Kaksplus.fi

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

No nyt on uus ihana hoitolaukku!

Olin jo pitkään katsellut ja selaillut erilaisia hoitolaukkuja eri nettikaupoista. Sitten alkoi mennä jo pää pyörälle kun vaihtoehtoja oli mahdoton määrä. Päätinkin kysäistä jokin aika sitten t ä ä l l ä teiltä lukijoilta millaisia hoitolaukkuja teiltä löytyy ja onko ne todettu hyväksi. Kiitos kaikille kommentoineille ja omia kokemuksia jakaneille. Muutamalta löytyi Marimekon kankaista laukkua, Fjällrävenin Kånken -reppu, Babymel laukkua, Puman urheilulaukkua, Liberon (sairaalasta mukaan saatava) kassia ja Skip Hopin Versa -laukku. Kaikkiin kävin tutustumassa ja googletin lisää melkein joka ilta erilaisia hoitolaukkuja. Melkein joka kerta löysin itseni ihailemasta kolmea eri laukkua jotka olivat kaikki merkiltään Babymellin. Kun sitten hoitolaukut vilisivät silmissä öisinkin, oli pakko tehdä valinta ja saada asialle päätös. Eikä muuten ollut helppo juttu, sillä mieli tuntui vaihtuvan aamuin ja illoin. Kysyin jopa J:ltä apua ja hänestä kaikki oli kivoja. Ei siis varsinaista apua hänestäkään.

Nyt voin hehkuttaa että meille on kotiutunut ihanaakin ihanampi hoitolaukku!! Päätös siis saatiin lopulta tehtyä. Laukku on itseasiassa se johon iskin silmäni aikoinaan ihka ensimmäistä kertaa. Tämän ihanuuden löysin Starkidsin  ihanasta hoitolaukkuvalikoimasta. Ja tässä se nyt on kaikessa kauneudessaan. 


Laukku on merkiltään Babymel Ella printed hoitolaukku, stripe navy*. Ulkonäöltään se miellyttää valtavasti omaa silmääni. Se on kooltansa juuri oikean kokoinen (K 39cm x L 30cm x S 15cm), siinä on juuri sopiva määrä taskuja sekä sisäpuolella että ulkopuolella, sen pinta on helppohoitoinen sekä sisä -että ulkopuolelta joten puhdistaminen onnistuu helposti. Laukun saa helposti kiinnitettyä vaunuihin ja rattaisiin nopealla kiinnitys systeemillä, sen sisällä on pestävä hoitoalusta ja pieni termopussukka, jonka avulla saa pysymään vaikka maidon pullossa lämpimänä. Tuossa laukussa oli kaikki se mitä hoitolaukulta hainkin. Lisäksi se ei edes näytä hoitolaukulta. :)


Ulkopuolella on taskut molemmilla pitkillä sivuilla ja molemmissa päädyissä. Sisäpuolella on yksi vetoketjullinen tasku, yksi iso tasku jossa on keskellä tarrakiinnitys, toisella pitkällä sivulla on kaksi erillistä taskua ja lisäksi molemmissa päädyissä on taskut. Joten säilytystilaa ainakin on. Nyt pitäisi tavaroiden sitten löytyä laukusta helpommin. Laukun saa hyvin auki ja vaalean pohjansa ansiosta tavarat näkyvät helposti. Olkahihna irtoaa klipsien myötä helposti jos sille ei ole juuri sillä hetkellä käyttöä ja sen voi jemmata vaikka kassiin jonnekkin taskuun, jotta tarvittaessa sen saa nopeasti takaisin kiinni. 


Katselin paria eri värivaihtoehtoa tästä kyseisestä hoitolaukku mallista, mutta lopulta tämä vei voiton. Laukku on väreiltään raikas ja sen verran simppeli, ettei väritykseen helposti kyllästy. Farkkujenkin kanssa tuo laukku näyttää varmasti hyvältä. Laukun pohjaväri on mielestäni beige ja nuo raidat todella tummia sinisiä. Ruskeat osat on juuri kivan väriset, monessa kuvassa kun laukkua katselin näytti ruskea aina eriväriseltä, mutta mielestäni sain näihin omiin kuviin hyvin vangittua sen oikean värin.

