Kaksplus.fi

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 23 | Kuusen tärkeimmät pallot


Meillä on kuusessa muutamat pallot, jotka ripustetaan sinne joka ikinen joulu. Ne eivät ole vielä vanhoja, mutta niillä on erityisen paljon tunnearvoa. Nuo joulupallot ovat lasten vuosipalloja. Iidalla ja Ainolla ei ole ja sekös harmittaa. Iidan aikaan niitä ei edes tainnut olla, mutta Lumillla on omansa. Se on suloisen vaaleanpunainen, jossa on yläosassa suloisia tähtiä. Sitä on säilytetty hyvin ja joka joulu hieman pelkään ettei se vain menisi rikki.

Myös Matiaksella on oma pallo. Se eroaakin Lumin pallosta niin että se on kooltansa pienempi, siinä ei mainita syntymävuotta ja pallon päällä on mitä ihanin keinuhevonen. En ole enää törmännytkään tuollaisiin palloihin. Myös tuota palloa on säilytetty hyvin ja toivon että se säilyy vielä pitkään ehjänä. Hugo sai oman joulupallonsa ja se onkin täällä jo vilahtanut yksissä kuvissa. Se on muuten samanlainen kuin Lumin pallo, mutta päällä ei ole noita tähtiä. Olen kyllä iloinen että myös Hugolle löytyi oma pallonsa. Ne kun tuntui olevan aika monesta paikasta loppu. Onneksi äitini sellaisen meille metsästi.


Harmittaa niin kun Ainolta puuttuu oma vuosipallo. Toki sellaisen voisi jostakin löytää, mutta ei se kuitenkaan ole sama juttu kun se ei ole riippunut kuusessa silloin ensimmäisenä jouluna. Mutta jos löytäisin tai joku meille tarjoaisi sopivaan hintaan vuoden 2013 vaaleanpunaista palloa, niin ilman muuta sen ostaisin. Toisaalta me voisimme tehdä Ainolle ja Iidalle omat pallot. Kananmunan valkuaisella, sokerilla, pensselillä/hammastukulla ja hiuslakalla saa varmasti jo jotakin aikaan. Sillä tyylillä on tehty tuo ensimmäisen kuvan pallo. Pitää vain löytää ensin jotkut kivat pallot joista sitten tehdään ne.

Huomenna aukeaa vielä kalenterin viimeinen luukku, sen jälkeen aion nauttia joulusta perheen kesken.  Ajatella että huomenna se on jouluaatto, ihan huippua.

16 kommenttia:

 1. Ihania tollaset pallot ♡ Mua niin harmittaa kun en tytöille ostanut sillon aikoinaan.. Jos jostain löydän niin varmasti ostan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä ovat.♥
   Silloin kun Ainolle katoin niin myöhästyin ja kaikki oli kerennyt mennä, harmittaa kyllä paljon. Mäkin kyllä ostaisin jos vastaan tulis. :)

   Poista
 2. ihania palloja. Meidän kuusesta löytyy pallot jokaisen nimellä varustettuna. Kirjoitin siis ihan kimalle liimalla ne ja se on hirmuisen tärkeää lapsille ripustaa juurikin se OMA pallo.
  Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa teidän koko perheelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihanan kuuloiset pallot sielläkin. :)
   Kiitos, sitä samaa teidän perheelle.♡

   Poista
 3. Oi kuinka suloisia ♥ Hyvää joulua teidän koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää ja tunnelmallista joulua sinulle ja perheellesi Terhi <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita joulukoristeita. Harmi ettei itse tajunnut hankkia vuosipalloja aikoinaan pojille.. Ihanaa joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä noita vanhojakin vois jostain löytyä. :)
   Kiitos ja sitä samaa teidän perheelle.♡

   Poista
 6. http://www.hyvantuulenpuoti.fi/joulupallo-babys-first-christmas-p-6875.html

  Ainakin tuolla näyttää olevan sellaisia palloja, jossa ei ole vuosilukua. Niinpä sen voisi itse lisätä kylkeen :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...