Kaksplus.fi

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Hakusessa uusi hoitolaukku

Meidän lapsilla on toiminut hoitolaukkuna ihan tavallinen citarista aikoinani ostama laukku. Se on palvellut hyvin ja taskuja siinä on mukava määrä, mutta nyt haluaisin sen tilalle kuitenkin jotakin ihan muuta. Jotakin paljon naisellisempaa joka palvelisi myöhemmin ihan normaalina laukkuna. Tuota aikoinani ostamaani kun ei muuten tule ollenkaan käytettyä ja ihan suoraan sanottuna olen jo näiden vuosien aikana kyllästynyt siihen. Ostan itselleni todella harvoin mitään ja yleensä olen mennyt vanhoilla jutuilla niin pitkään kunnes ne sanovat sopimuksensa irti, siksi päätin että uuteen hoitolaukkuun olisi mukava panostaa. 

Hoitolaukun tulisi olla siis naisellinen, ulkonäöltään silmää miellyttävä, sen pitäisi muuntautua myöhemmin ihan normaaliksi laukuksi, se ei saisi maksaa maltaita, se saisi olla järkevän kokoinen ja erityisesti sisältää mukavan määrän taskuja.

Nyt on tullut katseltua netistä muutamia (todellisuudessa ihan älytön määrä) erilaisia malleja ja valinnanvaraa tuntuu ainakin riittävän. Osa on silti niin kalliita, että tulee hylättyä ihan sen vuoksi. Kyllä pidän sellaisena maksimi hintana ja kipurajana sitä 100€ ja sen yli en ole valmis maksamaan. Tämä tietysti rajaa jo aika hyvin vaihtoehtoja. Katsomani laukut ovat olleet aivan erilaisia kuin tuo meidän nykyinen. :)Koska tämä on nyt viimeinen kerta kun saan nauttia raskaana olemisesta ja kaiken siihen liittyvään ostelusta olen kai hieman enemmän hurahtanut näihin vauva juttuihin. :D Ja kyllä se hoitolaukku nyt niin kauan on kummitellut mielessä, että sellainen on nyt vain saatava. Nyt kun laskettuun on vielä se parisen kuukautta on vielä hyvin aikaa miettiä mikä olisi juuri meille se sopivin, joten en kiirehdi tämän asian kanssa.

Olisikin mahtavaa jos te kertoisitte millaisia hoitolaukkuja teiltä löytyy. Oletteko olleet niihin tyytyväisiä? Onko laukkua tullut käytettyä normaalisti sen jälkeen kun sitä ei enää tarvitse hoitolaukkuna? Mitä suosittelet?

24 kommenttia:

 1. Voi apua. Mulla on viimeiset kolmetoista vuotta palvellut hoitolaukkuna laitokselta saatu liberon mainoskassi... Vaihtunut vaan uuteen jokaisen lapsen kohdalla. :D Mutta mä oon muutenkin mennyt monessa tarvikkeessa siitä, mistä aita on matalin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä aina lapset napanneet sen kassin itselleen leikkeihin.

   Nyt etsinkin sellaista kassia jolle olisi sitten myös jatkossa käyttöä sen jälkeen kun se ei enää hoitolaukkuna palvele. Kyllähän tuolla vanhallakin varmasti vielä pärjäisi, mutta nyt se "pakko saada"-fiilis on vaan niin kova. :D

   Poista
 2. Hyvin on kestänyt jos neljällä lapsella ollut sama laukku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoisella käytin vain hetken, mutta kolmella on ollut kovassa käytössä. Hyvin on kyllä palvellut. :)

   Poista
 3. Mulla on myös hoitolaukku-dilemma! En ole vieläkään saanut moista ostettua, kun en vain keksi millainen sen pitäisi olla. Brion laukkua mietin, mutta saisi se kyllä olla sellainen, joka kävisi sitten myöhemminkin. Toivottavasti saat hyviä vinkkejä ja jaat parhaat, jos vaikka itsekin saisi lopun tälle jahkailulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita hoitolaukkujakin ja niiksi soveltuvia on myynnissä aivan älytön määrä. Sitten kun niitä on niin paljon niin iskee oikea valinnan vaikeus. :) Kunhan saan päätettyä millainen on meille oikea ja saan sen joskun kotiinkin niin varmasti esittelen sen. :)

   Poista
 4. Mulla on tää Skip Hopin musta laukku: http://www.lastenturva.fi/tuote/skip-hop-versa-hoitolaukku-musta/879674002487/

  On ollu hyvä ja monet sanonu et on kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on kivan näköinen, olen itseasiassa sitä katsellut pariin kertaan. Siinä on kätsy tuo vetoketju systeemi. :)

   Poista
 5. Musta ei oo hyötyä tän suhteen, mulla oli sellanen Puman urheilulaukku. Mikä muuten nyt toimii mun koululaukkuna ;D

  Esittelehän sit kun oot päätyny johonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli sellainen laukku jolle jatkossakin käyttöä. :) Meillä kun tuo ei muuten ole käyttöön päässyt.
   Ilman muuta esittelen kunhan saan tehtyä päätöksen siitä että mikä on se juuri meille paras. :)

