Kaksplus.fi

tiistai 20. lokakuuta 2015

Äiti ja melukylän lapset testaa: Earth Friendly Baby

Vauvalla ja lapsilla yleensäkin on herkkä iho. Sitä miettii aina todella tarkkaan mitä pesuaineita käyttää pienen ihmisen pesemiseen. Vauvalla luonnollisesti riittää vielä vesi, mutta kylpyveteen sujautan monesti kylpyöljyä. Puhdistuspyyhkeet on kovassa käytössä sillon kun mahdollista vesipistettä ei heti ole lähettyvillä ja kuuluvat ainakin meillä hoitolaukun vakiovarusteisiin.

Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Earth Friendly Baby -tuotteita lähdin mielelläni mukaan. Kyseessä on minulle ihan uudet tuotteet ja päätin että Hugo ja Aino pääsevät näitä yhdessä kokeilemaan.


Meille lähetettiin testattavaksi vauvan pesu ja suihku -setti. Tuohon settiin kuuluu nämä kolme tuotetta"Earth Friendly Baby on orgaaninen tuotesarja lapsen herkän ihon hoitoon ja puhdistukseen. Me tiedämme, että lapsen iho ansaitsee vain parasta. Tämän vuoksi olemme valinneet tuotteisiimme puhtaita, luonnon omia ja orgaanisia ainesosia hoitamaan lapsesi herkkää ihoa".

Ominaisuuksia:

Dermatologisesti testattu lapsen herkälle iholle

Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita
>99% Luonnon raaka-aineita 
>50% Orgaanisia ainesosia
Sertifioitu luonnonkosmetiikka, Ecocert Greenlife
Ympäristöystävällinen pakkaus,  PET-kierrätysmuovia
Valmistettu Iso-Britanniassa
Tuotteita ei ole testattu eläimillä
Palkittu tuotesarja*Puhdistuspyyhkeet otettiin meillä heti ensimmäisenä testiin. Me ei olla paljon puhdistuspyyhkeitä kotona käytetty, lähinnä ne kuuluu sinne hoitolaukkuun ja käytetään silloin kun ollaan reissussa. Hugon pylly on yleensä alkanut herkästi punoittaa jos pyyhitään puhdistuspyyhkeillä ja hän ei pidä kun ne ovat niin viileitä ihoa vasten. No nyt me testasimme näitä ihan päivittäisessä käytössä ja iho ei ainakaan ärtynyt. Ihan inasen punoitusta havaitsin jos oikein tarkkaan katsoi (sekin saattoi tulla vain siitä pelkästä pyyhkimisestä), mutta en sellaista mitä olen muiden pyyhkeiden kohdalla havainnut. Puhdistuspyyhkeet sisältävät aloe veraa ja siitä varmasti tuli lievä "haju" pyyhkeisiin. Omaan nenään se hieman otti, enkä siksi ehkä pyyhkisi noilla esim lasten likaisia käsiä tai kasvoja. J taas sanoi ettei haju ottanut häntä yhtään nenään. Pyyhkeitä oli kuitenkin miellyttävä käyttää, sillä ne olivat sopivan kosteita ja paksuudeltaan hyviä. Näissäkin kun on eroja eri merkkien välillä. Voisin kuvitella ostavani näitä meidän hoitolaukkuun.

"Earth Friendly Baby puhdistuspyyhkeet sisältävät hellää aloe veraa sekä luonnollsia kasviperäisiä ainesosia, ovat 100% biohajoavia ja dermatologisesti hyväksyttyjä, eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä sulfaatteja tai parabeeneja".


Seuraavaksi testasimme *kylpyvaahtoa. Voitte kuvitella kuinka innoissaan taapero oli kun sanoin että pääsee testaamaan kylpyvaahtoa ammeeseen. Hän kun ei ole hetkeen taas ammeessa ollut, kun suihkun kanssa pelleily on ollut niin kivaa. Heti ensimmäisenä pistin merkille kuinka hyvältä tuo kylpyvaahto tuoksuikaan. Pesuhuoneen täytti aivan ihana kamomillan tuoksu. Lisäksi taapero oli aivan innoissaan, sillä tuosta todellakin tuli hyvä vaahto. Taapero lillui vedessä niin kauan, kunnes vesi alkoi jo olla viileää. Aino oli oiva testaamaan tuota vaahtoa, sillä hän ei yleensä tykkää pahemmin pesuaineista ja pidä joidenkin hajusta. Tästä hän kuitenkin piti ja vaahtokylvyt on nyt kova juttu. Kylvyn jälkeen Ainon iho jäi ihanan pehmoisen tuntuiseksi ja ihanan tuoksuiseksi. Tuoksu katoaa vartalolta kuitenkin aika nopeasti.

