Kaksplus.fi

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Äitiyspakkaus 2016 + Arvonnan voittaja


Iiik, nyt se on virallisesti julkaistu. Vaikka onhan tuon nyt nähnyt jo ties kuinka moni, kun pakkauksen kuvat löytyi jo keskiviikkona sekä torstaina muutamista blogeista ja Kelan (piilo)sivulta, heh. Äitiyspakkaus on sellainen, että sen julkistamista odottaa vaikkei sitä olisi edes itse saamassa. Silti on niin kiva päästä näkemään mitä kaikkea ihanaa se sisältääkään. Äitiyspakkaus herättää paljon keskustelua ja vaatteita ihastellaan ja lytätään. Koskaan ei tietenkään voi miellyttää kaikkia, mutta onhan tuo pakkaus sellainen etuoikeus, että pitää olla kiitollinen tällaisesta mahdollisuudesta.

Itse pohdin juuri vuosi sitten että otanko meille pakkausta vai en. Kun vuoden 2015 äitiyspakkaus julkaistiin olin varma että se tulee meille. Enkä kyllä ole katunut sitä päätöstä. Melki kaikki ovat päässeet käyttöön, vain muutama vaate jäi niin ettei niitä ole Hugon päälle puettu. Yleensä olenkin yhdistänyt jotakin omaa ja jotakin pakkauksen vaatetta. Nyt pakkauksen tavaroista on käytössä mm. kaksi bodya, villahaalari, toppahaalari, vanupuku, makuupussi, petivaatteet, rukkaset ja töppöset, yökkäri, 2x sukat, kuumemittari, hiusharja, purulelu, pissialusta, pyyhe, kylpymittari, sakset, kirja, kuolahuivi, ja kypärämyssy. Muutama vaate on jäänytkin jo pieneksi.

No mitä mieltä olen tästä vuoden 2016 pakkauksesta? Mielestäni se on kiva, tosin ehkä pidin enemmän viime vuoden pakkuksesta, muttei tämä ole ollenkaan paha. Nopeasti sieltä nousi ihan lempparit esille, kuten tuo makuupussi, petivaatteet, ruokalappu, yöpuku, harmaa/valkoraidalliset housut, kelta/harmaa/turkoosi kietaisubody ja uniriepu. Ulkohaalarikin on mielestäni ihan kiva ja isona plussana se että sen saa jälleen pussimalliksi. Me nimittäin olemme käyttäneet Hugolla paljon pakkauksen toppapukua, koska tuon pussimahdollisuuden myötä sitä on voinut käyttää pienemmälläkin vauvalla. Muutama poikamainen vaate tuolla on, mutta muuten mielestäni ihan onnistunut kokonaisuus.

Itse en oikein pitänyt tuosta vanupuvusta, tai se olisi kiva ilman tuota printtiä. Samoin omaa silmää ei miellytä yhtään nuo sinertävät potkuhousut (vihreillä resoreilla) tai raidallinen jatkopalabody. Mielestäni aiempina vuosina myös nuo sukat ja lapaset ovat olleet kivempia. Mutta ainahan noista löytyy se muutama jotka on jäänyt vauvalle pukematta. Jos nyt odottaisin vauvaa, niin ottaisinko tuon pakkauksen? Kyllähän tuo aika suloinen on, toisaalta taas vain muutama nousi heti sellaisiksi lemppareiksi. Olisin siis ehkä kahden vaiheilla. Pakkaus on kuitenkin aika hyvin onnistunut kokonaisuus, joten heti en suorilta ottaisi rahaa.

Mutta mitäs mieltä te lukijat olette tämän vuoden pakkauksesta? Mitkä on lemppareita ja mitkä ihan kaameita? Jos odotat, niin aiotko ottaa pakkauksen vai rahan?



Blogin synttäriarvonnan voittaja on nyt selvillä. Teitä osallistui huima määrä ja kiitos teille jotka kerroitte mikä postaus on jäänyt mieleen tai mistä tykkäätte. Uusille lukijoille oikein lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdyte matkassa. Järjestetään uutta arvontaa taas jossain vaiheessa. Mutta asiaan, arvoin voittajan netistä löytyvällä laskurilla, J:n valvovien silmien alla. Haisuli käsipyyhe ja suklaalevy lähtee nimimerkille Odotamme sinua. Onnea! Laitan sinulle pian s-postia.

