Kaksplus.fi

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

...Te kysyitte - minä vastasin... OSA1

Kiitos kaikille kysymyksiä laittaneille, niitä tulikin aikamoinen määrä. Sen pidemmittä puheitta tässä olisi vastauksia.

Miltä tuntui kun sait tietää odottavasi Hugoa?
Muistan kun tikkuun piirtyi kaksi viivaa niin kyyneleet siinä valui onnesta. Tujotin testiä sen minkä kyyneliltäni pystyin ja sydämmen valtasi suuri rakkauden tunne. Taisin silitellä hieman vatsaani ja sanoa ääneen että pidähän pikkuinen lujasti kiinni että saan sinut syliin asti (nytkin pillitän kun muistelen sitä hetkeä). Olin niin onnellinen.

Kauan olette olleet yhdessä miehesi kanssa?
Jo niinkin kauan kuin 13 vuotta! Pitkän aikaa ollaan jo toisiamme katseltu.

Onko kaikilla teidän lapsilla sama isä?
Kyllä on.

Mitä tekisit jos saisit vapaa päivän ilman lapsia?
Lähtisin varmasti ostoksille hyvän ystäväni kanssa.

Mistä vielä haaveilet?
Oi tällä ikuisella haaveilijalla niitä riittää. Terveyden ja niiden muiden lisäksi kätilön työstä ja itse alusta asti rakennetusta yksikerroksisesta omakotitalosta.

Mistä lasten nimet ovat tulleet? (esim. kulkeeko suvussa jotain)
Jokaisella lapsella on ainakin yksi nimi joka kulkee suvussa. Se on joko valittu ihan tarkoituksella tai tullut vahingossa. Esimerkiksi ristiäisissä selvisi että miehen puolen suvusta löytyy nimi Hugo. Täällä blogissa lapset kulkevat toisilla nimillään ja jokaiselta löytyy yhteensä kolme nimeä. Muuten nimet on koottu sillä perusteella miltä lapset mielestämme ovat näyttäneet ja mikä kuulostaa hyvältä.

Mistä tulet onnelliseksi?
Lasten ja omista onnistumisista, hyvin sujuneista päivistä, ystävistä, miehen antamasta suukosta kesken päivän, lenkeistä, pienestä hetkestä yksin kera kupin teetä ja suklaalevyn, lasten halauksista, vauvan hymystä, miehen kainaloon käpertymisestä..niistä arjen pienistä asioista.

Olisitko 10 vuotta sitten uskonut että sinulla on tulevaisuudessa 5 lasta?
Täytyy sanoa että en todellakaan. Iidan synnyttyä juuri tuolloin 10 vuotta sitten muistan vannoneeni miehelleni vauvan huutaessa jo toista kuukautta mahaansa, ettei näitä tule koskaan lisää. Samoin taisin vannoa jo synnytyksessä. :D No toisin kävi ja olen enemmän kuin onnellinen.

Iidan ristiäiset syyskuussa 2005

Mitä ruokaa teet useimmiten?
Jauhelihakastiketta, keitettyä perunaa/perunamuussia tai erilaisia makaroneja

Onko teidän lapsilla karkkipäivä?
Kyllä on. Kolmella vanhimmalla se on lauantai ja Aino saa vielä aika harvoin. Muut kun syö sitten Ainon ollessa päikkäreillä. Joskus saavat namit karkkipäivän ulpopuolella, mutta silloin ne ovat yleensä toimineet palkkana hyvästä käytöksestä (näitä tämmöisiä palkitsemisia on kuitenkin harvemmin..purkka on yleisempi "palkka").

Miten tapasitte miehesi kanssa?
Elokuussa vuonna 2000 tapasimme koulussa ja joulukuussa 2000 yksissä bileissä sitten tutustuimme ja siitä kaikki oikeastaan sitten lähti. Ensin ihan ystävinä, sitten seurustellen, ei seurustellen ja sitten vuodesta 2002 ollaan oltu yhdessä.

Kuinka kauan olitte yhdessä ennen kihlausta?
Sellasta ollaan-ei olla suhdetta oli jonkin aikaa myös ennen kihlausta, mutta virallisesti vajaa vuosi.

Kuvaile unelmiesi häät?
Jos omia vuoden 2010 häitä ei lasketa, niin: Menisimme naimisiin kirkossa maistraatin sijaan, oma isäni saattaisi minut alttarille ja omat lapset toimisivat kukkaisneitoina ja poikina. Kaasoina olisi kolme lähintä ystävääni ja oma siskoni. Juhlapaikka olisi järvenrannalla ja laiturilla meistä napsittaisiin hääkuvia. Olisin tehnyt itse täytekakut ja paikalla olisi esiintymässä esimerkiksi Juha Tapio. Hänen laulunsa Kaksi puuta toimisi häätanssinamme. Häissä olisi yhtä rento tunnelma kun omissamme vuonna 2010. Aurinko paistaisi ja illalla hetke aikaa katsoisimme yhdessä järvelle päin käsi kädessä muiden juhliessa sisällä.

