Kaksplus.fi

perjantai 15. tammikuuta 2016

Käytä hääpukuasi -päivä 15.1.2016Tänään 15.1. vietetään jälleen käytä hääpukuasi -päivää. Ajatella että viime kerrasta on jo vuosi ja silloin paloin halusta kertoa teille lukijoille että masussani kasvaa pieni ihme. Mutta pidin sen kuitenkin salassa, eikä raskaus kuvissakaan vielä näkynyt. Nyt tänään tuo puku kaivettiin jälleen pukupussista ja laitettiin päälle.

Tämmöinen päivä on kyllä kiva. Sitä hääpukua kun yleensä pidetään se yksi kerta ja sitten se seisoo pukupussissa siinä toivossa että joku omista tyttäristä siihen joskus pukeutuisi. Todellisuudessa näin tuskin kuitenkaan tulee käymään, vaikka lapset nyt olivatkin äidin puvusta todella kiinnostuneita ja ihastuneita. Ainon sanoin , v a u !


Tällä kertaa puku oli päällä ehkä noin tunnin. Iida auttoi pukemisessa ja otti myös kuvia. Äiti teki säädöt kameraan, sillä halusin mahdollismman vaaleita kuvia. No oikei puku ei erotu niistä kunnolla, mutta pidän niistä silti. Lisäksi nyt ei ole edes pahemmin tärähtäneitä kun oli kolmijalka käytössä. Puvusta tykkään edelleen kovasti, mutta jos nyt menisin naimisiin niin puku olisi luultavasti erilainen. Maku on sen verran muuttunut viidessä vuodessa.

Kuvaamisen jälkeen lapset saivat vielä kokeilla pukua ja sen jälkeen puku pistettiin roikkumnaan henkariin ja illalla se sujahtaa takaisin pussiin. Vuoden päästä se voidaan jälleen kaivaa esille ja leikkiä hetki prinsessaa.Leikitkö sinä tänään prinsessaa ja puit päällesi hääpukusi?

Vuosi sitten

38 kommenttia:

 1. Ihana ♥ Kyllä on kaunis puku, kaunis sinä ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Vau mikä puku! Ja oletpa kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Oi, niin kaunis <3 <3 Oikeen prinsessa <3
  Mun hääpuku roikkuu tuola vaatehuoneessa, mutta käytin sitä viimeksi ollessani viikolla 33 raskaana :D En halua laittaa sitä päälle koska pelkään että se ei ole niin iso mulle ku sen pitäisi kaiken järjen mukaan olla :D köhköh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja.♥
   Hih. :D
   Mulla oli tämä puku päällä kun odotin Matiasta viidennellä kuulla. Mutta mulla oli niin pieni masu, ettei pukuun tarvinnut tehdä oikeastaan muutoksia silloin. :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia, mutta ei ihmekään kun kuvattana olet ollut sinä ja tuo upea mekko. <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis Terhi ja kaunis on pukukin <3

  VastaaPoista
 6. Ai niin, se oli tänään! Meillä on hääpäivä marraskuussa ja sovitin pukua lasten toiveesta silloin. Olivat haltioissaan. Mutta ei mahtunut kiinni, joten sikäli ei haittaa, etten pahoittanut mieltäni kokeilemalla uudestaan. ;D Toivottavasti ensi vuonna mahtuu taas. Ja toisaalta elämää kai sekin on, jos ei enää mahdu ikinä. :D Onneksi oli kuitenkin vasta rinnan kohdasta, mistä tihkaisi. xD

  Tosi nättejä kuvia, näytät ihan Frozenin Elsalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on varmasti olleet haltioissaan puvusta, täälläkin oltiin. :)
   Elämää tämä on ja voi olla että ensi vuonna menee ihan sujauksessa päälle. :) Hih, no se oli hyvä kohta.
   Voi että, kiitos.♥

   Poista
 7. Aivan ihana tuo häämekko ja niin kauniita kuvia <3 Mä olisin varmasti pukenut mekkoni päälle, jos olisin jo naimisiin saakka päässyt :D

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihana hääpuku ja kauniit herkät kuvat! Ihana käydä kurkkaamassa muitakin päivälle vihkiytyneitä. ♡♡♡

  VastaaPoista
 9. Jostain kumman syystä en tänä vuonna viettänyt tätä päivää. :D
  Tosin minun "hääpuku" on sellainen, että sitä voi käyttää missä tahansa juhlissa. :)

  VastaaPoista
 10. Niin kaunis! Mä en ole kuullut koko päivästä mitään! Missähän minun pukuni edes on APUA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina.♥
   Vuosi sitten osallistuin itse ensimmäistä kertaa. :) Hih, jossain hyvässä paikassa nimeltä jemma. :D Siellä mullakin on aina kaikki...vielä kun muistais että mikä se jemma on. :D

   Poista
 11. Kaunis <3 Itsekin päätyisin nykyisin aika erilaisiin ratkaisuihin häitteni suhteen kuin viisi vuotta sitten,mutta silloin oli silloin ja juhlajuttuja tärkeämpää oli päästä aloittamaan yhteinen elämä:)

  VastaaPoista
 12. Yhdyn muihin, VAU mikä puku ja mitä kuvia!!!! Kiva tuollainen päivä, en oo tästä aiemmin kuullutkaan!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ulla.♡
   Tuo päivä on kyllä hauska. Kiva leikkiä hetki prinsessaa. :)

   Poista
 13. Aivan ihana puku ja kauniit kuvat! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...