24 kommenttia:

  1. Juu otan rahana pakkauksen, otin Ellustakin. En osaisi pukea noista vaatteista vauvalle kuin muutaman, ja perushoitotarvikkeet meiltä jo löytyy. Kaikkia ei tietenkään voi mielyttää, mutta toivoisin enemmän ihan valkoisia ja vaikka vaaleanharmaita ja -keltaisia vaatteita pakkaukseen, ne kävisivät paremmin kummallekin sukupuolelle ja olisivat helpommin yhdisteltävissä muihin vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloinhan se kannattaa ilman muuta ottaa rahana, jos pakkauksen vaatteille ei ole käyttöä. :) Mä pidin viime vuoden pakkauksessa siitä kun oli paljon valkoisia bodeja joihin sit yhdisteli jotakin omaa. :)

      Poista
  2. Mä aattelin ottaa rahana. Mun silmään tuo on vähän turhan poikavoittoinen, tyttöä kun odotetaan. Lakana on ihanan kuosinen, mutta muuten mä kaipaan pakkaukseen myös enemmän niitä neutraaleja värejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakanassa on kyllä aivan ihana kuosi. :) Mä tykkäsin kun viime vuoden pakkauksessa oli paljon ihan valkoisia bodeja. :)
      Sillä rahalla saa sitten ostella juuri sitä mitä haluaa. :)

      Poista
  3. Minä kirjoittelin pakkauksesta jo keskiviikkona, tietämättäni, että ne olivat jotkut piilosivut :D http://nauravanappi.blogspot.fi/2016/03/aitiyspakkaus-2016-minun-silmin.html En ottaisi pakkausta, koska kolme lasta saaneena perustavarat meillä on jo. komppaan kyllä ensimmäisen kommentin kirjoittajaa, että itsekin kaipaisin enemmän valkoisia ja harmaita sävyjä pakkaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kävinkin kurkkaamassa sun postauksen. :) Ei olleen kauhean vakuuttavat piilosivut. :D
      Mä oon ottanut joka toiselle tuon pakkauksen, niin on saanut päivitettyä noita peittoja yms. :) Viime vuoden pakkauksessa oli ihan mukavat värit ja perus valkoisia bodejakin ihan kivasti.

      Poista
  4. Mä niin tykkäsin tästä pakkauksesta, harmi kun ei ole vauvaa tulossa :'DD
    Poikavärejä tässä on kyllä enimmäkseen mutta ei haittaaaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tää oli kyllä aika kiva kokonaisuus kuitenkin ja livenä voi olla vielä kivempi. :)

      Poista
  5. Mun mielestä siellä on muutamat tosi söpöt. Hyvin otettu "muotikuviot" pakkaukseen, esimerkiks ne kolmiot. Ja ihan söpöjä värejäkin. Vaikka jos nyt odottaisin niin ottaisin varmaan silti rahana. Otettiin Leostakin kun vaatepuoli oli jo niin hyvin kunnossa. Rahasta oli suurempi hyöty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama lemppari tuolta nousee esille. :) Ja nuo kolmiot on kyllä kivoja ja väritkin mukavat. Jos mä nyt oottaisin niin luultavammin päätyisin lopulta myös rahaan..sit jatkuis sama kaava, että joka toisesta pakkaus. :)

      Poista
  6. Minusta tämä äitiyspakkaus näyttää ihan kivalta. Vähän "poikamaiset" värit, vaikka niin ei vissiin enää saisi sanoa laisinkaan kun varsinaisista poika- ja tyttöväreistä ei enää puhuta.. :) Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tämä taitaa olla poikamainen kyllä. Mutta jos muutaman vaatteen ottaa pois, niin voisin pitää myös tytöllä. :) Tuo makuupussi on sellainen että käyttäisin molemmilla. :)
      Kiitos, sitä samaa sinne.♥

      Poista
  7. Kiva pakkaus ja voisin harkita jopa ottamistakin jos olisi ajankohtaista. Joidenkin mielestä poikamaiset värit, mutta ehkä sininen on kuitenkin turvallinen värivalinta? Tarkoitan siis lähinnä sitä, että on kuitenkin olemassa paljon sellaisia värejä jotka jakavat mielipiteitä vieläkin vahvemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä kiva. :) Ehkä hieman poikamainen voi olla, mutta kyllä mä olen kuitenkin sinisen sävyjä pukenut tytöilleni. :) Varsinkin kaikki turkoosit on niin ihania. :) Ja totta, joku toinen väri voisi jakaa mielipiteitä enemmänkin.

