Kaksplus.fi

lauantai 17. lokakuuta 2015

Ei vain pelkkä vaipanvaihto

Kuinkahan monta kertaa sitä vaihtaa vaipan vauvalle ensimmäisen vuoden aikana? Tarkkaa määrää on ihan mahdotonta sanoa, mutta kyllä niitä kertoja on lukuisia. Vaippapaketteja saa kantaa kotio ensimmäisen vuoden aikana ihan hirveän määrän ja jos kestoilee niin pesukertoja kertyy varmasti paljon. Monesti sitä ajattelee että käyn nopeasti vaihtamassa vaipan, mutta me ollaan Hugon kanssa tehty siitä meidän yhteinen juttu. Vaippa vaihdetaan tarvittaessa nopeasti vain yöllä tai kyläillessä, muuten vaipanvaihto ei ole vain pelkkä vaipanvaihto. Kun vaippoja menee päivässä se keskimäärin kahdeksan, on kiva tehdä niistä hetkistä ainutlatuisia.

Hugo tykkää paljon makoilla hoitopöydällä ja katsella sen yllä roikkuvaa mobilea. Kuinka monet hymyt se onkaan saanut ja kuinka paljon sille aina jutellaankaan. Siinä samalla kun yhdessä ihailemme katosta riippuvaa mobilea on hyvä antaa pienen ottaa ilmakylpyjä. Samalla voidaan hieman jumppailla jalkoja ja käsiä, laskea sormia ja varpaita, josta Hugo pitää paljon. Lisäksi äiti suukottaa miljoona kertaa niitä niin ihania ja pieniä varpaita ja sormia. Myös niitä pehmoisia poskia on ihana suukotella. Korvaan taas kuiskuttelen kuinka paljon häntä rakastan ja kuinka suloinen hän on.


Hugo selvästi nauttii tästä kaikesta, sillä itku tulee joka kerta kun aletaan pukemaan päälle. Siinä kun voisi olla pisemmänkin tovin. Välillä meidän vaipanvaihdot saattaa kestää reilun vartin ja monesti siihen osallistuu pienimmätkin. Heistäkin on hauska katsella kun Hogo naureskelee ja juttelee minkä kerkiää. Näiden 8 viikon aikana meillä on ollut jo monia ihania vaipanvaihtohetkiä.

Kun hoitopöytä käy jossain vaiheessa pieneksi niin siirrymme varmasti latialle, jossa voi sitten jatkaa noita samoja ja keksiä lisää uusia juttuja. Kunhan poika kasvaa katsotaan pitääkö hän sisarustensa tapaan siitä kun puhalletaan masuun ja kuuluu aika pärinää. Muut meillä on ainakin kikattaneet paljonkin. Nähtäväksi jää mitä Hugo siitä tuumaa.


Nyt oikein ihanaa lauantaita kaikille. Tämä äiti suuntaa Hugon ja ystävän kanssa ostoksille viettämään mukavaa päivää.

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä ihanilta teidän vaipanvaihto hetket=) meilläkin noita hetkiä pitkiteltiin, varsinkin sitten kun siirryttiin lattialle vaihtelemaan vaippoja.
  Mukavaa lauantaita sinnekkin suunnalle, viettäkää hauska shoppailu päivä,meillä on samat suunnitelmat=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut niin mukavia hetkiä.♥
   Oli oikein onnistunut päivä, toivottavasti oli teilläkin. :)

   Poista
 2. Täytyisi itsekin välillä pitää sen hetken vähän kiireettömämpänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin koittamaan, vaikka vain muutamalla vaipanvaihdolla. :)

   Poista
 3. Ihanaa lauantaita ja ostosreissua !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora.♥
   Oli oikein mukavaa, toivottavasti sielläkin oli mukava lauantai. :)

   Poista
 4. Meillä pestään kestot 2 kertaa viikossa about :)
  Meidän vaipanvaihtohetket kuulostaa aika samalta ja aikaa vierähtää välillä tovi jos toinenkin. Laitettiin Almallekin mobile tuon kuvan innoittamana hoitotasoon kiinni, ja Alma on ihan innoissaan pupuista jotka pyörii. Hieman hyödyllisempi siinä kuin pinnasängyssä jossa ei kukaan edes nuku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. :D Mä totesin saman ja siks odotuksen loppuvaiheessa ripustin tuon tuohon hoitopöydän päälle ja onkin siinä ollut paljon parempi. :) Hitsi kun olis tullut mieleen jo edellistenkin kohdalla. :)

   Poista
 5. Meilläkin Luka tykkää hirveästi makoilla hoitoalustalla ja aika samankuuloisia on meidänkin vaipanvaihtohetket. Joskus tietysti pitää vaihtaa nopeasti, mutta usein siinä yhteydessä myös leikitään, suukotellaan, hassutellaan ja jumpataan. Luka nauttii hirveästi :) Varsinkin iltapesun yhteydessä saattaa mennä pitkäkin tovi siinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa kun pienet nauttii noista hetkistä ja itse tietysti myös.♥ Meillä aamulla ja illalla menee aikaa eniten, silloin Hugolla on aina kauhee touhotus käynnissä. On ne niin ihania.♥

   Poista
 6. Oi nuo hetket on kyllä niin täyttä kultaa <3 Nauti Terhi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä on ja mä todellakin niin nautin niistä hetkistä, on ne niin parhautta.♥

   Poista
 7. Iso, ISO kiitos sinulle Terhi avustasi bannerini suhteen!!! Vihdoinkin se on valmis ja siitä saan kiittää paljolti sinua. Sinua ystävällisempää bloggaajaa saa blogimaailmasta varmasti hakemalla hakea <3

  VastaaPoista
 8. (Nyt kyllä pihelin sekoaa, rullasin tekstin ales niin tuossa lukee "kommenttisi on julkaistu vaikken mitään kerinnyt vielä kirjoitta :'D )
  Mutta aivan ihanilta kuulostaa teidän vaipanvaihto hetket ♡ Pitäisi välillä itsekin toimia tollaisissa asioissa kiireettömästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika hyvä. :D
   Ihania hetkiä ne kyllä ovatkin.♥ Sitä vaihtaa kuitenkin sen vaipan niin monta kertaa päivän aikana, niin ollaan sitten otettu siitä kaikki ilo irti. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...