Kaksplus.fi

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16 | Askartelua ja jotain pientä äidille


Joulukuun 16 luukussa kurkataan millaisia muistamisia meiltä olisi lähdössä opeille ja mitä äiti osti itselleen ja on siitä niin kovin innoissaan.

Näin joulun lähestyessä tulee eteen kerholaisen, eskarilaisen ja koululaisen  joulujuhla, ja tietysti sitä pitäisi jotenkin sitä opettajaakin muistaa. Mä mietin pitkään että mitä ihmettä vietäisiin tänä vuonna opettajille. Matiaksen kerho-ohjaajalle vietiin konvehtikuusi. Näitä askartelin muutaman valmiiksi jos vietäisiin opeillekkin, mutta luulen että tänä vuonna niitä taitaa tulla muutama, joten aloin miettimään jos kehittelisin jotakin muuta. Sitten muistin nähneeni suodatinpusseista tehtyjä kransseja ja ajattelin, että se voisi olla opelle ihan kiva vieminen.

Niinpä maanantai ilta kului suodatinpusseja rapistellen ja kuumaliiman kanssa "pelleillen". Tein yhden kranssin ja yhden pallon. Vielä pitäisi tehdä toiset, sillä ekoista tuli ihan kivat ja noita voisi antaa sitten muillekkin kuin vain opeille tai sitten jätän ne itselleni. Tytöt oli näistä ihan innoissaan ja ainakin  Lumi kuulemma tahtoisi viedä kranssin opelle Iida ei vielä ole osannut päättää viekö tämmöisen vai karkkikuusen. Noita on kyllä todella helppoa tehdä ja koska teko-ohjeita tuntuu olevan nyt netissä paljon, niin en niitä nyt tänne laittanut ollenkaan.

Pimeinä iltoina toi askartelu on kyllä mukavaa puuhaa ja kun sitä saa vielä ihan rauhassa tehdä lasten jo mentyä nukkumaan. Iida tosin monesti jää seurakseni ja eilenkin auttoi hieman tekemällä muutamat ruusut. Ihana apuri. Millaisia muistamisia teillä on annettu opeille?


Askartelusta ihan toiseen asiaan. Mä nimittäin olen haaveillut yksistä housuista jo todella piiitkään. Jo siitä hetkestä kun ne ihka ensi kertaa näin niin rakastuin. Harmikseni en vain saanut niitä silloin mistään. Mutta kun sitten eräs päivä surffailin netissä ja silmät meinasi tippua päästä, kun näin että niitä ihanuuksia olisi taas saatavilla. Nyt ne oli saatava ja pian huomasin että tilaus oli naputeltu. Sitten alkoi se kuumeinen odottaminen että koska paketti kolahtaa laatikkoon ja vihdoin eilen niin kävi.

En pysynyt omissa housuissani vaan hyppäsin heti näihin uusiin kun sain ne paketista pihalle. Vielä ihanammat livenä kuin kuvissa ja vihdoin ne oli mulla jalassa, iik. Mieskin huomasi heti kotiin tullessa uudet lettikuvioiset housuni ja varmaan korviin asti ulottuvan hymyn. Kuinka onnelliseksi sitä voikin välillä ihminen tulla yhdestä vaatekappaleesta.


Nämä Vimman legginssit olivat nyt joululahja itseltä itselleni. Sellaiset jotka on varmasti kovassa käytössä.  Olen täällä vieläkin ihan pähkinöinä että nämä sain. Niin viimeksi harmitti kun jäin ilman.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille. Meidän Lumilla on tänään eskarin joulujuhla ja tyttöä jännittää niin kovin esiintyminen. Hieno juhla varmasti edessä.

27 kommenttia:

  1. Noi kranssit ja pallot on kyl aivan ihania :)
    Mäkin haluisin Vimman legginsit, tosi hyvän joululahjan hommasit itselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. :)
      Oli kyllä aivan huippu joululahja. :D Nää Vimman leggarit on niin ihanan näköisiä.

