Kaksplus.fi

torstai 11. kesäkuuta 2015

Aikaa myös parisuhteelle

Koska meillä on lapsia jo aika paljon ja kaikki tulleet aika pienellä ikäerolla, niin on aika selvääkin että sitä kahden keskeistä aikaa J:n kanssa ei ole mitenkään kamalan paljon. Yleensä iltaisin lasten mentyä nukkumaan saadaan aikaa vain toisillemme. Silloin joko herkutellaan yhdessä, mennään saunaan kahdestaan, katsotaan televisiota tai sitten istutaan omilla koneilla ja halutaan aikaa vain itsellemme. Olemme seurustelleet vuodesta 2002 joten yhteisiä vuosia on takana aikas paljon. Sitä oikeastaan jo näkee toisesta, koska toinen kaipaa sitä omaa aikaa ja koska toisen kainalo on se paras paikka. Yhden käden sormet riittää helposti siihen kuinka usein vuoden aikana pääsemme ihan kahdestaan jonnekkin. 

Eilen oli pitkään aikaan sellainen päivä kun saimme aikaa ihan meidän parisuhteelle. Ihana siskoni hommasi minulle syntymäpäivälahjaksi kaksi lippua Sami Hedbergin 365 keikalle Tampereelle. Lastenhoitokin oli jo puolestamme järjestetty. Olin niin onnellinen että siskoni järjesti tuollaisen yllätyksen, että hämmennyksen jälkeen nousi kyyneleet silmiin kun toukokuussa sain nuo liput kouraani. Ihanaa että siskoni muisti kuinka olin joskus puhunut haluavani joskus Samin keikalle.


Neljän maissa lähdimme J:n kanssa syömään kahdestaan. Koska joku nimeltä mainitsematon henkilö on hulluna kotipizaan, valikoitui ruokapaikka aika helposti. ;) Kyllä tämä äiti oli kuin taivaassa kun sai suuhunsa sitä rasvaa tihkuvaa pitzaa. Ahmin pitzani äkkiä suuhun, jotta saisin syötyä sitä mahdollisimman paljon, siitä taisi olla kaikki naisellisuus kaukana. :D Raskaus ja nää himot alko jo naurattaan J:tä, sillä hänestä pitza maistui tyyliin ihan samalle kuin meidän kotikylänkin. Musta taas maku oli paljon parempi. :) Ruuan jälkeen käytiin vielä pikaisesti mummulassa sanomaan lapsille heipat ja sitten lähdettiin kohti Tamperetta.

Olimme Pakkahuoneella puoli kuuden maissa, mikä oli loistava aika, sillä saimme ihan huippu istumapaikat. Kovien penkkien sijaan saimme pehmeämmät tuolit. Koko sali täyttyi noin varttia ennen keikan alkua ja paikkoja jouduttiin jopa lisäämään. Kun kello löi kuusi alkoi keikka ja oikeasti, en ole nauranut aikoihin (tuskin koskaan) niin paljon. Vedet valui silmistä pitkin poskia ja välillä tuntui että oksennan pian sisuskaluni pihalle. Naurulle ei meinannut tulla loppua ollenkaan ja onneksi olen tämän raskauden aikana myös treenannun lantionpohjalihaksia, sillä nyt niille oli todellakin käyttöä. :) 


Keikka ylitti kyllä kaikki odotukseni. Lisäksi yllätyin kun pärjäsin koko parittuntisen käymättä edes vessassa ja väliajalla nappasin muutaman hedelmäkarkin kassista suuhuni. Pehmeiden penkkien ansiosta edes takapuoli ei puutunut. Keikan loppuessa nauroimme J:n kanssa vielä autossakin monelle jutulle ja olimme molemmat sitä mieltä että ehdottomasti pitäisi käydä Samin keikalla joskus uudestaan. 

