Kaksplus.fi

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Veli ja sen veli

Matias on tottunut elämään tyttölauman keskellä. Kun rakenneultrassa selvisi että odotan poikaa olin iloinen, sillä Matias saisi pikkuveljen. Ei sillä, varmasti pikkusisko olisi ollut hänelle yhtä rakas, mutta on se veli kuitenkin aina veli ja pojilla poikien jutut. Muistan kun kerroimme hänelle että vauva masussa on poika. Hänen kasvoilleen tuli leveä hymy ja silmät tuikki kuin niissä olisi ollut tuhat tähteä. Sen jälkeen Matias piti huolen siitä että kaikki kuulivat että hän saa pikkuveljen.

Heti Hugon synnyttyä Matias on ollut halukas pitämään vauvaa sylissä ja auttamaan hoitamisessa. Hän tykkää suukotella veljeä, kertoa hänelle tarinoita ja esimerkiksi mitä kerhossa tehtiin viime kerralla. Aamulla pitää tulla toivottamaan hyvät huomenet ja illalla hyvät yöt, molemmilla kerroilla muiskautetaan myös suukko vauvalle. 

Matias on ollut kaikista meidän lapsista eniten vauvasta innoissaan. Olen jopa hämmästynyt siitä kuinka innoissaan. Hän on myös se joka eniten haluaa pitää Hugoa sylissä. He ovat kyllä hellyyttävä näky kahdestaan, ihan äidin sydän sulaa heitä katsellessa. Ikäeroa tällä kaksikolla on 4v 8kk. Vaikka ikäeroa on "reilummin" niin uskon heidän tulevaisuudessa löytävän hyvin yhteiset leikit. Läheisiä he tuntuvat olevan jo nyt. Hugo on Matiakselle niin kovin rakas. Hän suunnittelee jo kovasti kuinka voivat sitten kun Hugo kasvaa tehdä kaikenlaista kivaa yhdessä. Kun hänelle on sanottu leikkimielellä, ettei saa sitten opettaa Hugolle pahoja tapoja, virnistää Matias. Saa nähdä mitä kepposia tuo kaksikko tulevaisuudessa oikein keksiikään. On ne sellaisia mussukoita nuo äidin pojat. 

10 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu ihanista pojista! ♡

  Veljekset tuntuvat löytävän yhteisen sävelen siskoksia helpommin, vaikka ikäeroa olisikin enemmän? Onkohan pojilla jotenkin rennompi tapa olla yhdessä, en tiedä. Teidän pojat saavat varmasti yhdessä aikaan monia ihania leikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Voi olla juurikin noin. :) Innolla odotan millainen parivaljakko heistä muodostuukaan. :)

   Poista
 2. Ihania veljeksiä pojista varmasti tulee ♡ Mukavaa että Hugo on otettu noin hyvin vastaan! Meillä se oli aluksi sitä mustasukkaisuus kiusantekoa.. Nykyään ovat parhaat kaverukset mutta myös riitelevät kuin sisarukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, varmasti.♥ Hugo on kyllä otettu niin hienosti vastaan.
   Meillä Aino on ollut myös mustasukkainen, mutta onhan se sisaren tuleminen aina suuri juttu. Siellä teillä on kyllä niin suloiset sisarukset.♥

   Poista
 3. Voi söpöliinit! Varmasti tulee hyvät ystävät ja veljekset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He kyllä ovat.♥
   Ihana on seurata kuinka isompi hoitaa pienempää, kunhan toinen vielä kasvaa, niin ovat varmasti ihana parivaljakko.♥

   Poista
 4. <3 Mulla ja mun siskolla on 4v6kk ikäeroa ja ollaan lapsesta asti oltu läheisisiä. Uskon siis todellakin, että isollakin ikäerolla voi tulla läheisiä sisaruksia.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...