Meidän häät elokuussa 2010

Jos lapsesi olisi värejä niin minkä värisiä he olisivat ja miksi?
Sen enempää värien oikeasta merkityksestä tietämättä vastaan näin:
Iida olisi pinkki räiskyvän ja energisen luonteensa takia
Lumi puolestaan oranssi tai vaalea lila rauhallisen luonteensa takia
Matias ..tää olikin vaikea..sanoisin että vihreä tai turkoosi, on hyvin energinen ja puuhaileva tapaus
Aino olisi varmasti keltainen aurinkoisen luonteensa ja liiallisen energiansa vuoksi
Hugo olisi näillä näkyvin harmaa tai vaaleansininen sillä varsinaista luonnetta ei vielä ole tullut esille, mutta päivät sujuvat aika tasaisesti samalla tavalla

Mitä piirteitä inhoat miehessäsi ja mistä puolestaan pidät?
Inhoan sitä kun riisuu illalla vaatteensa aina samaan nurkkaan ja jättää ne lattialle, kiroten välillä niitä keräilen. Tai jos hän pelaa koneellansa jotain peliä, niin joudun toistamaan sanomiseni moneen kertaan. Pidän siitä että pyöritämme arkea yhdessä eikä kaikki ole minun vastuulla tai kun yllättäen hän antaa suukon.

Kuvittelitko aina olevasi äiti?
Pienenä kyllä, teini iässä naapurin lapsia katsellessa en halunnut yhtäkään ja sitten myöhemmin kyllä. Ensimmäistä kertaa omasta lapsesta puhuin J:lle vuonna 2004 mutta sitten päätettiin ettei ihan vielä..yllätykseksemme esikoinen kuitenkin ilmoitti tulostaan loppu vuodesta 2004.

Haluaisitko toiveissasi lisää lapsia?
Luulen että tulen aina haluamaan lisää, mutta kyllä näillä näkymin lapsilukumme on nyt tässä.

Hugon ristiäiset syyskuussa 2015

Miten arki pukeudut?
Mulla on usein farkut jalassa, pitkä toppi, villapaita tai kaksi ja villasukat

Kuinka usein vietätte yhteistä aikaa miehesi kanssa? Ja miten?
Sanotaanko että ihan liian harvoin. Jos sitten joskus saamme edes sen pienen hetken niin käymme yleensä syömässä ravintolassa joskus heittäydymme ihan hurjiksi ja käymme myös elokuvissa. :D

Millainen olisi täydellinen päiväsi?
Varmaan sellainen että kaikki sujuisi helposti, saisi istua valmiiseen pöytään ja joku muu siivoisi jäljet. En oikein osaa sanoa, musta mun jokaisessa päivässä on aina jotain täydellistä. :)

Mitä pelkäät? (nyt ei lasketa mukaan pahoja asioita jotka koskevat perhettäsi)
No hämähäkit, ampiaiset, käärmeet

Millaisista asioista riitelette miehesi kanssa?
Me ei kyllä oikeesti pahemmin riidellä mistään. Mutta välillä meillä osuis menot päällekkäin niin sitten kinastellaan siitä kumpi pääsee lähtemään.

Jaoin kysymykset kahteen osaan, sillä muuten olisi tullut niin pitkä postaus..jatkoa siis tulossa.

10 kommenttia:

 1. Olipas kiva tämä vastaus osa 1 ! Täällä odotellaan jo seuraavaa :))

  VastaaPoista
 2. Plussatestin tekeminen on kyllä yksi elämän parhaimpia hetkiä. ♥

  VastaaPoista
 3. Yhden kysymyksen haluaisin vielä laittaa vaikka aika on umpeutunut..pitkään blogia seuranneenanolen ymmärtänyt et asutte sun miehen vanhempien kans lähekkäin,jopa samassa pihassa?kerrotko siitä enemmän?kuinka lähekkäin,oletteko paljon tekemisissä,käykö lapset siellä usein jne..meillä samanlainen asumisympäristö ja en ole vikaa ketään muuta "löytänyt" joka samassa tilanteessa.:) innolla odotan vastausta!

  VastaaPoista
 4. Erilaisia makaroneja tarkoittaa kaikenlaista pastaa? :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...