Kaksplus.fi

tiistai 5. tammikuuta 2016

Pieniä vaatteita joissa elää suuria muistoja


Kun sain Hugon nukkumaan oli aika ottaa pienet vaatteet esille ja lajitella niitä. Kasailin pinoja pöydälle: osa Hugon muistoihin, osa takaisin sisarusten laatikoihin ja osa myyntiin. Oli ihan kamalaa, täytyy myöntää että itku pääsi. Olen tehnyt jokaiselle lapselle muistojen laatikon ja nyt oli aika katsoa mitä päätyy Hugon laatikkoon, tosin itse laatikko vielä uupuu, mutta pussitettiin jo pieniä vaatteita. 

Niitä pieniä vaatteita katsellessa en voinut kuin ihmetellä kuinka pieni poikamme onkaan ollut, kuinka nuokin vaatteet ovat olleet hänelle niin kovin suuria. Vaatteita oli paljon, mutta nopeasti sieltä löytyi ne jotka laatikkoon tulevat päätymään. Ihan järkyttävän nopeaan meidän murunen on kasvanut, järkyttävää laittaa pieniä vaatteita pois ja vielä järkyttävämpää se ettei niitä saa enää käyttöön, nyyh. Päätin että esittelen teillekkin mitä pistin talteen koossa 50-56cm ja nämä on siis niitä jotka olleet vain Hugolla käytössä.



Näissä kotiuduttiin


Kotiintulovaatteet vaihtui moneen kertaan, kunnes sitten tömäsin tuohon ihastuttavaan Lindexin bodyyn ja olin täysin myyty. Löysin vielä samaa settiä pipon. Housut ovat Newbien ja ne olivat aivan meidän lempparit, samoin kuin nuo ihanat sukatkin. Tätä asua käytettiin niin kauan kuin se vain päälle mahtui ja tuo body löytyy meiltä myös koossa 62cm. Nuo kotiintulovaatteet olivat kaikki kokoa 50cm.



Näitä pidettiin melki joka toinen päivä


Hih, näitä me todellakin pidettiin paljon, sillä mulla on aivan älyttömästi kuvia Hugosta juuri tämä setti päällä. Itse asiassa nämä samat vaatteet on tuossa bannerin kuvassakin. Body on Lindexiltä ja nuo housut ovat Newbien jotka huusin kirpparilta. Molemmat on kokoa 56cm, mutta housut vastasi kyllä pienempää. Nämä oli sellaiset että kun ne pesusta saatiin narulle ja olivat kuivat niin ne löytyi heti Hugon päältä. Niin ihanat. Välillä pidin myös nallepyllyjen kanssa ihan valkoista bodya ja välillä tuon bodyn kanssa valkoisia housuja.



Nämä puettiin päälle ristiäisissä


Ja arvatkaa olenko ottanut yhtään kuvaa joissa nämä olisi Hugon päällä, että harmittaa. Tai muistaakseni otin puhelimella, mutta ne ovat sen syövereissä koska nyt käytössä on uusi. No joka tapauksessa nämä puettiin Hugolle kun kastemekko otettiin pois päältä. Body ja farkut ovat molemmat Newbien. Body koossa 56cm ja housut 50cm, mutta vastasivat isompaa.



Muita joita meillä pidettiin paljon


Tässä muutama lemppari, joita pidettiin myös paljon. Tuo Pupu Tupuna jupsuitti löytyi lapsimessuilta jo odotusaikana. Sitä pidin Hugolla niin kauan kun se mahtui. Harmitti kyllä pakata se pois. Tuo Blaan body löytyi myöskin lapsimessuilta. Se oli aika leveää mallia ja siksi iso Hugolle, niinpä sitä olikin parempi käytää jatkopalan kanssa. Valkoinen Hillan body oli yksi suuri suosikki. Sen kuviot, väritys ja kietaisu mahdollisuus miellytti. Kuvassa näkyvät housut oli ensimmäinen vaate minkä ostin Hugolle. Niitä käytettiin kapean mallinsa vuoksi vain hetken aikaa. 



Ihana pipo


Tämä Reiman Leo-pipo oli ihan pakko ostaa odotusaikana, sillä tarkoitus oli ottaa vauvasta se päässä mitä suloisempia kuvia. Mutta siinä kävikin niin, ettei Hugo ollutkaan äidin kanssa samaa mieltä. Niinpä meillä on vain muutama kuva, jossa se on Hugon päässä. Onneksi saatiin edes ne pari. Nyt meillä on tuo sama lakki eri värissä ja eri koossa.

Ihana määrä saatiin muistoja pussitettua. Näihin pieniin vaatteisiin kätkeytyy niin paljon muistoja, niin ihania hetkiä, joita en koskaan tahdo unohtaa.