   Poista
 6. Meillä ei koskaan ole ollut sitä ns oikeaa hoitolaukkua. Löysin kerran nurkista saamani erään marimekon "ison" olkalaukun jossa on iso tasku, pari pienempää lokeroa ja vetoketju tasku. Se on toiminut oikein hyvin hoitolaukkuna ja sopii käytettäväksi myös vapaa-ajan laukkuna, on siis käytännöllinen. Hintaahan noilla Marimekon laukuilla hieman on, mutta aika kaliitta taitavat nuo varsinaiset hoitolaukutkin olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kassi on varmasti kätevä ja kiva kun on käyttöä sitten myös jälkeen päin. :) Onhan nuo varsinaiset hoitolaukut aika arvokkaita, mutta tarkoitus olisi valita nyt sellainen mille on sitten jatkossakin käyttöä. :D

   Poista
 7. Meillä on Babymelin hoitolaukku, oli aika arvokas mutta oon ollut tosi tyytyväinen! Tilava, nätti ja sitten mukana tulee hoitoalusta, ja sivulla on sellanen "folioluukku" missä esim maito pysyy lämpimänä. :) Babymelillä on tosi ihania laukkuja ja ite tykkään kun ne ei näytä niin hoitolaukulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia tuon merkkisestä laukusta, sillä juuri niitä olen nyt katsellut ja vaikuttavat todella kivoilta. :)

   Poista
 8. Tämä ei liity aiheeseen, mutta haluaisin kysyä omakohtaista kokemustasi. :)
  Hesarissa uutisoitiin eilen, että leppoisaan elämänvaiheeseen syntyy enemmän poikalapsia ja ahdistavaan elämäntilanteeseen tyttöjä.

  Oletko huomannut tällaista koorrelaatiota omalla kohdallasi? Aika monet bloggaajat tekevät eri testejä, mutta tätä kyseistä ei ole varmaan puitu monessakaan blogissa kovinkaan paljon.

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekkaan ennen tätä tullut edes ajatelleeksi tuollaista. :) Mietin tätä ja en kyllä huomaa että elämäntilanteemme olisi ollut mitenkään ahdistava silloin kun olen saanut tyttöjä. Musta tuntuu että silloin on ollut aina menossa sellainen seesteinen vaihe. :)

   Poista
 9. Mäkin haaveilen hoitolaukusta, mutta tällä hetkellä ihan pallo hukassa.
  Aattelin eka jotain ihan peruslaukkua hoitolaukuksi, mutta kyllähän noi just babymelin omat on niin ihania, et saas nähä.
  Tai sitten meen sillä liberolaukulla joka tulee synnäriltä mukaan. :D muistaakseni näin kävi aiemmissa raskauksissa. Toki viisi vuotta sitten valikoima oli suppeampi muutenkin.

  Onnea laukun metsästykseen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. ♥ Noi Babymelin laukut on kyllä todella kivoja. Niihin olen kyllä muutamaan aivan ihastunut ja voi olla että ehkä yksi sellainen voisi meille kotiutua. Vaikeaa siitä tekee vielä se että niitä kivoja on liian monta. :D Lisäksi olen katsellut paria muutakin jotka on eri merkkiä. Ei osaa päättää että mimmosen nyt sitten haluais.

   Poista
 10. Hei! Ihan ensiksi haluan sanoa, että pidän kovasti blogistasi, löysin sen vasta, ja olen lueskellut sitä läpi, kirjoitat kivasti! :) Meillä on käytössä aika perinteinen Marimekon kankainen olkalaukku, joka on ollut tosi toimiva. Mahtuu hyvin tavaraa ja helppo pestä. Lisäksi soveltuu muuhunkin käyttöön kun lapset kasvavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla ja mukavaa kun kerroit mikä laukku toimii teillä. :) Mä koitan juurikin nyt löytää semmoisen jolle olisi tuolla tavalla jatkossakin käyttöä. Edellistä kun ei oo tullut muuten käytettyä.

   Poista
 11. Meillä on ollut hoitolaukkuna laivastonsininen Fjällrävenin Kånken -reppu. Mielestäni on kätevää, kun sen saa selkään, eikä tarvitse olalla tai käsivarrella kuljettaa. Vetoketju aukeaa niin isolle, että tavaroiden ottaminen repusta on vaivatonta. Ja onhan se aivan katu-uskottavan näköinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit mikä teillä on toiminut. :) Nuo reput on oikein kivan näköisiä ja hyvä vaihtoehto perus hoitolaukulle.

   Poista
 12. Täältäkin ääni Babymelille. Onhan ne kalliita, mutta ihania! Meillä ei sitä termostaskua tarvittu pullolle, kun se ei neidille kelvannut, mutta oli myöhemmin hyvä paikka kuljettaa itse tehtyjä soseita. Laukussa on muutenkin hyvin taskuja. Parasta mun laukussa on, ettei näytä yhtään hoitolaukulta. Kovalla käytöllä on laukku edelleen ja varmaan tulee olemaan vielä pitkään. Mulla on siis tämä laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna kun kerroit oman kokemuksen tuosta laukusta. :) Olen jo vahvasti kallistunut tuon Babymel laukun puolelle, ne on todella kauniita ja käyvät hyvin sitten vielä jatkossakin koska eivät edes näytä hoitolaukulta. :) Vielä kun osaisin päättää minkä tilaisin..tällä hetkellä vaihtoehtoja on kaksi tai kolme. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...