Kaksplus.fi

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Synnytyksen jälkeen...

Minähän haaveilin paljon että pääsisin Minin kanssa Tayssin potilashotelliin rauhassa tutustumaan toisiimme. Haaveeksi se sitten valitettavasti jäi sillä synnytyssalista meidät ohjattiin synnyttäneiden osastolle. Petyin kyllä se täytynee myöntää, mutta osasto minne päädyimme oli todella mukava.

Se miksei me päästy hotelliin johtui siitä että Tayssissa oli aivan järjetön ruuhka. Osastolla riitti kiirettä ja synnyttäjiä oli todella paljon. Myös hotelli oli aivan täysi, joten haaveet sinne pääsystä romuttui aika nopeasti. Sitä paitsi emme olisi hotelliin heti edes päässeet. Nopean synnytykseni vuoksi antibiootti ei ollut kerennyt vaikuttaa vaadittavaa kahta tuntia joten siksi Minin pulssia ja hengitystä mittailtiin osastolla monta kertaa päivässä. Kätilö varoitteli minua kyllä salissa että tuon 7 minuutin vuoksi en varmaan hotelliin pääsisi (jäi siis noin vähästä kiinni että ab olisi kerennyt vaikuttaa sen 2h).

Osastolle siirtyminen sujui mukavasti. Oma olo oli hyvä, kuin ei olisi edes synnyttänyt. Ei huimannut tai tuntunut kipua missään. Ja kun pääsin huoneeseen nappasin pienen kapaloidun nyytin kainaloon ja vain ihastelin häntä. J vietti kanssamme hetken ja lähti sitten ajelemaan kohti kotia. 


Huonekaveriksi osui samana aamuna tyttövauvan synnyttänyt äiti jonka kanssa aina välillä jotakin höpöttelimme. Mulla on ollut jos jonkinmoisia huonekavereita ja oli onni että tällä kertaa kohdalle osui mukava sellainen. Seuraavana päivänä hän pääsikin jo kotio ja me saimme jäädä Minin kanssa kahdestaan. Myös vanhempani ja Minin tuleva kummitäti (oma siskoni) vierailivat osastolla. J ei seuraavana päivänä tullut ollenkaan ja se tila olisikin ollut ehdottomasti liian pieni meidän vilkkaalle taaperolle.

Oli ihan kiva saada hieman ladata akkuja, tutustua rauhassa uuteen perheenjäseneen, saada ruoka tarjoiltuna sängyn viereen ja vain olla. Ei tarvinnut pyykätä tai siivoilla leluja. Olo oli mukavan levännyt kun perjantaina sitten pääsimme kotiin. Iso kiitos Tayssin  2b osastolle. Ihanaa ja osaavaa henkilökuntaa olivat kaikki meitä hoitaneet. :)

Tänään Mini murusen syntymästä on kulunut viikko ja kotona arki on alkanut mukavissa merkeissä. Hieman on vielä hakemista mutta pääasiassa meillä menee hyvin. Postaukset nyt tulee hieman sekavissa järjestyksissä ja tahti on kirjoittelussa nyt hieman rauhallisempi kun suurin osa ajasta menee tuota ihanaa murusta tuijottaessa ja sylitellessä. On hän niin ihana ja täydellinen poika.


Koitan pian käydä teidän veikkauksetkin läpi niin pääsen palkitsemaan sen joka arvasi Minin syntymäpäivän oikein. Jos on monta samaa päivää niin arvon sitten voittajan. :) Mutta nyt lähden katsomaan jos Mini mies heräilisi jo yli viiden tunnin päikkäreiltään. :D Alkaa äidin rintavarustus täyttymään uhkaavaa tahtia.

Mukavaa keskiviikkoa ihanaiset!

32 kommenttia:

  1. Voi söpöliini!! Ihanaa keskiviikkoa sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Nauti joka hetkestä ja pienestä miehestä nyt täysillä! <3
    Kyllä sä blogia ehdit kirjoittamaan koko loppu elämäsi. Ei me täältä mihinkään kadota. :)

    VastaaPoista
  3. Oih, hän on kyllä niin lutunen! ♡
    Mitä onko siitä jo viikko kun Mini syntyi, ohhoh!
    Kiva kuulla, että arki on alkanut hyvin.
    Ihanaa vauva-arkea! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on.♥
      Tää viikko on mennyt ihan käsittämättömän nopeeta..ihan piti itsekkin tänään kalenterista tarkistaa että joko se viikko meni. :D
      On tää vauva-arki niin ihanaa ja tuo pieni tuhiseva käärö sylissä saa sydämen pakahtumaan onnesta.♥

      Poista
  4. Hän on niin kaunis vauva ♡ Mä en olekaan ikinä 'saanut' huonetoveria. Aina ollaan perhehuoneeseen päästy ja ollaan saatu rauhassa tutustua uuteen pienokaiseen :) Mukavaa vauva arkea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea, Mini on kyllä niin kaunis ja ihana..täydellinen.♥
      Perhehuone olis ollut myös ihana, mutta ruuhkan vuoksi nekin oli täynnä äitejä. :) Ihanaa kun te olette saaneet perhehuoneen ja saaneet olla aivan rauhassa.

