Kaksplus.fi

maanantai 7. joulukuuta 2015

Luukku 7 | Aikaa itselle


Mukavaa joulukuun seitsemättä ja sen myötä alkanutta uutta viikkoa.

Ah, mulla on takana niin rentouttava ja mukava viikonloppu, että tämän voimin jaksan vaikka kuinka pitkälle. Nimittäin perjantaina jätin Ainon, Matiaksen ja Lumin J:n kanssa kotiin ja vein Iidan kummitädille viikonlopuksi ja jatkoin siitä Hugon kanssa vanhemmilleni. Siitä on hurjan kauan aikaa kun viimeksi olen ollut yökylässä vain yhden lapsen kanssa ja vieläpä vauvan.

Rakastan kaikkia lapsiani aivan valtavasti, mutta oli niin ihanaa kun koko viikonloppuna ei tarvinnut kertaakaan siivota toisten jälkiä, pestä pyykkiä, toimia erotuomarina, valmistaa ruokaa tai kulkea koko ajan paikasta a paikkaan b. Sain istua rauhassa sohvalla, keskittyä vain Hugon tarpeisiin, syödä silloin kun siltä tuntui ja ihan mitä huvitti, lähteä kauppaan heti kun halusin ja köllötellä vauva kainalossa aamulla ihan rauhassa.  Kuinka helpolta nuo päivät tuntuikaan ja mä en oikein tiennyt Hugon mentyä nukkumaan että mitä ihmettä tekisin. Saatoin vain tuijottaa nukkuvaa vauvaa ja ihailla kuinka täydellinen hän on.


Lauantaina lähdin Hugon kanssa ideaparkkiin ostoksille. Alunperin ystävänikin piti lähteä, mutta hän valitettavasti ei päässytkään. Auto muuten toimi tällä kertaa, hih. Päästiin turvallisesti perille. Oli ihana kierrellä ihan rauhassa ja vaikka poika viihtyikin enemmän sylissä kuin vaunuissa, niin on hän niin kevyt vielä kantaa ettei meillä ollut mitään ongelmia. Hugo kun ei hereillä vaunuissa suostu makaamaan ollenkaan. Kauppakeskuksessa oli niin paljon porukkaa liikkeellä, että katseltavaa ja ihmeteltävää riitti loputtomiin.

Sovimme myös parin Onni bloggaajan kanssa pienen tapaamisen siinä ostosten lomassa. Tapasimme Nean, joka kirjoittaa Kädenjälkiä sydämessä -blogia sekä Emosen, joka kirjoittaa Tipulassa -blogia. Aivan ihania naisia molemmat ja juuri sellaisia minkä kuvan olen heistä blogin välityksellä saanut. Nealla oli koko perhe mukana ja kuinka ihania tyttöjä hänellä onkaan ja koko perhe on vaan niin ihastuttava. Oli kyllä todella ihana päästä näkemään ihan kasvokkain ja viettää pieni hetki aikaa porukalla. Ehdottomasti otettava joskus uudestaan, vai mitä naiset?

Emonen nappasi meistä kuvan Nean kameralla ja Nea lähetti sitten minulle niitä. Kuviin tuli myös toinen Nean tytöistä, niin suloinen Helmi.


Lopulta erkaannuimme kaikki omille teillemme ja Hugo otti sopivasti päikkärit vaunuissa ja sain ostokset hoidettua loppuun.

Sunnuntaina ajelin sitten Hugon kanssa Iidan kummitädille ja vietimme siellä vielä aikaa, josta sitten suunnattiin kotio. Oli kyllä kiva tulla kotiin täynnä uutta virtaa, akut täyteen ladattuina. Oli ollut lapsia jo ikävä ja heilläkin kuulemma äitiä. Oli myös kiva kun olivat siivonneet niin äidin ei tarvinnut heti alkaa keräämään leluja. Täällä takana siis erittäin ihana viikonloppu. Mites siellä viikonloppu sujui?

14 kommenttia:

  1. Voi miten ihanalta kuulostaa sinun viikonloppu! :) Me oltiin kaksistaan Milan kanssa koko viikonloppu ja tehtiin kaikkia tyttöjen juttuja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella mukavaa pitkästä aikaa. :)
      Oi kuulostaapa hyvältä myös teidän viikonloppu.♥

      Poista
  2. Kuulostipa ihanalta sun viikonloppu! Tosi tärkeää, että äitikin saa välillä viettää tällaista omaa aikaa :) siitä saa kummasti energiaa taas arkeen! Meillä viikonloppu meni sairastellen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana ja rentouttava viikonloppu. ♡
      Toivottavasti siellä parannutaan pian. ♡ Sairastaminen on aina yhtä kurjaa.

      Poista
  3. Ihana kun sait aikaa itsellesi ennen joulua 😊 kuulosti hyvältä sun viikonloppu. Meillä myös minä sain nukkua ja latailla akkuja viikonloppuna. Niko kun tuli kotiin pyörähtää Lontoosta. Tuli tarpeeseen nukkua pankkoon koska niko tulee takas vasta lähempänä joulua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu ja teki niin hyvää. :) Hurjasti tsemppiä sinne.♡ Onneksi sait hieman levättyä.

      Poista
  4. Oih, kuulostipa rentouttavalta viikonlopulta!

    VastaaPoista
  5. Rentouttavalta kuulostaa sinun viikonloppu, kyllä se välillä tekee tosiaan hyvää kun edes osa lapsista on poissa, eron huomaa heti! :D
    Ja oli todella mukava nähdä, pian uudestaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. :) Hugon kanssa on niin helppo mennä ja sylissä kulkee niin vaivatta. :)
      Oli niin mahtava nähdä ihan kasvotusten.♡

      Poista
  6. Oli kyllä kiva nähdä! :) Tuo on muuten tosiaan jännä, miten nykyisin yhdenkin lapsen kanssa tuntuu niin leppoisalta kahteen verrattuna. Mutta ei se kyllä silloin tuntunut, kun lapsia oli tosiaan vain se yksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli. :)
      Näinhän se juuri menee. :) Silloin kun oli se yks niin arki tuntui aika rankalta ja kun syntyi toinen niin se yhden lapsen arki tuntui yhtäkkiä helpolta, ainakin omalla kohdalla. Ja sama kaava on toistunut tässä aina kun on tullut lapsia lisää. :D

      Poista
  7. Voi,että miten ihanan kuuloinen viikonloppu sulla on ollut!!! Me päästään tulevana lauantaina miehen kanssa kahdestaan shoppailemaan ja oon siitä jo nyt ihan fiiliksis=) Harvinaisia nuo hetket, kun ollaan ilman lapsia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella mukava viikonloppu. :) Näitä kun on niin harvoin.
      Voi että, siellä on edessä ihana viikonloppu. :) Nauttikaa.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...