23 kommenttia:

  1. Ihana postaus, en oo muissa blogeissa törmänny vastaaviin.

    VastaaPoista
  2. Ihana idea! <3 Mitä muuta muistojen laatikosta löytyy kuin vaatteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun odotusajan päiväkirja, neuvolakortti, lapsen neuvolakortti, valokuvia, soittorasia, lapsen vauvakirja, ensilelu, joulupallo, jotain kastelahjoja.. :)
      Täältä pääset katsomaan miltä neljän vanhimman lapseni laatikot näyttää.
      http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2014/03/muistojen-laatikot-osa-2.html

      Poista
  3. Aivan ihana postaus ♡ Mulla alkaa vauvakuume pahenemaan, ou nou! Mutta kun ei noita pieniä varpaita ja vaatteita ja sormia ja neniä voi vastustaa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun vauvakuume roihahti ihan täyteen liekkiin, löytäessäni tämän blogin kun terhi odotti vielä Hugoa=) Ja nyt meille on viides lapsi tulossa:)

      Poista
    2. Kiitos Nea.♥
      No niinhän se on, on ne niin vastustamattomia.♥

      Ihana Ulla.♥ On ihanaa päästä vuorostaan seuraamaan sinun odotusta.♥ Kumpa vaan ei pääse sitten vauvakuume yllättämään. ;) Se taitaa valitettavasti olla väistämätöntä kun on musta kyse. :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! <3
    Olen kanssa laittanut Oliverin pienen pieniä vaatteita jemmaan muistolaatikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liina.♥
      Niitä on sitten kiva välillä kaivaa esiin ja fiilistellä.♥

      Poista
  5. Tuollainen muistojen laatikko on kyllä kiva idea! :) Mullakin on ollut tarkoitus säilöä joitain tiettyjä juttuja ja vaatteita vauvavuodesta mutta se on jäänyt ihan ajatuksen tasolle että minne niitä sitten oikeasti säilöisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kaikilla omat ja sinne on kiva aina lisäillä kaikkea. :)
      Sieltä löytyy vaatteieden lisäksi, mun odotusajan kalenteri (se jonka saa neuvolasta), odotusajan neuvolakortti, vauvakirja, joulupallo, ensilelu, soittorasia, neuvolakortti, valokuvia,jotain kastelahjoja ja sinnehän voi laittaa vaikka mitä. :)

      Poista
  6. Voii mitä ihanuuksia! Minäkin ihan pikkasen vaan kävin kurkkaamassa viime viikolla Lilianin pieniä vaatteita muistojen laatikossa ... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on.♥
      Voih, oli varmasti ihanaa.♥ Vauvakuumehan niitä katsellessa aina iskee. ;)

      Poista
  7. Ihana postaus <3 mä koen aivan hirveetä luopumisen tuskaa noista pienistä vaatteista. Meillä on iso kassillinen mun lemppareita vielä säilössä. Voisinkin tehdä kans muistolaatikon Leolle, jonne tulis tärkeimmät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.♥
      Tee ihmeessä muistojen laatikko. Sitä on sitten välillä kiva palata availemaan ja katsella niitä suloisen pieniä vaatteita.

      Poista
  8. Ihania vauvanvaatteita! <3 Tuo idea säilyttää nuo kotiintulovaatteet on niin ihana, harmittaa etten mä ole tajunnut säilyttää. En edes muista mitä meidän lapsilla on ollut päällä kun ollaan kotiuduttu :/ Toi lindexin metsäaiheinen body on niin ihana! Mä haaveilin siitä jo sillon kun Linnea oli vauva, mutta en saanut ostettua. Nyt ostin sen laatikkoon jemmaan ihan vaan jos joskus saadaan vielä vauva niin saan sen sille pälle! :) :D Ja onneksi ostin sillä se kuosi taisi nyt vaihtua, kun olivat alennuksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on.♥
      Onko sulla valokuvia siitä kun ootte tulleet kotiin, niistä näkis millä kotiuduitte. :)
      Toi body on kyllä niin ihana, että harmittaa todella kun se jäi pieneksi. :/ No mutta ainakin sitä käytettiin paljon. :) Ja ihana jemma siellä, jos se vaika pääsisi joskus käyttöön.♥

      Poista
  9. Ihania! Juuri hetki sitten hiplailin Hipun pieniä vaatteita enkä voi uskoa, että neiti on joskus ollut niin pieni! ♥ Vaatteisiin jää niin ihania muistoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne pikkuiset vaatteet niin onnettomia, ja ajatella että jopa ne 50cm on niin isoja pukea pienen päälle.♥
      Vaatteet voi kyllä kantaa niin montaa muistoa.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...