"Earth Friendly Baby kylpyvaahdosta löytyy tuoksuna hoitava orgaaninen kamomilla rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Earth Friendly Baby kylpyvaahdot sisältävät hoitavaa aloe veraa ja ovat dermatologisesti hyväksyttyjä, eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä sulfaatteja tai parabeeneja".

Viimeisimpänä testasimme *Shampoo & Bodywash. Tätä olen nyt muutaman kerran käyttänyt Hugolla pyllypesun yhteydessä ja ihan hyvältä on vaikuttanut. Aine on sellaista hieman "geelimäistä" ja sitä tarvitaan todella vähän kerrallaan, joten tuo 250ml puteli tuntuu ainakin nyt kovin riittoisalta. Tuon "geelimäisyyden" (onkohan se nyt oikea sana tuota koostumusta kuvaamaan) vuoksi aine ei varmasti heti valu silmille kun sen päähän levittäisi. Ainon tukkaan en sitä kuitenkaan laittanut, ehkä tämä on kuitenkin tarkoitettu juuri vauvan hiusten pesuun. Ja se tuoksu on tässäkin hyvä. Kunhan alamme oikein pestä Hugoa saippualla niin tämä pääsee paremmin testiin. On kiva kun tämä käy myös hiuksille.

"Earth Friendly Baby shampoo & bodywashin tuoksuna on hoitava orgaaninen kamomilla rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Earth Friendly Baby shampoo & bodywashit sisältävät hoitavaa aloe veraa ja ovat dermatologisesti hyväksyttyjä, eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä sulfaatteja tai parabeeneja".

Tuotteet ovat vaikuttaneet tähän mennessä oikein hyviltä. Testailu jatkuu edelleen, sillä tuotteet tuntuvat kovin riittoisilta. Edessä on siis vielä monet vaahtokylvyt. Puhdistuspyyhkeet vetelevät jo viimeisiään ja niistä jäi ihan hyvä kokemus. Kokonaisuudessaan ihan siis positiivinen kokemus nämä Earth Friendlly Baby -tuotteet.


Postaus toteutettu yhteistyössä Baby Wellness
*merkityt tuotteet saatu
sinisellä olevat kohdat suoraan Baby Wellness -sivuilta

13 kommenttia:

 1. Ihanilta tuotteilta kuulostaa <3 Mulle ihan uusi tuttavuus! Meillä kärsitään herkästä, kuivasta ja atooppisesta ihosta joten aina saa funtsia noita tuotteita että mitä viittii lähtee testaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan kiva uusi tuttsvuus. :)
   Silloin kyllä pitääkin olla tarkkana mitä tuotteita lähtee testaamaan.

   Poista
 2. En olekaan aiemmin kuullut näistä tuotteista, kertomasi mukaan kuulostavat kokeilun arvoisilta :) Me ollaan p.pyyhkeiden suur kuluttajia mutta nyt oon huomannut, että Hennillä on alkanut mennä peppu niistä rikki vaikka samoja pyyhkeitä ollaan jo vuosi käytetty :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekkin olivat ihan uusi tuttavuus, mutta vaikuttivat hyviltä niin päätimme että näitä voimme testata. :)
   Meillä on yleensä ollut Liberon puhdistuspyyhkeitä, mutta Hugon iho tuntuu menevän niistä todella herkästi aivan punaiseksi. Siksi ollaan suosittu vesipesua. Nämä olivat ihan hyviä puhdistuspyyhkeitä, ainakin iho tuntui kestävän ne. :)

   Poista
 3. Mullekin ihan uusi tuttavuus nämä ja vaikka meillä ei herkkäihoisia lapsia olekaan niin voisin kyllä kokeilla noita puhdistuspyyhkeitä, ne kun ovat varsinkin reissun päällä todella käytännöllisiä. :) Kivan näköisiäkin nuo purnukat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissun päällä nuo puhdistuspyyhkeet on kyllä ihan parhaita. :)
   Tämä oli tosiaan minullekkin ihan uusi tuttavuus, sillä näitä lähdin mielelläni testaamaan. :)

   Poista
 4. Meillä on lorautettu siihen kylpyveteen natusanin vauvaöljyä. :)

  VastaaPoista
 5. Laitankin harkintaan, kuulostaa hyvältä eikä ole mitään myrkkyjä mitä monista löytyy.

  VastaaPoista
 6. Noi on kyllä hyviä tuotteita, käytetään useasti!

  VastaaPoista
 7. Nuo on tosi hyviä tuotteita! Voitin eräästä blogista ja on olleet kyllä tarpeellisia :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...