      Poista
  8. Mä tykkään! Ihana äitiyspakkaus♡ varsinkin tuo makuupussi! Molemmille lapsille oon ottanut ja jos joskus vielä kolmannen saamme, niin myös hänelle tahdon oman pakkauksen☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo makuupussi on kyllä vaan aivan ihana. :)
      Me ollaan otettu joka toiselle aina pakkaus ja olen jokaiselle hommannut oman syntymävuoden makuupussin, jos en ole pakkausta ottanut. :)

      Poista
  9. Iik mun mielestä tosi ihana pakkaus! Vaatteet kerrankin ns. normaaleja eikä mitään ällöttäviä rättejä! Aivan ihana makuupussi sopii kyllä mielestäni molemmille! Haalari oli ensi silmäykseltä vähän outo, mutta kun kattoi lähempää niin ihan kiva! Mahtavaa että taas on kunnolla unisex haalari! Oli vain muutama vaate joka ei sävähdyttänyt, mutta ottaisin ehdottomasti tämän pakkauksen!♥️ Lakanat aivan mahtavat! Viisi tuotetta oli joista en tykännyt erityisesti mutta aika pieni määrä! Ihan mahtavaa että ton haalarin saa noin pussiksi niin käyttöä tulee paljon enemmän! Mä rakastuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo makuupussi on aivan ihana ja minustakin sopii hyvin molemmille. :) Toppahaalari voi myös olla aivan ihana livenä ja tuo pussimalliksi saaminen on niin iso plussa. Me ollaan tykätty viime vuotisesta haalarista kun siinä tuo sama ominaisuus. Aivan huippu. :) Kokonaisuudessaan pakkaus on mielestäni hyvin onnistunut. :)

      Poista
  10. Heips😊 Mulle tuli niin mieleen oma, ensimmäisen vauvani vauva arki😀 Olen myös 5 lapsen äiti. Ensimmäinen tyttöni syntyi 2005 ja kuopukseni poika 2015. Koin aivan samanlaisia tuntemuksia😊 Sulla on kiva blogi😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kiva kuulla. :)
      Hauska yhteensattuma, että siellä samat tuntemukset ja samana vuonna syntynyt esikoinen ja kuopus sekä vieläpä samaa sukupuolta. :)

      Poista
  11. Itsekin kirjoittelin pakkauksesta heti tuoreeltaan (http://pirppunen.blogspot.fi/2016/03/aitiyspakkaus-2016.html). :)

    Vaikken mikään tyttöjen/poikien värit -erottelun kannattaja olekaan, niin kyllä tuo pakkaus minun silmään on poikamainen - ei siitä pääse mihinkään. Sinistä/vihreää on paljon, mutta enemmänkin oma ajatus johtunee siitä, että oikeasti neutraaleja värejä (keltainen, violetti, luumu, minttu...) ei juurikaan. Eikä siis niitä "tyttövärejäkään" paljoa.

    Oma inhokkini oli pliisu toppahaalari, lempparini raikas puolipallokuvioinen body. Mutta aika paljon sellaista vaatetta, jotka eivät herättäneet tunteita suuntaan tai toiseen - en sitten tiedä, onko se hyvä vai huono juttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä minustakin on poikamainen. Noita puolipallokuvioita olisi voinut olla enemmänkin, ne oli todella kivoja. :) Itse oon tykännyt yhdistellä omia vaatteita sitten noihin pakkauksen vaatteisiin. Ja kyllä niistä aina jotkut jää vaan silti käyttämättä.

      Poista
  12. Tein kuvakollaaseja noista vaatteista ja lisäsin "setteihin" kauppojen vaatteita ja sai kyllä tosi tyttömäisiäkin tehtyä muutamaa bodya laskematta. Mun mielestä mahtava pakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tykännyt käyttää noita vaatteita juuri niin, että niihin yhdistää jotakin omaa. :) Kiva pakkaus on kyllä .:)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...