Kaksplus.fi

tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8 | Mitä lapset toivoo?


Tiedättekö sen kun postilaatikkoon kolahtaa ensimmäinen lelulehti ja lapset pääsevät sitä selaamaan? Meillä ainakin kaikki suhaa yhtä aikaa lehden ympärillä ja kuuluu vaan, "mä haluun ton" "ja ton" "siis toi on pakko saada" ja samaan tyyliin jatkuu. Tähän mennessä lehdestä on ehkä selattu vain muutama hassu sivu eteenpäin. Tänä vuonna meille ei kolahtanut laatikkoon yhtäkään lelulehteä. Missä ihmeessä meidän lelulehdet on? Toisaalta säästyttiin nyt siltä kilometrin pituiselta lahjlistalta, mutta toisaalta sitä olisi pikkuisen enemmän kartalla mitä lapset toivoo.

Iida, Lumi ja Matias tiesi jo aika tarkkaan mitä haluaa. Matiaksella on kuitenkin syntymäpäivä neljä päivää ennen jouluaattoa, niin olisi kiva että ne oikeasti toivotut lahjat saisi sitten synttäreillä. En halua että syntymäpäivä vaikuttaa jouluna saatavien lahjojen määrään, vaikka ne onkin näin lähekkäin. Aino puolestaan on hieman hankala, sillä hän tietysti haluaa niitä samoja kuin sisarukset, muttei hänelle kyllä mitään pikku legoja vielä aleta ostamaan. Hugo puolestaan on aika helppo vielä, sillä hän varmasti vain rakastaa katsella ympärillä olevaa tohinaa. Jotain pientä hänkin toki saa.

Yhdessä vaiheessa toivelista oli todella pitkä, varsinkin vanhimmalla. Pyysin hänen valita listasta vain viisi jotka kirjoittaa paperille. Tehtävä oli kuulemma vaikea, mutta ymmärsi kyllä jälkeenpäin, että ensimmäisessä listassa oli paljon kaikkea ns turhaa.

Me ei oikeastaan tarvittaisi edes mitään. Leluja on aivan käsittämätön määrä ja aika lailla kaikkea muutakin, Niimpä pakettien määrä olisi kiva pitää vähän pienempänä. Viime vuonna jokainen sai kahdeksan pakettia ja se tuntui olevan hyvä määrä. Varsinkin kun niistä paljastui niitä oikeasti toivottuja lahjoja. Ei enää pitkää aikaa kun nähdään mitä kääreistä paljastuu.

8 kommenttia:

 1. Voi on meilläkin lehtiä pläräilty :D 4v tekee upeita kuva kollaaseja toivomuksistaan, ne kyllä kattaa aika hyvin koko leluosaston valikoiman ;D

  VastaaPoista
 2. Tää onkin tämä mistä puhuttiin! Tuo 8 kappaletta on juurikin hyvä määrä, meillä se ei vaan tule onnistumaan, mun äitini on hulluna joululahjojen osteluun ja aloittaa jo kesäkuussa lahjahankinnat! Sitten niitä paketteja on juurikin se parikymmentä per mukelo. Ei mitään järkeä kun ei niitä jaksa edes availla saatika keskittyä ja katsella sitä mitä paketista paljastuikaan. Mites se herätyskello? Eikö teillä sellaista toivottu :') <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän siinä on että liika on liikaa ja meilläkin kun on jo niin paljon kaikkea. Vähempi on parempi. :D
   Juu herätyskello on toivelistalla myös.:D

   Poista
 3. Miua kauhistuttaa jo tämän yhden lapsen lahjavuori, voin vain kuvitella, millainen uhka teillä on olemassa. :D

  Missähän teidän lelukuvastot oikeasti on? Meille on tullut ainakin kolme, Ellu selaa niitä mielenkiinnolla, mutta ei ole vielä tajunnut, että hän voisi oikeasti toivoa pukilta juuri niitä leluja. Enkä mie aio sitä vielä tänä vuonna kertoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä kieltämättä taas hieman kauhistelen paljon niitä taas tulee. Toivon että hillitysti..muuten en enää tiedä mihin noi lelut tungen. :)

   Tosi outoa kyllä ettei niitä tullut yhtäkään. Lapset niiden perään vähän kyseli.
   Ihana Ellu.♡ Hih, ei ehkä kannatakaan.:)

   Poista
  2. Oon sun blogia lueskellut ehkä noin kuukauden verran ja oon huomannut, että vastaat joka kommenttiin mitä sinulle tulee. Aivan ihana juttu että jaksat huomioida myös meidät lukijat! Hyvä! :)

   Poista
  3. Kiitos kivasta kommentista. :)
   Mä pidän itse tärkeänä sitä että vastaan lukijoiden kommentteihin. Tuntuu kurjalta jos niihin ei vastaisi.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...