Kaksplus.fi

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lauantaita ja BabyBox

Tänään käytiin lasten kanssa mummoloimassa. Iidalla nousi torstaina kuume mutta perjantaina se oli jo tiessään, kouluun hän ei kuitenkaan mennyt. Matias oli aamusta jo nuhaisen oloinen ja silmät vuoteli vähän mutta koska kuumetta ei ollut päätettiin lähteä. 

Kolme nuorinta jäi hetkeksi mummun ja vaarin hoiviin ja me lähdimme Iidan ja siskoni kanssa pyörähtämään Tampereella. Ihan kiva ja tapahtumarikas ostosreissu, joka oli aika lyhyt, mutta piristävä. :) Ajoimme auton Anttilan parkkihalliin mutta emme saaneet sitä lipuketta sisään mennessä. Jätin sitten auton ekaan kerrokseen ja kävin kävellen painamassa itselleni lipukkeen. Pikkaisen pisti naurattamaan kun seisoin siinä automaatin kohdalla ja koneessa lukee rekisterinumeron tallennus onnistui, ota lipuke. :D Sen jälkeen selvitettiin Anttilan puolella sitä että mistä pääsen kysymään että toimiiko edes koko lipuke. No asia saatiin selville (monen mutkan jälkeen) ja sain uuden lipukkeen soittamalla "apu puhelimeen" samasta automaatista mihin maksetaan kun parkkitalosta poistutaan. Laittoi sieltä vain maksun näkymään näytölle ja uusi lipuke putkahti pihalle jonka avulla pääsimme ulos. :)

Tilasin myös itselleni jokin aika sitten BabyBoxin jonka kävin tänään noutamassa. 


Samalla ihailin Tampereen lastentarvikkeen ihania vauvajuttuja ja oikeastaan ihan kaikkea. Niin ihana paikka ja voisin niin mennä sinne töihin vaikka heti, niin ihanaa olisi varmasti työskennellä tuollaisessa paikassa. Myyjilläkin oli vauvoja ja pikkuisia siellä mukana. :)

Meidän BabyBoxin sisältä paljastui nämä ihanuudet


Ihana lyhythihainen body, Me&i kuolaliina, vihreä huivi, tuttipullo, pamperssin vaippoja, vauvan syntymä vihkosen (Vau) ja läjän kaikkia alennuskuponkeja, mySafety Avainturva-palvelujutun sekä Folksam lapsivakuutus esitteen.

Yllätyin siitä kuinka paljon tuohon laatikkoon oli saatu mahtumaan. :) Tämmöinen oli meille ihan uusi juttu sillä Ainon odotusaikaan ei tämmöisiä tainnut vielä edes olla. Innoissani siis hain meille tämmöisen paketin.

Oman BabyBox paketin pääset tilaamaan t ä ä l t ä.

Kotio päästyä katsottiin lasten kanssa Juniorilta elokuva ja röhnötettiin jokainen aika väsyneenä sohvalla. :) Matiaksella ei vieläkään ollut onneksi kuumetta mutta kiusaava yskä tuli taas kuvioihin. Meillä oli mukava päivä lasten kanssa ja mummulassa on aina mukava käydä. Samalla pääsee pyörähtämään niillä omilla kotikulmilla, jonne joskus tekisi niin mieli vielä muuttaa.

Nyt mukavaa lauantai iltaa!

8 kommenttia:

 1. Hyvä kun muistutit! Tilasin omani pari viikkoa sitten ja olen ihan kokonaan unohtanut hakea sen! :D ensi viikolla sitten, saa nähdä Eroavatko kaupungeittain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi. :)
   Esittele ihmeessä mitä sinun paketistä löytyy, olisi hauska nähdä onko näissä paljonkin eroja. :)

   Poista
 2. Mäkin hain babyboxin justiin kun vihdoin ajettiin sellasen paikkakunnan ohi mistä sen sain!:D
  Toi miikkarin kuolaliina on kyllä ihanin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana. :)
   Oliko teillä sama sisältö kuin meidän paketissa?

   Poista
 3. Täälläkin on ihasteltu tuota babyboxia jokin aika sitten. Itse pidin eniten tuosta bodysta ja tuo kuolalappukin oli kiva. Aika sama oli meidänkin paketin sisältö, vaipat olivat hieman erilaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo body oli minustakin ihana. :)
   On kyllä kiva kun tämmöinen pakettikin on nykyään mahdollista saada. :)

   Poista
 4. Meilläkin oli samanlainen sisältö, joillakin olen kuullut olevan tuttipullo bodyn sijaan. Itse mietin pitkään mikä tuo vihreä kangaspala on, mutta ilmeisesti siis huivi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin pettynyt jos meidän boxista olisi puuttunut tuo body, musta se on niin suloinen. :)
   Mäkin mietin, mutta päättelin sen olevan huivi. :D Tiedä sitten olenko oikeassa.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...