Kaksplus.fi

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Äitiyspakkaus - kannattiko?

Otimme tällä kertaa äitiyspakkauksen rahan sijasta. Pakkaus miellytti silmää ja saimme sen mukana uusittua mm kynsisakset, hiusharjan, peiton ja lakanat. Lisäksi Hugo sai sen mukana oman syntymävuoden makuupussin, muillakin sisaruksilla on omansa. Ja olihan syynä myös se kun viimeistä kertaa oli mahdollista päästä hypistelemään äitiyspakkausta, joka tuli omalle lapselle. Tälläkin kertaa pakkauksen avaaminen ja vaatteiden hypistely oli jotain niin ihanaa. Siinä palasi mieleen myös se hetki kun aikoinaan esikoisen pakkausta tutkailin.


Tiesin kyllä pakkauksen jo ottaessani että muutamat jutut sieltä jää vallan käyttämättä, kuten kestovaippa, puolipotkarit ja suuremman koon potkuhousut joissa on terät. Meillä kun ne jalat ei ole kellään tahtoneet pysyä paikoillaan niissä, vaan vauvan jalat on löytyneet jostain ihan muualta.

Kuvassa näkyvät keltaiset potkuhousut ovat päässeet meillä monta kertaa käyttöön. Malliltaan ne istuvat Hugolle hyvin, mutta käyttöön ne pääsivät vasta pojan ollessa lähemmäs kolme kuukautta. Noiden kun pitää olla kooltansa juuri eikä melkein, että ne jalat edes jotenkin pysyy paikoillaan. Tuo keltainen väri on ihana piristys päiviin.

Käyttöön ovat tulleet myös valkoiset bodyt, tosin nekin kaikki pienimmät vasta kahden (osa kolmen) kuukauden ikäisenä. Sen verran reilua kokoa ovat. Pidän erityisesti siitä että ne ovat kietaisu mallia, jolloin ne on kivempi pukea päälle. Lisäksi on kiva että niissä on kääntöhihat, meidän Hugo ainakin raapii välillä itseään paljonkin. Nyt tosin niitä ei voi enää käyttää, sillä eivät enää käänny käsien päälle. Myös bodyjen valkoinen väri miellyttää, sillä niihin on sitten helpompi yhdistää kaikkea muuta väriä. Kovassa käytössä ovat olleet myös pakkauksen mukana tulleet sukat sekä tumput, niitä voisikin olla vaikka parit kappaleet.

Aika monet vaatteet ovat vielä meidän Hugolle suuria ja odottavat käyttöön pääsyä. Muutamaa taas tuskin tulen koskaan käyttämään ja osan olen laittanut jo eteenpäin. Silti suurin osa pakkauksen sisällöstä tulee ehdottomasti käyttöön. Tykkäsin kovasti myös vihreästä bodysta jossa on tuplanepparit ja pitkä resori hihoissa. Tuota bodyä tulee pidettyä aika paljon ja onneksi se menee vielä pitkään. Itse ostamien valkoisten housujen kanssa se on kiva yhdistelmä.


Pakkauksen mukana tullut nännivoide on mielestäni ihan mahtava juttu ja se oli alussa todella kovassa käytössä. Sen ansiosta kipeät ja hieman rikki menneet rinnanpäät paranivat nopeammin. Nyt meillä käytetään näitä usein ja osaa ihan päivittäin: kosteussuoja, peitto, lakana, pussilakana, kylpypyyhe, kylpymittari, hiusharja, kuumemittari, makuupussi, villahaalari, vanupuku, kynsisakset, muutamaa bodya, noita keltaisia potkareita. Odotan jo innolla että saadaan toppapuku käyttöön, musta se on todella kiva, varsinkin sinä pussimallina. Vielä kun poika oppii nukkumaan päikkäreitä ulkona vaunuissa.

Odotusaikana pohdin pitkään, että kummin toimimme. Mietin moneen kertaan sitä että otanko sittenkin rahana niin saan juuri niitä mitä itse haluan, mutta kun uusi pakkaus julkaistiin, en miettinyt enää hetkeäkään. Tykästyin pakkuksen kuoseihin ja ne silloin muodostuneet lempparit ovat niitä edelleen. Olen erittäin tyytyväinen että päädyimme ottamaan pakkauksen, sillä vaatteista melkein kaikki tulevat jossain vaiheessa käyttöön, kunhan Hugo kasvaa.

22 kommenttia:

 1. Ää mä en malta odottaa että meidän vauva syntyy ♥ Nuo keltaiset potkuhousut on mun suosikit, toivottavasti ovat meidän jätkälle hyvän kokoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi enää kauan.♥
   Nuo keltaiset potkarit on kyllä kivat ja varmasti mahtuu, on reilua kokoa. :)

   Poista
 2. Mun mielestä äitiyspakkaus on niin hieno asia! Itse otin A-murun aikana vaikka tiesin että osa jäisi käyttämättä. :)

  Nuo keltaiset potkarit on aivan ihanat!!! Ei uskoisi että olisi äippäpakkauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on. :) Olen sen kolmelle lapselle ottanut ja aina on käyttöön tullut suurin osa. :)
   Nuo keltaiset potkarit on kyllä ihan lempparit.♥ Vielä menee muutaman kerran ja sitten jäävät pieniksi, nyyh.

