Kaksplus.fi

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Sinä loukkasit minua -kampanja

Olen mukana Sinä loukkasit minua -kampanjassa jonka ihana Tipulassa -blogin Emonen laittoi vireille. Jos haluat mukaan kampanjaan käy kurkkaamassa ohjeen Tipulassa blogista. :)


Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?

"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihaanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"


"Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen." (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

"Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)
 "Vittu oot nolo tapa ittes"
 "ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"


Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  - Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  - Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  - Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  - Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  - Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  - Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  - Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  - Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää


Siis aivan kaameaa millaisia kommetteja jotkut bloggaajat saavat ja miten joku kehtaa edes kirjoittaa tuollaisia. Oikein alkoi ahdistamaan kun noita kyseisiä kommentteja luki, saako jotkut bloggaajat oikeasti tuollaisia kommentteja? Mikä kukaan on arvostelemaan toista, toisen lapsia tai mitään muuta yleensäkkään? Jos on jotakin arvosteltavaa niin pitäköön sen omana tietonaan tai ilmaiskoon asian niin ettei se loukkaa toista. Jos ajatukset bloggaajan kanssa ei kohtaa tai et muuten vain pidä hänestä, on minusta aikuismaista poistua sivulta ja pitää mölyt mahassa. Blogeja kun ei ole pakko lukea ja varmasti valikoimaa on niin paljon että jokaiselle löytyy jotakin ihanaa lukemista. :)

Muistetaan jättää niitä asiallisia kommentteja toisten blogeihin, niin kaikilla on hyvä mieli.

7 kommenttia:

 1. Tärkeä asia, hienoa että tällainen kampanja on meneillään. Joskus lukiessani jostakin blogista asiattomia, täysin alatyylisiä kommentteja olen yrittänyt miettiä millaisia ihmisiä näiden tekstien takana on ja millaisessa tilanteessa joku tällaisia herjauksia kirjoittaa? Olen myös miettinyt että koska melko todennäköistä on että näillä kirjoittajilla saattaa olla lapsia- millaista esimerkkiä he noin arkielämässä näyttävät lapsilleen ja miten haluavat lapsiaan opettaa esimerkiksi kohtelemaan muita ihmisiä? Lisäksi olen pohtinut mitä he mahtavat näillä solvauksillaan hakea- ja mitä he niillä itselleen saavat? En tiedä enkä ymmärrä. Varmaa on että terveen itsetunnon ja käytöstavat omaava aikuinen ihminen ei kirjoita tuollaisia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja asioita olen itsekin miettinyt jos olen nähnyt joidenkin blogeissa ilkeitä kommentteja. Noin kamaliin mitä tuossa yllä on mainittu en ole törmännyt, mutta voin vain kuvitella kuinka kamalaa olisi saada tuollaisia. :(

   Poista
 2. Huh mitä kommentteja!! :( Eipä näitä blogeja ole mikään pakko lukea, jos ei kiinnosta. Miksi ihmeessä ihmiset ovat niin kateellisia toisilleen?? Ei vaan pysty ymmärtämään tätä asiaa!! Täytyy käydä kurkkaamassa tuota kamppanjaa, todella tärkeän asian kampanja kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kamalaa ajatella kuinka joku voi jättää toiselle noin kauheita kommentteja. Kun ei ole pakko lukea jos ärsyttää, saatika sitten kommentoida. Helpompi olis silloin sulkea blogi vain raksista.
   Kiva kun lähdit mukaan tähän kampanjaan. :)

   Poista
 3. Voi miten paha mieli tuli noista kommenteista :( Mä en oo ikinä saanut mitään noin hirveää omaan blogiin! Hieno kampanja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita oli kyllä ihan kamalaa lukea..tuli niin paha mieli niiden puolesta jotka noita on saaneet. :( Onneksi minunkin blogiin on tähän mennessä tullut vain ihania kommetteja.♥ ja toivotaan että niin on jatkossakin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...