Odotan jo malttamattomana että pääsen pakkaamaan laukkuun vauvan kotiutumis vaatteet ja kassi pääsee kunnolla käyttöön. Ennen vauvan syntymää en sitä vielä raaski käyttöön ottaa. Siskonikin ihastui kyseiseen laukkuun ja ihmettelikin sitä kun laukku ei edes näytä hoitolaukulta, joten onnistuin valinnassa oikein hyvin. Tarkoituksena kun oli löytää sellainen laukku jolle on sitten myös sen hoitolaukkuajan jälkeen käyttöä.


No mitä mieltä olette meidän uudesta hoitolaukusta?

*Hoitolaukusta saatu alennusta..yhteistyössä StarKids Lastentarvike 

28 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen! Mulla on emmaljungan style hoitolaukku, löysin ikivanhan postauksen: http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2013/09/proystailya.html?m=1 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihastuin tuohon heti alkuun ja onneksi sen sitten lopulta ostinkin. :)
      Kaunis on myös tuo sinun laukkusi.

      Poista
  2. No onpa tyylikäs <3 Kyllä sun nyt kelpaa :) <3

    VastaaPoista
  3. On kyllä kivan näköinen laukku. :)

    VastaaPoista
  4. kivan näköinen! itekin tykkäisin käyttää tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäkö on tuossa kyllä kohdillaan. :)
      Meinasin jossain vaiheessa jo kallistua mustaan, mutta tämä vei kuitenkin aina voiton.

      Poista
  5. Hieno laukku on:) Sinulla on muutenkin mahtava blogi,jatka samaan malliin on kivaa luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, olen tyytyväinen valintaani. :)
      Kiitos Sari, mukava kuulla. :)

      Poista
  6. Ihana! Alkoi tehdä itsekin mieli tätä laukkua... Meillä kun ei vieläkään ole mitään varsinaista hoitolaukkua olemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä on ihana ja tulee varmasti kovaan käyttöön. :) Tätä oli myös punaisilla raidoilla ja sekin näytti oikein kivalta. :)

      Poista
  7. Tosi hyvän näkönen, menee hyvin tavis laukusta ulkonäöllisesti eikä huomaa että on hoitolaukuks tarkotettu. Eihän sekään tietysti haittaa, mutta jos haluaa ihan yksinään kauppareissuille tms. ottaa mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä todella hyvän näköinen ja ei tosiaan näytä hoitolaukulta. Se olikin yksi suurimmista valintaan vaikuttavista jutuista. Halusin että laukulle on sitten jatkossakin käyttöä. :)

      Poista
  8. On kyllä näpsäkän näköinen laukku. :) Ei ihan heti hoitolaukuksi arvais, jos ei tietäis. Kyllä sun nyt passaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja ei kyllä heti hoitolaukuksi usko. :) Tulee varmasti olemaan käytössä vielä sittenkin kun ei hoitolaukkua tarvitse.

      Poista
  9. hmm...ostaisin tuollaisen kyllä ihan normi laukuksikin=) ihana<3

    VastaaPoista
  10. Tosi nätti, tyylikäs ja ajaton! Tuota kehtaa kyllä käyttää ihan tavallisenakin laukkuna kun ei näytä hoitolaukulta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä laukku ei kyllä näytä hoitolaukulta ja on ulkonäöltään todella kaunis, tykkään tosi paljon. :)

      Poista
  11. Onpa nätti ja tyylikäs! :) Mä tykkään Babymelin laukuista juurikin sen takia kun ne, ainakin suurinosa menisi myös aivan normaalina laukkuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin. :) Babymellin laukut on kyllä ihania ja vaihtoehtoja piisaa.
      Pähkäilin parin laukun välillä, mutta päädyin tähän johon ihastuin jo ensinäkemältä. :)

      Poista
  12. Poikkesin tänne lukemaan hoitolaukkkupäivitystä, kun samaisen valinta on kohdallani ajankohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun poikkesit ja jätit kommenttia. :)
      Tämä laukku on ainakin tilava ja tavarat löytyy helposti. :) Kohta mekin saadaan se oikein kunnolla käyttöön.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...