Kaksplus.fi

maanantai 8. elokuuta 2016

Valmiina kouluun ja eskariin: Ihanat reput
Koulun ja esikoulun aloitus kolkuttelee jo ihan ovella. Kesä tuntuu menneen yhdessä hujauksessa. Juurihan tässä juhlittiin kesän aloitusta ja nyt olemme tässä. Johtuukohan se siitä että meillä on ollut niin huippu kesä, että aika on sen vuoksi juossut nopeammin kuin koskaan. No mutta keskiviikkona se sitten alkaa, iik. Me olemme valmiina kouluun ja eskariin tai ainakin meiltä löytyy niin ihanat reput.

Muistan omasta lapsuudesta, kuinka uuden repun saaminen oli aina loppukesän kohokohta. Milloin oli muodissa solkireput, milloin laukut, milloin yksiolkaimiset  tai milloin kukalliset reput. Kaikkea mahdollista on kokeiltu. Niinpä on kiva seurata, kun omat lapset miettivat omia reppuvalintojaan. Ennen kuin kerkesimme uhrata montaakaan ajatusta reppujen hankintaan, saimme kivan yhteistyön Happyhippo.fi kanssa, jossa eskarilainen ja koululainen saivat valita itselleen omat Beatrix NY koulureput ihastuttavasta valikoimasta.
Lapset ja äitikin oli tästä enemmän kuin innoissaan. Monen monta kertaa käytiin katsomassa reppuja ja lopulta valinta oli tehty. Lumi valitsi itselleen suloisen pöllörepun ja Matias puolestaan valasrepun. Eipä mennyt kauankaan kun reput saapuivat ja lapset pääsivät sovittelemaan niitä. Ne ovat kyllä todella hyvän kokoiset lapsiemme selkään. Oikeastaan juuri oikean kokoiset. Ei liian suuret tai pienet. Niiden sisälle mahtuu oikein kivasti tavaraa. Lisäksi taskuja on mukava määrä mikä on tietysti aina kiva juttu.

Nyt lapset odottavat ehkä jo hieman jännittynein tunnelmin sitä, että koska reppuihin saa pakata tarvikkeet ensimmäisille päiville. Koska siinä saa kuljettaa kirjoja ja eskari juttuja. Lapset ovat tyytyväisiä reppuihin ja itse tykästyin todella näihin. Ihania kuvia ja herkullisia värejä. Luulen myös, että ainakaan monella koululaisella tai eskarilaisella ei täällä meidän pikkukylällä tule samanlaista reppua vastaan, joten omansa erottaa varmasti helposti.
Joko teillä odotetaan esikoulun tai koulun alkua? Joko on reput sun muut valmiina? Jännittääkö vanhempia, sillä minua ainakin jännittää ihan suunnattomasti. Lisäksi jännittää kyllä senkin takia kun Matias aloittaa esikoulun nyt viiden vanhana ja täyttää vasta joulukuun lopulla kuusi. Mutta sen verran fiksu on, että uskon pärjäävän oikein hyvin. Minun pienistä on tullut jo niin isoja!! 


18 kommenttia:

 1. Noi reput ovat kyllä syötävän suloisia <3

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä reppuja. :) Meillä vietetään vasta nyt kunnolla lomaa ja koulu alkaa 16.8., joten siihen ei ole kauheasti uhrattu vielä ajatuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat. :)
   No siellä on vielä kivasti lomaa jäljellä. Mukavia ja aurinkoisia lomapäiviä sinne. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat. :) Juuri oikean kokoiset lapsille selkään ja ihanat kuvat niissä. :)

   Poista
 4. Meillä tulevalla eskarilaisella oli kerhoreppuna Beatrix NY:n reppu ja on kyllä oikeastaan vieläkin ihan uudenveroinen :) Eikä tosiaan tarvinnut pelätä repun sekoittuvan muiden omiin!

  Täällä paluu arkeen on torstaina ja kyllä mua niin jännittää! Tiedän pojan pärjäävän kyllä, mutta onhan se iso muutos kotona kasvaneelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että siellä reppu edelleen hyvässä kunnossa. :) Vaikuttavat kyllä kestäviltä.

   Samaa täällä vähän jännätään. Matias myös ollut kotona eikä hoidossa..tosin kävi hän kerran viikossa kerhossa. Uskon kaiken lähtevän hyvin käyntiin. :)

   Tsemppiä sinne uuteen arkeen.♡

   Poista
 5. Valas reppu on ihana, mutta pöllö on vihaisen näköinen.
  Mä selvisin kahdella repulla ala-asteen. Ei tosiaankaan uutta joka vuosi ostettu. Kolmannelle kun siirryin, niin piti ostaa uusi sen takia kun entiseen ei ois kaikki kirjat mahtuneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, pöllö on vähän myrtsi mutta silti hauska. :)

   Mä en muista yhtään kuinka usein saatiin uusi reppu omassa lapsuudessa, mutta monta niitä kerkesi olemaan sinä aikana kun kotona asuin. :D

   Poista
 6. Ihania nuo reput! Täällä koulut alkaa torstaina ja meillä lähtee myös poika eskariin. Lisäksi kaksi nuorinta lähtee päiväkotiin, iik! Uskon että poika pärjää eskarissa, mutta vähän jännittää miten päiväkoti lähtee nuorimmilla sujumaan :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on. :)
   Oi jännät ajat sielläkin edessä. Tsemppiä kovasti kaikille uuteen arkeen.♡ Varmasti lähtee sujumaan hyvin. :)

   Poista
 7. Ihanat reput! :) Me mennään vielä tänä vuonna päiväkotiin samoilla repuilla kuin viime vuonna. Ensi vuonna meidän poitsu menee sitten eskariin ja veikkaan että hän haluaa silloin uuden <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä n kyllä ihanat ja hauskat. :)
   Oi siellä on sitten vuoden päästä jännät ajat. :) Mua niin jännittää kun poika aloittaa nyt eskarin, vaikka kaksi lapsista on siellä jo ollut. Lisäksi outoa jäädä kotiin kun lapset vähenee. :D

   Poista
 8. Ihanat reput! Meillä menty nyt sieltä reilu 1-vuotiaasta asti samalla päiväkotirepulla ja tyttö täyttää kuukauden päästä viis :D Suuri lahjatoive on saada Frozen reppu uudeksi hoitorepuksi. Ja äitihän tietysti on salaa toiveen toteuttanu, vaikka reppu ei ehkä äidistä se kaikkein ihanin ollutkaan :D tuntuu välillä että mitään muuta ei tiedetäkään kun Frozen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat. :)
   Teillä on reppu palvellut pitkän tovin. :) Hih, Frozen on varmasti monen lapsen lemppari tällä hetkellä. Meillä se suurin innostus on mennyt nyt hieman jo ohi. Mutta ihanaa että olet pienen toiveen täyttänyt, hän tulee varmasti onnelliseksi. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...