Kaksplus.fi

perjantai 26. elokuuta 2016

Autetaan yhdessä pieniä
Sylissä sinua pidän ja

suukon otsallesi painan.
Silittelen sileää poskeasi ja 

kuiskaan korvaasi "rakastan sinua".
Katsot minua silmiin ja painat pääsi rintaani vasten.
Tiedät että kaikkeni vuoksesi tekisin,

sinun takiasi rakas lapsi, ihan mitä vain.Lapseni ovat minulle tärkeintä maailmassa. Jo odotusaikana olen heitä rakastanut ja joka ikinen päivä tuo tunne vain kasvaa ja kasvaa. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut heidät kaikki syliin asti. Jokaisen vanhemman pelko kun on, että omalle rakkaalle tapahtuu jotakin kamalaa, kuten vaikka vakava sairastuminen. Silloin sitä toivoo saavansa ehdottomasti sitä parasta mahdollista hoitoa.

Muistan kuinka raastavaa oli kuulla että Lumilla on lastenreuma. Tuntui kuin koko maailmani olisi romahtanut ja muistan elävästi sen tärinän joka valtasi minut. Pelkäsin ja jännitin tytön tulevaisuutta ja mitä kaikkea olisikaan edessä. Paraneeko hän ja muita kysymyksiä pyöri päässäni. Se kun lapsi itkee kivusta, murtaa koko sydämen. Silloin kaivataan todellakin sitä hyvää hoitoa ja oikeita välineitä. Meillä yhdellä lapsista on siis lastenreuma ja nyt ollut paljon hyviä kausia, joista olen kiitollinen. Kaikki aika ilman kipua on jotain niin parasta. Se kun toinen saa tehdä kaikkea sitä samaa kun terveetkin lapset. Niinkin normaali asia kuin pomppiminen voi saada hymyn koko perheen kasvoille. En voi edes kuvitella mitä kaikkea ne vanhemmat käyvätkään läpi, joiden lapsi sairastuu todella vakavasti ja joutuu olemaan sairaalassa pitkiäkin aikoja ja käy läpi rankkoja hoitoja. Näille pienille taistelijoille sitä toivoo vain parasta.

Ihana Kotiäidin elämää -blogin Nanna kysyi minua ja muutamaa muuta bloggaajaa mukaan aivan ihanaan hyväntekeväisyyskampanjaan pienten lasten hyväksi. Syntyi Pienille potilaille-keräilykampanja, jonka ihanana maskottina toimii Nella-nalle. Kampanjan tuotoista menee 30% Lastentautien tutkimuslaitokselle ja loput jaetaan Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Oulun lastenklinikoille.Yhdessä me voimme saada paljon ihanaa aikaan ja jo pienelläkin lahjoituksella on merkitystä. Voit osallistua tähän ihanaan kampanjaan ja tulla Tukemaan Kummeja sekä Pieniä potilaita täällä. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee tähän  mukaan. Sitä kun ei koskaan tiedä, koska se oma rakas pikkuinen voi olla hyvän hoidon ja avun tarpeessa. Mukana tässä keräyslippaan tiimissä ovat seuraavat blogit:16 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus ja ihanaakin ihanempi ja tärkeä kampanja. ❤️ Tämän asian tärkeyden ymmärtää etenkin silloin kun oma lapsi on vaatinut sitä hyvää ja arvokasta hoitoa. Varmasti lahjoitan! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meri.♥ Tämä on kyllä niin hyvän asian puolesta ja niin mahtavaa kun tulet lahjoittamaan. Kiitos.♥

   Poista
 2. Ihana postaus ja niin tärkeällä asialla! <3 minkä ikäisenä lumin reuma todettiin ja miten se ilmeni? -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.♥
   Lumi huusi öisin (heräsi yöllä parhaillaan 10 kertaa) puolen vuoden ajan ja mitään syytä ei löytynyt, kunnes tytön ollessa 1v11kk toinen polvi turposi muodottomaksi ja muutaman päivän kuluttua saatiin lastenreuma epäily, joka vahvistui viikon kuluttua. Seuraavana päivänä oltiinkin jo ensimmäisessä punktiossa.

   Poista
  2. Okei,kiitos vastauksesta! Ollaan mietitty meidän tytön kohdalla samaa ja nyt ollaan menossa tutkimuksiin!

   Poista
  3. Toivottavasti tutkimuksissa selviää syy.♡♡

   Poista
 3. Ihanaa, että saatiin sut mukaan♥

  VastaaPoista
 4. miten ihana idea!! ja niin herkkä ja kaunis kuva <3

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus erittäin tärkeästä aiheesta ♡♡

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kampanja! Tuli ihan kyyneleet silmiin. Osallistun ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 7. <3 Kiva, että lähdit mukaan porukkaan <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...