Kaksplus.fi

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Särkänniemeen särkänniemeen!

Voi mikä ihana, lämmin ja aurinkoinen viikonloppu onkaan takana. Ollaan oltu oikeastaan vain ulkona aamusta iltaan. Vain syömässä ollaan pyörähdetty ja sitten taas menoksi. Eilinen päivä vietettiin kolmen vanhimman lapsen kanssa särkänniemessä ja Aino jäi mummun hoiviin. Se miksi en ottanut Ainoa mukaan oli se että päivä olisi ollut liian raskas ja koko ajan joutuisi olla huolissaan ettei vain kadota toista näkyvistä. Ja kyllä nuo kolme vanhinta olivatkin tuota päivää jo pitkään odottaneet ja en yhtään ihmettele, muistan kyllä kuinka innoissaan sitä itsekkin oli aina lapsena menossa särkkään. :)


Keli oli mitä mainioin, ei ollut paahtavan kuuma mutta ei kylmäkään. Juuri sopiva siis. Taisimme oppia viime kesästä, kun silloin piinasi paahtava helle ja vettä meni litra tolkulla ja oli niin tuskaisen kuuma. :) Aloitimme tälläkin kertaa kierroksen ihanaakin ihanammasta koiramäestä. Se on kyllä niin ihana paikka ja nyt jopa Iidakin kerkesi ajan kanssa katsomaan mitä kaikkea siellä onkaan. Viimeksi kun oli ollut niin kova kiire laitteisiin. :) Koiramäen jälkeen mentiin delfinaarioon. Siitä onkin vierähtänyt jo monta vuotta kun itse olen siellä viimeksi käynyt ja Lumi ja Matias kävivät nyt ensimmäistä kertaa. Ja voi sitä iloa ja riemua kun lasten silmät kiiluivat kun delfiinit hyppivät korkealle ja tekivät hienoja temppuja. Oli kyllä hieno esitys.


Loppu päivä vietettiinkin sitten laitteiden pyörteissä. Aika paljon oltiin siellä pienten puolella, mutta J menin sitten hurjapää Iidan kanssa pyörimään isompienkin laitteisiin. Mutta nyt oli monta laitetta vielä pientenkin puolella joihin Iida pääsi ja muutamassa ei ollut koskaan käynytkään. Matiaksen suosikki taisi olla vauhtimato, Lumilla taikajoki ja Iidalla voltti. Lumi olikin tänä vuonna paljon arempi menemään laitteisiin kuin viime kesänä. Matias taas taitaa tulla isosiskoonsa tuon huimapäisyyden kanssa. :D

Itse en tietenkään mahan kanssa oikein mihinkään päässyt, mutta taikajoki, kantti x kantti, karuselli  
ja tattiralli tuli tutuiksi. Tattirallissa turvakaari meni nipin napin kiinni, hih. Sen verran sain mahaa vedettyä sisään että mahduin. :D


On tuo särkänniemi vaan siitä ihana paikka, että koskaan siihen ei kyllästy ja naama on kipeänä nauramisesta. Niin hyvälle mielelle siellä jälleen kerran vain tuli. Lasten riemu on niin ihanaa katseltavaa ja vaikken itse oikein mihinkään päässyt niin nautin kyllä niin täysin. Hyvin jaksoin masun kanssa koko seitsemän tuntia ja vielä olis voinut heittämällä olla pari lisää. :)
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

  1. Ihana Särkkäpäivä! Aika menee kyllä ihan siivillä aina ja tuntuu, että huvipuisto menee kiinni ihan nenän edestä. Ainakin vielä kesäkuussa sulkivat seitsemältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä menee. :) Oltiin eilen heti porteista sisällä kun aukesi kahdeltatoista ja meni kiinni seitsemältä illalla ja ihan loppuun asti oltiin. :)

      Poista
  2. Kivan kuuloinen reissu ollut teillä!
    Tuo koiramäki kiinnostaisi minuakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kivaa. :)
      Suosittelen tuolla Koiramäessä ehdottomasti käymään. Eihän se mikään suuri ole, mutta näkemistä riittää. :)

      Poista
  3. Mukavan kuuloinen päivä=) Huvipuisto+lapset= hyvä yhtälö!!Mä en tohdi itte mennä mihinkään laitteeseen(no johonkin lasten junaan...)mutta kyllä sielä silti viihtyy hyvin.Lasten iloa on niin ihana katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ja tuo yhtälö on kyllä mahtava. :)
      Kyllä tuolla hyvin viihtyy vaikka ei itse laitteisiin meniskään. Tosin olisin kyllä mennyt mutta masun kanssa ei voi. :)

      Poista
  4. Oi, kivalta näyttää päivä Särkänniemessä! Koiramäki on kyllä erityisen ihana paikka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä onnistunut ja mukava päivä. :) Tuo Koiramäki on kyllä kiva paikka ja ainakin meidän lapset siellä viihtyy hyvinkin. :)

      Poista
  5. Voi miten ihana reissu teillä onkaan ollut! :)

    VastaaPoista
  6. Oliko toi koiranmäki käymisen arvoinen? Mä oon kanssa haaveillut pääseväni sinne Evelynin kanssa, mutta onko siellä nähtävää noin pienelle? Laitteisiin kun neitiä ei oikein vielä voi laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli nyt toinen kerta kun tuolla käytiin ja itse ainakin pidän kovasti. Ei ole mikään kamalan suuri, mutta paljon riittää silti nähtävää. :) Meidän Aino olisi varmasti tuolla tykännyt olla ja nuo isommatkin tykkäävät. :)

      Poista
    2. Okei :) no ehkä mekin sitten uskallettaisiin lähteä käymään :)

      Poista
  7. Särkkä on kyllä niiin kiva paikka, teillä on ollut mukava päivä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on. :)
      Hyvin menee siellä koko päivä ja kaikille löytyy varmasti mieluisat laitteet. :)

      Poista
  8. Oi että mä olisin halunnut tuonne tänä kesänä, muttei taideta päästä. Varsinkin tuo Koiramäki vois olla meidän neidin mielestä ihana. Jospa sitten ensi kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Koiramäkin on kyllä aivan ihana paikka. Jospa sitten ensi kesänä pääsette sinne. :)
      Mulla suunnitelmissa käydä myös joskus siellä talvella. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...