      Poista
  5. Voi mikä ihana söpöliini<3
    jo viikon vanha? :') jopas aika menee nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on.♥
      Kyllä siitä tuli tänään jo viikko kuluneeksi. Niin kauhean nopeeta se meni että kalenterista tarkistin että joko tosiaan kului viikko.

      Poista
  6. Ensi viikot vauvan kanss on niin parhaita! ♥ ♥
    Ja viiden tunnin päiväunet?!? :D En ole yhtään kade.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kyllä on.♥ Voi kun aika edes hetkeksi hidastuisi.
      Jep, sellaiset pienet päikkärit. :D

      Poista
  7. Huoh. niin ihana ja täydellinen pikku paketti teillä<3 Just täälä mietinkin että miten ihmeessä sä ehdit postailla näin useasti pienen vauvan kanssa?! Niin haikea olo tuli kun tuota sun edellistäkin postausta luin. Täälä vauvakuume on lyöny ihan täysillä päälle, vaikka se kuuluisia viimenen onki jo mukamas maailmassa=)
    Leppoisia ja ihania päiviä teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä täydellinen. <3
      Koitan kirjoitella luonnoksiin jotakin valmiiksi ja jos Mini nukkuu pitkät päikyt on sitä ns ylimääräistä aikaa niin naputtelen silloin koneella. :)

      Vauvakuume on kyllä kamala kun se iskee. tsemppiä sinne sen kanssa ja mukavia päiviä sinne myös. <3

      Poista
  8. Oi niin ihanalta kuulostaa <3 Nauti nyt oikein täysillä jokaisesta hetkestä <3 <3 Ja Mini on niin syötävän suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä niin suloinen mini mies. <3
      Oi nautin kyllä. <3 Ministä saattaa tulla aika sylitakiainen kun en millään raaskisi laskea sylistä pois. <3

      Poista
  9. Hän on kyllä niin suloinen pieni ihminen. <3 Mulla on osastoajoista vain hyviä muistoja, sattunut hyvät huonekaverit ja henkilökuntakin on muutamaa kärttyisää yöhoitajaa lukuunottamatta ollut ihania. Onneksi sullakin tällä kertaa positiivinen kokemus vaikka hotelliin ette päässeetkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on <3 Päivät kuluu aika pitkälle häntä ihastellessa. <3

      Mukavaa että siellä hyviä kokemuksia. :) Oli kyllä kiva että osui mukava huonekaveri, sitä kun ei ikinää tiedä millaisen saa. Ja hoitajat oli kyllä kaikki ihan super mukavia. :)

      Poista
  10. Kylläpä viikko on mennyt nopeasti! Ihana pienen pieni! ♡ uskomatonta että Almakin oli vain hetki sitten noin pieni :)

    Harmi ettet päässyt potilashotelliin mutta onneksi oli mukava huonetoveri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mennyt ihan äärettömän nopeasti. Miten se aika juokseekin aina näin vauvavuotena?! Mini on kyllä vielä niin ihanan pikkuinen.♥

      Kyllä se harmittaa kun en sinne päässyt, mutta onneksi osastolla osui se mukava huonekaveri ja yksi ilta/yö saatiin olla Minin kanssa ihan kahdestaan. :)

      Poista
  11. Huh huh, miten hurjaa vauhtia aika kuluu. Pikkuinen jo viikon ikäinen! Ei blogi mihinkään karkaa, nauti rauhassa ihanasta vauvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee kyllä aivan hurjaa vauhtia. :) Voi kun kellot vois edes hetkeksi seisauttaa.

      Poista
  12. Voi mikä suloisuus <3 <3 <3 ja niin tutun kuuloisia mietteitä edellisessä postauksessa... *huoh* Tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini on kyllä niin ihana ja suloinen pikkuinen. <3
      Kiitos ja sitä samaa sinne! :) Ajatella että pian on jo syyskuu.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...