   Poista
 3. Mä en kans malta oottaa että vaavi syntyy saatika että saadaan ensin tuo pakkaus kun se ollaan päätetty ottaa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, muistan kuinka ihanaa oli kun oma pakkaus saapui ja pääsi hipelöimään kaikki vaatteet läpi.♥ Tämä tämän vuoden pakkaus on ollut todella kiva. :)

   Poista
 4. Me kans otettiin sillon äitiyspakkaus ja olimme tosi tyytyväisiä! :) Ihanat potkarit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitiyspakkaus on kyllä todella ihana juttu ja sen mukana tulee kaikkea hyödyllistä. :)

   Poista
 5. Noi keltaiset potkarit on ihanat! Mua harmittaa että ei saatu uutta pakkausta, siellä oli paljon kaikkea mitä olisin käyttänyt Almalle, meijän pakkauksesta oikeastaan mikään ei ollut omaan mieleen, paitsi toppapuku ja makuupussi, ja niiden lisäksi käyttöön tuli tietty peitto ja lakanat. Yhtä bodya ollaan käytetty, ja yökkäriä. Mutta vaikka en vaatteista oikein tykännyt niin on siinä se oma juttunsa kun saa hypistellä, ja mä oon tytöille keränny omiin pakkauksiin pakkausten omien vaatteiden lisäksi lempparivaatteita säästöön :) Jos lisää vauvoja tulee niin otan myös niille pakkaukset, on se vaan huippujuttu että sellaisen saa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on. :)
   Harmi ettet saanut tätä pakkausta. Täytyy sanoa, että jos me ei oltais tätä uutta saatu, niin sit olisin ottanut rahana. Mä en myöskään oikein välittänyt siitä edellisestä..tai sieltä olis jäänyt aika paljon kättämättä.
   Sähän käytät niitä kestoja, niin jos kiinnostaa niin voin lähettää sulle ton pakkauksen mukana tulleen kestovaipan, kun se jää kuitenkin käyttämättä. Samoin mulla olis jemmassa myös vuoden 2010 pakkauksen kesto.

   Poista
  2. Oi ihanaa joo! Niitä ei koskaan oo liikaa :)

   Poista
 6. Kiva postaus ja postausidea! Voi,miten jännittävä hetki se olikaan hakea ensimmäinen äitiyspakkaus ja hypistellä pieniä vaatteita :) Meillä on otettu avustus kaksi kertaa pakkauksena ja yhden kerran rahana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän yhdessä mammaryhmässä tästä puhuttiin, että kannattiko ja siitä sen idean postaukseen sitten sain. :)
   Se on kyllä aina niin ihana hetki hypistellä pakkauksen sisältöä ensimmäistä kertaa.♥

   Poista
 7. Mä oon ottanut pakkauksen vain esikolle, jotenkin oon tykännyt metsästää just niitä oman tyylisiä vaatteita kirppareilta. Mutta olihan se kyllä ihana hetki kun pakkaus saapui ja sen sisältöä sai hypistellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana hetki. ♡ Täällä pakkaus otettu joka toiselle. :)

   Poista
 8. Äitiyspakkauksen sisällön hypistely on kyllä ihanaa. Tosi nättejä vaatteita ollut näköjään tuossakin pakkauksessa. Eikös tuossa pakkauksessa ollut se ihana bambilakanakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on ja tämä äitiyspakkaus oli todella kiva. :)
   Juu ja se on niin ihana ja meillä kovassa käytössä. :)

   Poista
 9. Äitiyspakkausta on ihana näprätä mutta yhtäkään vaatetta ei sieltä koskaan olla otettu käyttöön. Tuntuu että ne vaatteet tulisi suoraan ysäriltä! Tosin tämän vuoden pakkauksessa oli munkin mielestä kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana laatikko avata ekaa kertaa ja hypistellä kaikki läpi. :)
   Meillä tästä pakkauksesta pääsee paljonkin käyttöön, sillä vaatteet on ollut nyt kivoja. :)

   Poista
 10. Hauska lukea keltaisista potkareista. Meidän vauva kotiutui niillä. :) Pari kertaa käytettiin ennen kuin jäivät pieneksi.
  Ilahdutti kun pilvi potkupuku mahtui vielä viisi kuisen päälle, Nyt jo jemma laatikossa niinkuin suurin osa muistakin äp vaatteista. Kaikkia äp vaatteita ollaan käytetty vauvalla, niinkuin paljon muutakin. Talvi pukua pieni kokeili jo kerran, hiukan iso vielä mutta eiköhän vauva tarkene sillä mukavasti joulu-helmikuu . Nyt käytetään serkun saamaa äp pukua tai veljen vanhaa 74koon toppahaalaria.
  Oli kiva saada äiiyspakkaus toistamiseen kun esikoisen pakkauksesta on kulunut jo vuosia. Välillä valitsin rahallisen avustuksen ja laitoin summan mm rattaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pilvipuku juuri nyt pojan päällä yökkärinä. On tosin vielä todella reilun kokoinen, mutta menee sitten pisemmän aikaa päälle. :)
   Se toppapuku on kyllä aivan ihana. :) Meillekkin vielä rilu, mutta se ei haittaa kun pussimallina sitä muutenkin vain käytetään. :)
   On se äitiyspakkaus kyllä niin ihana saada hypisteltäväksi.♥

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...