Kaksplus.fi

torstai 27. lokakuuta 2016

Oi kuinka kaunis mekko!




Olen nyt kaupoilla ollessa pitänyt silmiä auki siltä varalta, jos eteen osuisi se juuri oikeanlainen mekko meidän Ainolle. Ajattelin nimittäin kerrankin aloittaa täydellisen mekon metsästyksen ajoissa ja viime viikolla minua onnisti. Olimme syyslomalla mummulassa ja siellä ollessa piipahdimme myös Prismassa. Eksyttiin katselemaan lastenvaatteita, lähinnä legginssejä ja pian Aino huusi kovaan ääneen "Äiti, oi kuinka kaunis mekko! Minä haluun tämän!"

Ja kyllä. Se oli kaunis, täydellisen värinen, helma takaa hieman pidempi ja mikä parasta edullinen, alle kaksikymmentä euroa. Koska pidimme siitä molemmat, sovitimme sitä Ainon päälle ja päätimme kotiuttaa sen. Mekko on kokoa 104 ja se menee päälle varmasti vielä helmikuussa, kun Ainolla on syntymäpäivä. Se sopii niin täydellisesti meidän pienelle prinsessallemme. Aino nimittäin sanoi, että se on prinsessan mekko. En kestä. Tuo tyttö on vaan niin suloinen tapaus, kun kulki täällä tuo mekko yllään pidellen välillä sen helmasta kiinni.

Aino on nyt saanut pitää mekkoa päällä kun haluaa. Olen kyllä sanonut, että koitetaan nyt pitää sitä alkuun hieman siistimmin, niin siinä on kaikki ehjänä vielä helmikuussa. Mutta kun prinsessaleikkiin on saatava mekko, niin totta kai hän saa tuon päällensä. Ja kun Aino huomasi kuinka hienosti mekko menee, kun hän pyörii se päällään, teki hän sitä niin paljon, että hyvä ettei silmätkin jo pyörineet päässä, hih. En olisi uskonut, että molempia miellyttävä mekko löytyi näin helposti, mutta niin vain kävi.






Aino muuten näppäränä neitinä päätti somistaa lastenhuoneen kaksi seinää mustekynällä. Koitin hakea ihmesientä kaupasta, mutta eikös se juuri tietysti silloin ollut loppu. Nyt odottelen muutaman päivän kun niitä saapuu kaupan hyllylle. Ja jos sitten ei enää irtoa, niin pitää vissiin tarttua maalipensseliin. 

Instagramista löytyy suloinen pätkä, jossa Aino pyörii mekkonsa kanssa. Meidät löydät sieltä nimimerkillä _terhin_. Seuraathan muuten jo Kaksplussaa facebookissa? Jos et, niin liity ihmeessä seuraamaan.

32 kommenttia:

  1. Ei kannata ihme sienellä. Lähtee maaliki seinästä. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, mutta viimeksi lähti tosi helpolla. Pitää koittaa varovasti, paljon ei parane hinkata. :D

      Poista
  2. Ihana mekko ihanalla tytöllä <3 Kokeileppas mustekynä tahroihin hiuslakkaa.. suihkuta sitä, anna kuivua ja pyyhi kostealla :) terv. Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, molemmat on kyllä niin ♥. Hei ihan loistava ehdotus. Tätä pitää ehdottomasti testata. :) Kiitos vinkistä.♥

      Poista
  3. Ihana mekko ja tosiaan täydellinen teidän suloiselle prinsessallenne! Täällä olen edelleen lukijanasi ja olen mielenkiinnolla lukenut varsinkin postauksesi kotiäideistä ja parisuhteesta. Hyviä tekstejä,mutta harmi ettei oma aikani riitä nykyisin blogien kommentointiin. Meille syntyi kaksi kuukautta sitten ihana pieni isäntä perhettämme rikastuttamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne, sopivat kyllä hyvin yhteen.♥
      Ihana että olet siellä vielä ja kuinka iiiiihania uutisia.♥ Tuhannesti onnea koko perheelle ja oikein ihanaa vauva-aikaa sinne!♥♥♥

      Poista
  4. Ihana mekko. Jälleen kerran hieman harmittaa, että meillä on vain poikia. 7v.pikkusiskolle olen onneksi voinut vielä ostaa vaatteita lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kaunis ja sopii hyvin meidän Ainolle.♥
      Pojille ei tosiaan pääse mekkoja ostamaan, mutta onneksi heillekin löytyy kivoja vaatteita. Ja mahtavaa, että siellä on pikkusisko jolle voi kuitenkin ostella mekkoja. :)

