Ihana idea vaikka kummilapselle <3

  Meiltäkin löytyy walldesingin tauluja... meidän huoneessa on kehystettynä teksti, today is a good day <3 ja toisessa on numeroina meidän hääpäivä ja nimet, ihana sekin <3

  VastaaPoista
 7. Meillä on juuri tuo sama kastetaulumalli samalta firmalta. Tosin tehostevärinä on vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kastetaulut on kyllä aivan ihania. Sen vaaleanpunaisen tehostevärin ottaisin minäkin jos tytöille tämmöiset taulut tilaisin. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...