Kaksplus.fi

perjantai 11. joulukuuta 2015

Luukku 11 | Kuusi ihanaa blogia


Joulukuun yhdennessätoista luukussa esittelen muutaman ihanan blogin. Oli vaikea valita minkä määrän esittelen, sillä näitä ihania blogeja on niin monta omalla lukulistalla, mutta tässä kuitenkin muutama. Käytin esittelyissä blogien bannereita ja mikäli et halua että bannerisi täällä näkyy, niin ilmoita niin poistan sen.

Cindderella -blogia kirjoittaa ihana kolmen lapsen äiti Liisa. Tämä blogi on kyllä niin aito ja ihana. Jäin aikoinaan koukkuun ihan ekoista kerroista kun blogiin eksyin. Monipuolisia juttuja niin arjesta kuin elämästä yleensä. Kannattaa todella käydä katsomassa jos blogi ei ole ennestään tuttu. Kurkkaa vaikka juttu itsetehdystä joulupallokranssista. Siitä kiva askartelu idea ja hieman erilainen kranssi.
Kochanie -blogia kirjoittelee pienen pojan äiti Nelli. Tähän blogiin olen kyllä ihan koukussa. Täältä löytyy juttuja niin vauva-arjesta kuin kaikesta muustakin. Ihania kuvia löytyy paljon, varsinkin niin suloisesta Luka pojasta. Täällä blogissa vieraillessa tulee aina jotenkin niin hyvälle tuulelle. Käy kurkkaamassa blogista suloiset joulukorttikuvaukset.


Aarteeni -blogia kirjoittelee suurperheen äiti Salla. Salla osaa kirjoittaa niin hauskasti ja täällä blogissa tulee niin monesti todella hyvälle mielelle. Ihanaa suurperheen elämää, kodin remppaamista ja kaikkea mahdollista. Niin mukaansa tempaava blogi, jonka parissa viihtyy niin hyvin. Käy nappaamassa itsellesi tämä herkullinen Rocky road -ohje.Hulivilini -blogia kirjoittaa kahden lapsen äiti Maaria. Olen ollut blogin lukijana jo pitkään ja edelleen pidän tästä ihan mahdottoman paljon. Blogissa on juttua niin arjesta kuin elämästä yleensäkkin. Kauniita kuvia löytyy ja paljon. Ihanan aito blogi. Blogissa oli juuri juttua 1-vuotis synttäreiden tarjottavista. Käy nappaamassa herkkujen ohjeet talteen täältä.
Tipulassa -blogia kirjoittelee kahden lapsen äiti Emonen. Täällä näkee todella ihania kuvia, diy-juttuja, reseptejä, käsitöitä ja arkisia asioita. Tämän blogin parissa viihtyy kyllä todella hyvin. Ihastelin jokin aika sitten Emosen tekemää vaippakakkua, käy kurkkaamassa se täältä.Kun äiti kelaa -blogia kirjoittelee yhden suloisen tytön äiti Selina. Täällä monipuolisessa, rehellisessä ja elämänmakuisessa blogissa saat lukea juttua arjesta, välillä Selinan sairaudesta sekä ihastella valokuvia, joita löytyy paljon. Selina on kyllä upea ja vahva nainen. Käy kurkkaamassa vaikka tämä ihana kirjoitus Me ollaan niin kaksosia.Käy ihmeessä katsomassa myös näistä marraskuussa kirjoittamistani postauksista muutamat ihanat blogit.


14 kommenttia:

 1. Taas sain pari uutta blogia seurattavaksi, kiitos!=)

  VastaaPoista
 2. Terhi!!!!!! KIITOS JA KUMARRUS!!! <3
  Mä oon aivan otettu!!!:D
  Ja ihan samat sanat takaisinpäin, ehottomasti mun listalla olisit top kutosessa :))

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ihana <3
  Tässä oli myös pari itselle uutta blogia, pitää tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun kirjoitat niin ihanaa blogia.♥
   Kiva jos löysit uusia tuttavuuksia. :)

   Poista
 4. Nää on kyllä ihania <3 Kaikki löytyy mun lukulistalta :)

  VastaaPoista
 5. pari blogia onkin jo tuttuja mutta uusissa pitää käydä vierailemassa :) kiva kun teet tällaisia! Löytyy uusia blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löytyi uusia tuttavuuksia. :)
   Tykkään välillä tehdä näitä, kun itse löydän vastaavanlaisista uutta luettavaa. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...