      Poista
  5. Kaunis mekko <3 Meillä 2.v mekko vielä etsinnässä. Se on yllättävän hankalaa löytää juuri SE täydellinen mekko juhlapäivään vaikka mekkoja onkin kaupat pullollaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyttiin tähän kyllä paljon. :)
      Joo ei se helppoa ole, mutta jos teilläkin se vain pompahtaa eteen, kun sitä vähiten odottaa.♥

      Poista
  6. Oi mikä prinsessa♥ Hiuslakkaa olisin minäkin seinään suositellut tai sitten ihan vauvojen peppupyyhkeitä tai shampoota. Jälkimmäisellä poistettiin aikoinaan meillä kuulakärkikynä sohvasta ja noilla pyyhkeillä taulutussi maalatusta seinästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aino kyllä on sellainen meidän prinsessa.♥
      Kiitos vinkeistä. Me testataan huomenna tuota hiuslakkaa. :)

      Poista
  7. Ihana pikku prinsessa! <3 Meilläkin nuorempi tyyppi piirsi kuulakärkikynällä meidän valkoisiin nahkasohviin.. Äh. Jollain ihmekaupalla sain sen silloin irtoamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin.♥
      Iiiks, ei kyllä kiva juttu, mutta onneksi lähti pois. :) Minkä nämä pikkutaiteilijat itselleen voi, kun se inspiraatio iskee. :D

      Poista
  8. Oiij miten kaunis prinsessa <3 Lilianillakin oli tänä vuonna tollanen blingbling yläosa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aino on.♥
      Taitaa nämä pienet olla aika innoissaan tuosta blingblingistä. :). :D

      Poista
  9. Aino on kyllä ihana pieni prinsessa! <3

    VastaaPoista
  10. Kattoinkin, että joku on päästänyt luovuuden valloilleen :)
    Niin ihana neiti mekossaan♡♡ meillä Mandi pyörii myös niin,että ei meinaa pystyssä pysyä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kyllä. :) Eikä varmasti ollut viimeinen kerta.
      Aino kyllä on.♥ Ja onhan se hienoa kun mekko menee hienosti pyöriessä. :)

      Poista
  11. Miten ihana pieni prinsessa😍
    Meillä vietetään 2-vuotissynttäreitä jouluussa ja pitäisi myös alkaa metsästämään prinsessamekkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aino on kyllä niin suloinen ja ihana prinsessa.♥
      Onnea prinsessamekon metsästykseen, toivottavasti löytyy mieleinen. :)

      Poista
  12. Heippa, ootko kokeillu koskaan Universal stonea? Asuntomessuilta niitten ständiltä ostin, mutta kai sitä myydään ainakin netissäkin. Sillä oon saanu ihan kaikki jälet pois seinistä, kannattaa koittaa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en ole kokeillut. Kiitos vinkistä, pitääkin tutustua tähän. :)

      Poista
    2. Universal Stonea pitäis löytyä ihan marketin hyllystä!

      Poista
    3. Pitää katsoa seuraavalla kerralla kun käyn kaupassa. :)

      Poista
  13. Kaunis mekko, kauniilla ja suloisella tytöllä! <3
    Mekon väri on ihanan hempeä ja paljettiyläosa sopii ihanasti tyllimäiseen alaosaan, oikea prinsessamekko. Hyvä löytö! :)

    Miten minusta tuntuu, että vastahan luin postausta Ainon synttäreistä joissa hänellä oli frozenmekko vai muistanko ihan väärin? Ei siitä postauksesta voi olla niin kauaa vai onko, jestas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä mekko sopii kyllä Ainolle niin hyvin.♥ Ja oli kyllä hyvä löytö.

      Hih, Ainon synttärit on helmikuussa, joten niihin on vielä hyvin aikaa. :D Tällä kertaa oltiin vain hyvissä ajoin mekon kanssa. :D

      Poista
    2. Mutta onhan viime helmikuusta aikaa, miten minusta tuntuu että vastahan se oli, aika menee kyllä niin nopeaa. Samoin tuntuu, että vastahan sinä teit postauksen Ainon 1v kuvista, niissä missä oli helminauhakin. :)

      Poista
    3. No on siitä kyllä kulunut jo aikaa..helmikuuhan on ihan juuri..taas. :)
      Siis kaameeta kyytiä tämä aika menee. Vastahan meidän tytöt syntyi!♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...