Kaksplus.fi

maanantai 25. toukokuuta 2015

Iiik, ihana pakkaus kotiutui!!

Niin se odottavan aika vihdoin palkittiin ja ihanaakin ihanampi äitiyspakkaus saapui meille viime viikon tiistaina. Päätin että pakkaus otetaan tällä kertaa ilman muuta, on siinä vaan sitä jotakin kun sen pääsee avaamaan ensimmäistä kertaa. Olo on kuin lapsella karkkikupin ääressä. :) Olen jo netistä moneen kertaan löytänyt itseni katselemasta pakkausta, tällä kertaa sen kuosit miellytti paljon omaa silmää. Lapimessuilla pääsin jo pikkuisen katsomaan miltä pakkaus näyttää ja se vain vahvisti sitä että pakkaus otetaan.


Kun pakkaus oli vihdoin kotona, pörräsi ympärillä innokkaita lapsia ja äiti. Nostin laatikon suojapaketistaan ja jo kuului kohta "vau"! Pakkauksen laatikkokin on itsessään todella ihana. Sitten kansi ylös ja hipelöimään vaatteita. Ja voi että kuinka ne ovat livenä paljon kivempia kuin valokuvissa. Tuo toppahaalari on niin kaunis mintunvärisine raitoineen. 

Päätin että kuvaan pakkauksesta suosikkini ja yllättäen melkein kaikki pakkauksen jutut pääsi lemppareihin. Tässä olisi nyt ne ihan omat suosikit.

Tuo pakkauksen toppahaalari on ehdoton suosikkini. Tuskin sitä normihaalarina tullaan käyttämäänkään, mutta tuona pussimallina se on ihan huippu. Menee Minillä heti jo ensimmäisenä talvena. Toppatöppöset -ja tumput on myös aivan parhaat. Makuupussin kuosi on myös aivan mahtava ja ihastuin siihen jo ensi näkemällä. Unohtamatta hempeän harmaata vanuhaalaria jossa on kiva kuva ja plussaa käännettävät hihan- ja lahkeensuut.


Pakkauksessa oli ihanan värikkäitä vaatteita ja aika monta ihan valkoista bodya. Tuo keltainen potkupuku on aivan ihana. Tuossa oli niin monta kivaa vaatetta, että oikein hämmästyin kuinka niihin tykästyin. Varmasti jokainen pääsee jossain vaiheessa käyttöön.


Myös pakkauksen mukana tullut herttainen pussilakana on ehdoton suosikkini. Liivinsuojat, kynsisakset, kylpymittari, nännivoide. kirja, hammasharja, harja ja kuumemittari pääsevät varmasti käyttöön.


Lisäksi käyttöön tulee kylpypyyhe, lakanat, patjasuojat, purulelu ja moni muu. :)

Vain muutama juttu oli sellainen, jota hieman mietin että mahtaako päästä käyttöön, mutta voipi olla että vielä hyvinkin tulee Mini niihin puettua. Vain kestovaippa on sellainen jolla ei meille käyttöä tule olemaan, sillä en ole ollenkaan päässyt kestoilun makuun. On kyllä kerrassaan ihana pakkaus!

24 kommenttia:

  1. Toi uusi pakkaus on niiin niin ihana!! Ja mä niin rakastan tota pöllökuosia!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä todella ihana pakkaus. :)
      Oli ihan älyttömästi kaikkea ihanaa ja kivoissa väreissä.

      Poista
  2. Itse tykkään myös pöllökuosista ja kuumemittari on iso plussa! :) muistan vielä elävästi kun tutustuttiin Isimiehen kanssa A-murun pakkauksen sisältöön. Jos vielä saadaan lapsia, niin otetaan ehdottomasti pakkaus hänellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo kuumemittari on kyllä oiva lisä ja varmasti tulee käyttöön. :)
      Kyllä se vaan on aina yhtä ihana tunne kun pakkaus viimein saapuu ja pääsee niitä ihanuuksia hypistelemään. :)

      Poista
  3. Tämän vuoden pakkaus on kyllä todella ihana verrattuna viime vuoden pakkaukseen, tuo on siis niin iso plussa tossa toppapuvussa että sen saa pussiksi, koska meillä jäi ainakin toppis käyttämättä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin yleensä toppapuku jäänyt käyttämättä tai erittäin vähälle käytölle, mutta nyt tuon pussimaisuuden vuoksi pääsee varmasti käyttöön. :) Mustakin tää pakkaus on kivempi kuin edellinen.

      Poista
  4. Mä oon ehkä vähän kateellinen tästä uudesta pakkauksesta! Tuo makuupussi ja pussilakana on aivan tajuttoman söpöt, sekä varsinkin pöllökuosiset vaatteet! <3 Ihan plussaa tuo kuumemittari ja nännirasva, olis voinut olla meidänkin pakkauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aivan ihanat. :) Pitkään aikaan tuli sellainen pussilakana, joka on aivan ihana. Sun pitää hommata noi erikseen. :)
      Oli todella kivoja vaatteita ja valkoisia bodejakin oli kiva määrä niin on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. :)
      Tuo nännivoide on kyllä ihan huippu ja varmasti sille on käyttöä, samoin kuin sille kuumemittarille. :)

      Poista
  5. Ihanaa, kun mintunvihreä on tehnyt paluun. Se sopii niin hyvin sekä tytölle, että pojalle. <3
    Näitä kuvia katsoessa harmittaa, kun ei itse odota vauvaa. Sen verran kivalta sisältö näyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulin pitkään että tuo haalari on vaaleansininen, mutta kun näin sen messuilla livenä niin olikin ihan eri värinen. Todella kaunis ja käy niin hyvin tytölle kuin paojallekkin. :)

      Poista
  6. Lisään vielä, että tää ei ole kyllä tosin niin vahva mintunvihreä kuin se jota nähtiin esim. -88 vuonna.

    VastaaPoista
  7. Onpas siellä äitiyspakkauksessa ollu kivoja vaatteita ja värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kivoja, ihastuin varsinkin tuohon keltaiseen pöllöpotkariin. :)

      Poista
  8. Paljon samoja lemppareita kuin mullakin! Oikeastaan koko pakkaus oli niin ihana, että vaikea valita vain pari lempparia :D Toi makuupussi on kyllä mun ehdoton suosikki ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä koko pakaus niin kiva, että paha sieltä on erotella lemppareita. :)

      Poista
  9. Tuo uusi pakkaus oli niin ihana! Harmi kun en ehtinyt sitä saamaan.. Ei tosin sillä et me oltais enää lisää mitään vaatetta tai tavaraa tarvitukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana ja paljon oli kivoja vaatteita. :) Tulee varmasti ostettua vielä lisääkin kunhan pääsee kunnolla kaupoille. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...