Kaksplus.fi

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Pieniä vaatteita

Minulta toivottiin postausta vauvan vaatteista ja ilman muuta päätin tähän tarttua, tosin hieman pienessä mittakaavassa. Kaikki vauvan vaatteet on pestynä ja viikattuina hoitopöydän laatikoissa. Uusia vaatteita ei ole montaa tullut ostettua, sillä niitä on ollut ihan kivasti jäljellä. Päätinkin että esittelen vain muutaman vaatteen/setin 56cm koossa.

Nämä jumppikset ovat ehdottomat lempparini. Vasemman puoleisen olen ostanut aikoinaan Ainolle ja tuota pidettiin paljon. Oikean puoleisen Puputupuna jumppiksen ostin Minille lapsimessuilta.

Tuon ihanan bodyn bongasin Lindexiltä jo ennen kuin olin edes raskaana ja päätin että jos tässä vielä aletaan odottaa niin ehdottomasti haluan tuon. Ale myynnistä sitten tuon bongasin ja pakkohan se oli ostaa. Housut ovat Ainon vanhat ja samoin taitavat olla sukatkin.



Tuon ihanaakin ihanamman Blaan bodyn bongasin lapsimessuilta ja se oli ihan pakko ostaa Minille. Tuossa kuosissa on jotakin niin suloista. Minulta sattui löytymään kotoa juuri bodyyn sopivat Ainon vanhat housut ja Matiaksen vanhat sukat. Tämä setti on yksi ehdoton lempparini.


Tässä setissä pidän paljon tuosta bodysta. Se on Matiaksen vanha ja se oli käytössä myös Ainolla. Myös sukat ovat samaa sarjaa ja nekin siis Matiaksen vanhat. Housut taas ostin ystävältäni ja ne käyvät tuohon kuin nenä päähän.


Tämän setin body on Matiaksen vanha. Tykkään paljon sen kuosista ja siihen on helppo yhdistää joko valkoiset, turkoosit, ruskeat tai vihreät housut. Sukat ovat Lumin vanhat ja housut on saatu ystävältä.

Siinä oli muutama vaate koossa 56cm. Paljon jäi vielä esittelemättä, mutta nämä onkin ne omat lempparit. Ajatuksissa on että ostan varuiksi vielä yhden setin koossa 50, jos Mini päättääkin olla mini syntyessään. Voi tuskin maltan odottaa että saan täytettä näille vaatteille.♥ Ja onneksi ei vielä ole kiire päättää millä vaatteilla Mini sairaalasta kotiutuu. :)

40 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita!<3 Tuo pupu tupuna jumppari on mun suosikki, oon joskus katellu sitä meidänkin poitsulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana ja pakko se oli messuilta kotiuttaa kun oli enää ainokaisena siellä. :)

      Poista
  2. Voi ei, en kestä näitä pikkuvaatteita! <3 etenkin panda-haalari ja pöllö-body on ihanat! Mä varmaan itken sitten, kun ensimmäiset vaatteet jää pieniksi meidän vauvalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet vaatteet on vaan jotakin niin suloista.♥ Tuo panda haalari on kyllä niin ihana ja tulee varmasti nytkin kovaan käyttöön.
      Itku taitaa päästä täälläkin, kun viimeistä kertaa pääsen näitä pieniä vaatteita pukemaan omalle lapselle.

      Poista
  3. Oii miten suloisia pikkuisia vaatteita ♥ Pitäisi varmaan itsekin hankkia vielä jotain pieniä vaatteita, ennen kuin vauveli päättää syntyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatella ettei enää kauan kun näitä pääsee käyttämään.♥
      Pakko on kyllä ainakin se yksi 50cm setti hommata. :)

      Poista
  4. Voi miten suloisia vaatteita! Tällaiset postaukset saavat vauvakuumeen nostamaan pikkiriikkisen päätään. ;)

    VastaaPoista
  5. Meillä oli toi vika body myös sinisävisenä. Taisin melko pitkälti mennä kahella bodylla ekat viikot =D =D siihen vaan kaveriks lindexin perusveluurit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on se myös sen värisenä, mutta se on nyt Matiaksen muistojen laatikossa ja en ajatellut ottaa sitä Minille ollenkaan käyttöön. :)

      Poista
  6. Eikäää nää on niin söpöjä! <3 ja noi lindexin bodyt on ihan lemppareita, niissä on niin kivat kuosit!:)

    VastaaPoista
  7. Ihania asuja pienelle ♥ tuo pandahaalari on mun lemppari, meillä on ollut sellainen myös :) Mukavaa viikon jatkoa ja hyviä vointeja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pandahaalari on kyllä todella ihana pikkuisen päällä.♥
      Kiitos paljon ja samoin sinne mukavaa viikon jatkoa.♥

      Poista
  8. Oi ihania pikkuvaatteita! <3 Mä ihastuin myös tuohon Lindexin bodyyn ja ostinkin sen raskausaikana varmuuden vuoksi sekä vaaleanpunaisena että -sinisenä. :D Punainen versio pääsikin sitten kotiintulobodyksi ja kohta nuo jo jäävät pieneksi kun ovat kokoa 50, yritän vielä käyttää paljon kun vielä menevät päälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lindexin body on kyllä todella ihana. :) Mä luotan siihen että Mini on nyt poika niin kuin on luvattu ja ostin vain tuon sinisen version. Se tyttöjenkin on niin ihana! :)
      Meillä tuo body on kokoa 56cm ja jos tämä on yhtä pieni kuin sisarukset niin tulee tuohon hukkumaan. Mutta menee sitten myöhemmin. :)

      Poista
  9. Suloisia <3 Mä oon niin kans ihaillu tuota Blaan pöllö kuosia.. varmaan joudun pöllöpaidan vielä taaperolla ostaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Blaan kuosi on kyllä ihana. :) Tuskin maltan odottaa että saan pienen siihen pukea.♥

      Poista
  10. Aivan ihania vaatteita! Meiltä löytyy samaa sarjaa oleva pipo tuon alimmaisessa kuvassa olevan bodyn kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet vaatteet on.♥
      Tuo on kyllä ollut kiva sarja Lindexiltä aikoinaan. :)

      Poista
  11. Kivan näköisiä vaatteita ja mukavia yhdistelmiä. <3

    VastaaPoista
  12. Ihania vaatteita, varsinkin tuo pöllökuosinen body!! <3

    VastaaPoista
  13. Miten paljon ylipäätään kannattaa hankkia koon 50 vaatteita? Kun jos ne ei sit mahdu kun ihan hetken mut sit taas toisaalta....? Osaisitko antaa mitään vinkkiä? :) Söpöjä vaatteita olet Minille hankkinut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina hommannut muutaman 50cm vaatteen. Tyyliin parit housut, pari bodya ja pari yökkäriä. Meidän lapset ovat syntyessään olleet 47,5-49cm ja ovat hukkuneet 56cm vaatteisiin. Nyt tosin tämä Mini aina vastannut suurempaa kuin sisaruksensa, mutta silti otan varmaan kotiutumis vaatteeksi 50cm vaatteet. :)

      Poista
  14. Voi että<3 siis ihan järkyttävä vauvakuume iskee kun täälä sun blogissa käy!!!Niin ihania vaatteita oot löytänyt.

    VastaaPoista
  15. Ihania vaatteita <3 Itsekin tilasin tuon pöllöbodyn, se on kyllä niin suloinen :)
    Tsemppiä loppumetreille <3

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...