      Poista
    2. Joo ja ne tuntuu olevan aika kiven alla. Aina loppuunmyyty kun metsästän:(

      Poista
    3. Nää menee kyllä nopsaan. :( Kävi niin hyvä tuuri että tällä kertaa sain. Toivotaan että saat vielä itsellesi omat leggarit. :)

      Poista
  2. Noi housut on kyllä ihanat! Ja mä nyt hurahdin noihin suodatinpussi viritelmiin, aikeissa tehdä kranssi ja lamppu :D Mukavia joulujuhlia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on. :)
      Hih, arvelinkin että siinä saattaa käydä niin.:D Mut noi on tosi kivannäköisiä ja Lumi antoi eskariopelle juuri sellaisen. Ja oli oikein mukavat juhlat. :)

      Poista
  3. ääää, missä noita legginsejä on taas? mäki oon metsästäny ihan samoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ja ihan sattumalta osui silmään kun kävin täältä http://www.vimmacompany.com/tuote-osasto/mamas-fi/?lang=fi kurkkaan, mutta nyt näytti jo kaikki pienet koot loppuneen. :(

      Poista
    2. no voi kökkö :/ menee iha samantien :D

      Poista
    3. Niin taitaa mennä, mutta kannatta kattoo jos löytyy muualta. :)

      Poista
  4. Mistä löytyy noita kranssipohjia? Täytitkö koko kranssin kukilla? Mistä löytyi vielä legginsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin kranssipohjan kirppikseltä joka myy samassa askartelu juttuja. :) Kranssi on päältä ja sivuilta täytetty, vain takaosaa en nyt täyttänyt. Legginssit ostin täältä http://www.vimmacompany.com/tuote-osasto/mamas-fi/?lang=fi

      Poista
  5. Tulipa nätti kranssi! Toi leggareiden kuosi on tosi ihana, oon itsekin joskus jossain kuvissa niitä ihaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siitä tuli kyllä kiva. Toinen pitäis vielä väsäillä. :)
      Mä ihastuin tähän kuosiin niin kun ekan kerran näin ja harmitti kun nää oli myyty loppuun. Mutta nyt kävi kyllä tuuri kun kerkesin tilaamaan. :)

      Poista
  6. Ihanat askartelut ja kivat housut :) Meillä ei vielä tarvitse lahjoa opeja, mutta srk:n kerhonohjaajalle vietiin kauniisti koristeltu sydänpipari ja Lumiukkosopan ainekset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.♥
      Mekin vietiin muutes viime vuonna kerho-opelle tommonen Lumiukkosoppa ja tykkäs kovasti. :)

      Poista
  7. Noi on kyllä niin ihanat leggarit! Hassua miten tavallaan niin "äitimuotia". En ollut ennen Leoa koskaan kuullutkaan noista, mutta näissä piireissä Vimmat on suositummat kun Freddyt. ;) Ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ja näistä tuli hetkessä mun lemppari housut.♥
      Heh, mä en ees tienny millaset noi Freddyt on...piti googlata. :D

      Poista
  8. Nää Vimman housut on kyllä niin ihania. Oon niin onneissani että nää löytyy nyt myös mun vaatekaapista.♥
    Mullakin on vielä vaikka mitä tekemistä ja pitäis yhdet 5v juhlatkin pitää ennen joulua. :D

    VastaaPoista
  9. Mä meinasin tehdä opettajille mysliä, saapas nähdä millaista siitä tulee.. :D Ihanat housut, mulle kans! <3

    VastaaPoista
  10. Nuo suodatinpaperikranssit ja pallot on kyllä niin ihania <3
    Ja mageet legut! Oot kyllä ne ansainnut <3 :)

    VastaaPoista
  11. Nuo leggarit on kyllä kivat, munki kaapista löytyy ;) Mun olis tarkotus tehdä muutama ko kranssi tällä viikolla. En oo vaan vielä päässyt askartelukauppaan yksin, tai max. kaksin vauvan kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tuli kyllä heti lempparit. :)
      Hih, mä kävin ostaan noi askarteluvehkeet kolmen kanssa ja oli meinaan nopee käynti. :D Joten ymmärrän. :)

      Poista
  12. http://kauppa.yalo.fi/product/2033/lettileggingsit

    tuolta löyty ainaki hetki sitten vielä pari kappaletta pienempiä kokoja, käykää kurkkaa! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...