Kaksplus.fi

perjantai 29. huhtikuuta 2016

VeljeksetNäillä kahdella on ollut alusta asti erityinen suhde. Matias oli välittömästi Hugon kotiuduttua sairaalasta kova pitämään pikkuveljeä sylissä ja auttamaan vauvan hoitamisessa. Joka aamu herättyään hän tulee antamaan suukon ja kertomaan omia juttujaan ja tuolloin pikkuveli nauraa sydämensä pohjasta.  Matiaksella ja Hugolla on selvästi se ihan oma juttu. Välillä riittää että he vilkaisevat toisiaan ja molempia alkaa naurattamaan. On sitä niin kiva katsella, ihanat veljekset. 

Matias on myös kova huolehtimaan Hugosta. Jos pikkuveli on kanssani lattialla menee Matias usein hänen seurakseen ja näyttelee leluja tai temppuilee ja Hugo katsoo silmä tarkkana sitä touhua. Kun Hugo herää päiväunilta veli tulee heti silittämään päästä ja auttaa haalarin riisumisessa. Kun Hugo on kylvyssä tulee Matias katsomaan ja antaa ammeeseen ties kuinka monta ankkaa. Iltaisin toivottaa hyvät yöt halin ja suukon kera. Matias myös laittelee heille välillä pipoja päähän ja sitten heillä on ne päässä niin kivaa. Siskot eivät saa hauskuutettua Hugoa läheskään samalla tavalla kuin Matias saa. Ehkä tämä on se veljesten välinen yhteys.

Ikäeroa heillä on melkein se viisi vuotta, mutta uskon että kun Hugo vielä kasvaa niin heidän välinsä vain lähenevät entisestään. Matias on myös niin kovin suojeleva, että pikkuveljellä on aina oma suojelija matkassa. Jännityksellä odotan millainen parivaljakko noista kahdesta vielä kuoriutuu. Voin jo kuvitella kuinka innoissaan Matias on kun Hugo oppii kävelemään, juoksemaan, puhumaan, potkimaan palloa ja leikkimään. Tuleeko Hugosta samanlainen joka paikan säätäjä kun veljensäkin ja tuleeko molemmista kalamiehiä niin kuin heidän isänsä. Se jää nähtäväksi.

Ps. Vesirokkopotilas pääsi eilen viimein esikouluun ja voi että sitä riemua. Lääkekuurikin loppui eilen, jei.  Vielä ei ole uutta potilasta ilmaantunut, sitä odotellessa.

22 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta, meidän veljeskaksikolla on vaan 2vuoden ikäero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuota veljesten touhua kiva seurata. Siellä sitten pikkuisen pienempi ikäero kuin täällä. :)

   Poista
 2. Ihanat tyypit siellä! <3 Se on jännää, että suhde voi olla todella läheinen vaikka ikäeroa on jo useampi vuosi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.♥
   En olisi uskonut itse alkuun että heidän välilleen kehittyy noin ihana suhde kun ikäeroakin on, mutta niin vain kävi, että veljekset ovat todella läheiset. Hugo nauttii suunnattomasti isoveljen seurasta ja päinvastoin.♥

   Poista
 3. Ihanat pojat♡ :*
  Nuo kaksi ovat kyllä niin samannäköisiä että jestas!

  VastaaPoista
 4. Ihana, että on noin mahtavat välit veljeksillä!! Meillä on Rasmuksella ja Nooalla ikäeroa vain 1 1/2v ja ovat kyllä hyvä pari. Välillä tosin pitää käydä vähän niitä irroittelemassa toisistaan, mutta suurimman osan aikaa osataan jo touhuta yhdessä.

  Ihanaa vappua teidän koko perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota on ihana katsella, kun touhuavat yhdessä ja heillä on ne ihan omat jutut.♥ Siellä on veljeksillä kiva ikäero, varmasti tulevat olemaan läheisiä ja kuulostaa tutulta tuo toisistaan irrottelu. :) Lumilla ja Matiaksella on ikäeroa 1v8kk ja ottavat välillä yhteen.

   Kiitos ja sitä samaa sinne.♥

   Poista
 5. Kuulostaa ihanalta<3 Pikku P:llä ja ekaluokalla olevalla serkkupojalla on vähän samanlainen side. Heillä on ihan omat juttunsa ja molemmat viihtyvät toistensa seurassa erinomaisesti. Pikku P on aina ihan into pinkeenä, kun serkku astuu näkökenttään. Serkkupoika on aina innoissaan siitä, mitä Pikku P on viime tapaamisen jälkeen oppinut. Välimatkan vuoksi he näkevät noin parin kuukauden välein. Heidän touhuilunsa on kanssa niin kivaa katsottavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kivalta. :) Taitaa noista isommista olla aina kiva nähdä kun pienemmät oppivat uutta lisää ja pienemmistä kiva seurata isompaa.♥

   Poista
 6. Kiva kuulla, että Lumi on jo toipunut ja tosi kiva lukea tällainen positiivinen postaus veljesten välisestä suhteesta! Joskus nimittäin tuntuu siltä, että varsinkin poikien kohdalla korostetaan vähän liiankin negatiivisella tavalla tappeluita, riehumista, rauhattomuutta jne. Vaikka nuo edellä mainitut jutut toki kuuluvat usein poikien elämään, niin minusta on tärkeää tuoda esille myös poikien herkkää ja hoivaavaa puolta. Heistä kun kasvaa niitä tulevaisuuden isiä. Tosi hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin mahtava juttu kun Lumi voi jo hyvin.♥
   Kiitos Anne.♥ Meidän Matiaksesta kuoriutui kyllä niin lempeä isoveli Hugon synnyttyä. Toki Hugon kasvaessa voi noita yllä mainitsemiasi juttuja olla edessä. :)

   Poista
 7. Aivan ihanat veljekset ♡♡ Meidän kolmella pojalla on myös se lähes viiden vuoden ikäero seuraavaan ja kyllä heillä kaikilla on ne omat ihanat juttunsa ♡♡

  VastaaPoista
 8. Ihanat veljekset♥ Meillä tyttö tuntee välillä olevansa ulkopuolinen sillä pojilla on ihan omat jutut. Tytöllä ja kuopuksellakin on tietysti omat juttunsa, mutta läheisempiä pojat kuitenkin keskenään ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat.♥
   Taitaa se niin olla että pojilla on aina ne omat juttunsa. :) Meillä Lumi ja Matias ovat kyllä läheisiä, mutta kyllä Matiaksen ja Hugon välillä on ihan omanlainen side. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...