Haimme lapset mummulasta ja kotona olimme puoli yhdentoista aikaan. Lapset saatiin onneksi heti nukkumaan kun hampaat oli pesty mummulassa ja yökkäritkin jo päällä. Vielä hetki höpistiin J:n kanssa keikasta ja syötiin iltapalaa yhdessä talon ollessa ihanan hiljainen. Oli kyllä ihanaa viettää aikaa oman rakkaan kanssa näin hauskalla tavalla, kiitos kuuluu vielä kerran ihanalle siskolle. Illasta jonkin verran supisteli, muttei kipeästi. Nauroin kai niin paljon että se niitä saattoi aiheuttaa.

Suosittelen ehdottomasti menemään Samin keikalle. Nauraa saa ainakin vatsansa kipeäksi.

18 kommenttia:

  1. Varmasti kiva ilta. Ja pitsa nyt on vaan niiiin hyvää :D Pitäis itsekin varmaan tehdä jotain tuon miehen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva ilta ja tuli todellakin tarpeeseen. :) Ja se pitza, se oli vaan jotain niin tajuttoman hyvää että ajatellessakin nousee vesi kielelle. :D
      Nyt vain yhteistä aikaa suunnittelemaan.

      Poista
  2. Samin keikat on kyllä mahtavia ja niiiin hauskoja!
    Ihanaa että saitte kahdenkeskistä aikaa, sellanen tekee hyvää. Lapsillekin kiva varmaati päästä välillä muiden hoiviin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen olen netistä niitä katsonut ja nauranut silloinkin vatsan kipeäksi, mutta kyllä tuo live esitys oli vaan niin hyvä ja upea kokemus. :)
      Kyllä tuo yhteinen aika tuli kyllä tarpeeseen ja lapsillakin tuntui olevan hauska päivä. :)

      Poista
  3. Oi ihanaa! Täällä haaveillaan kovasti yhteisestä ajasta ! Olisi kiva päästä vaikka joskus syömään kahdestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsette viettämään aikaa kahdestaan hyvän ruuan parissa. :) Kyllä se vaan piristää kummasti.

      Poista
  4. Ihanaa että saitte omaa aikaa, varmasti paras yllätys tuollainen <3

    Mekin oltiin muutama viikko sitten lauantai päivä kahdestaan Kuopiossa, käytiin Ikeassa ja shoppailtiin! Ei välttämättä niin miesten mieleen tuo shoppailu :D mutta tulihan siinäkin oltua kuitenkin yhdessä ja mieheni ei ole kyllä pahimmasta päästä onneksi shoppailukaverina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella ihana yllätys ja teki niin hyvää. Niin harvoin kun päästään kahdestaan jonnekkin niin tämä oli niin ihanaa.♥

      Hih, ei taida olla miesten lempipuuhaa, mutta yhteistä aikaa sekin on. :D

      Poista
  5. Me ollaan dvd.ltä katsottu ja naurettu itsemme kippuraan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samilla on kyllä huippu juttuja..niitä kuunnellessa/katsoessa saa kyllä vatsan kipeäksi nauramisesta. :D

      Poista
  6. Ihanaa että pääsitte viettämään kahdenkeskistä aikaa! <3

    VastaaPoista
  7. kuulostipas kivalta tuo teidän ilta.Meillä on vähän sama tilanne,että ei juuri koskaan käydä missään kahdestaan,mutta silloin harvoin kun mennään niin niistä todellakin nautitaan=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kivaa, ihana piristysruiske. :)
      Kyllä siitä nauttii niin erilailla kun pääsee vaan harvoin ja silloin riittää esimerkiksi vain se muutama tunti. :)

      Poista
  8. Kuulostaa superhyvältä illanvietolta! :)

    VastaaPoista
  9. Oli varmasti hauska ilta :D Ja pizzasi olit ansainnut <3 Osaan vaan kuvitella kuinka hyvältä se kaikkine himotuksineen maistui :D :D
    Oon myös haveillut Hedbergin keikasta, jostain syystä on aina mennyt ohi kun on tääläpäin keikkaillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein onnistunut ilta ja se pitza oli kyllä vaan niin taivaallisen hyvää. :D Varsinkin kun sitä oli niin kauan himoinnut ja odottanut, että jokainen suupala maistui vaan niin hyvälle. :)
      Suosittelen kyllä joskus menemään, oli aivan mahtava keikka. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...